انشا در مورد اگر صاحب کل دنیا بودم
در ادامه انشا با موضوع اگر صاحب کل دنیا بودم به صورت ادبی و ساده برای دانش آموزان آماده شده تا با نحوه نگارش و مهارت نوشتاری آشنا شوند. با دلگرم همراه باشید.
انشا دانش آموزی درباره اگر صاحب کل دنیا بودم 🌏
تصوّر اینکه “صاحب کل دنیا باشیم” خیلی هیجان انگیز است. مطمئنا اگر صاحب دنیا بودم زندگی متفاوت تری داشتم. به نظرم اولین کاری که هرکسی انجام می دهد این است که سراغ آرزوهایش می رود.
در اینصورت می توانستم هرجای دنیا که دوست دارم، بروم و هر جایی را ببینم، خوراکی های مختلف را بچشم، اسباب بازی های شگفت انگیزی داشته باشم. همه به من احترام می گذاشتند و حرفهایم را گوش می دادند ؛ البته من هم تمام این ثروت و قدرت را برای خودم نگه نمی داشتم، بلکه همه انسانها را از نعمتها و لذت ها بهره مند می کردم، پول و ثروت را در گاو صندوقم مخفی نمی کردم و با آنها شغلی فراهم می کردم تا هیچ کس بیکار و فقیر نماند، هیچ کس کارتن خواب و بی خانمان نشود، هیچ کسی از فقر و نداری مجبور نباشد درد بیماری را تحمل کند و نتواند به دکتر برود، کاری می کردم حقوق آدمها به قدری باشد که بتوانند آبرومندانه زندگی کنند.

همه مردم دنیا بتوانند غذای سالم بخورند، آب سالم بیاشامند، لباسهای زیبا بپوشند، کودکان بازی کنند و درس بخوانند و هیچ کودکی مجبور نباشد در خیابان کار یا گدایی کند.
اگر صاحب دنیا بودم اجازه قُلدری و زورگویی را به هیچ کس نمی دادم، نمی گذاشتم با توپ و تانک و تفنگ به خانه های مردم حمله کنند و آنها را از سرزمینشان آواره کنند و انسانهای مظلوم را بکشند یا زندانی کنند. اگر صاحب دنیا بودم مدرسه ها را گسترش می دادم و افرادی را مسئول می کردم که به تربیت انسانها بپردازند و به آنها انسانیت و اخلاق را بیاموزند و دنیا پر از صلح و شادی شود.
بله شاید من الان که صاحب دنیا نیستم اینطور آرزوهای قشنگی دارم و اگر واقعا صاحب دنیا شوم، آنچنان غرق در شادی و خوشی خودم شوم که دیگران را فراموش کنم و شاید به خاطر شادی خودم دیگران را غمگین سازم، کسی چه می داند!
انشای ادبی: اگر من یک کاغذ بودم
من نمی خواهم صاحب دنیا شوم اما از خدا می خواهم دنیای ما را پر از صلح و شادی کند طوری که هیچ کس حقوق دیگری را پایمال نکند و ظلم و ستم نرساند، در این صورت دنیای قشنگ تری خواهیم داشت.












بهترین عطرهای چرمی؛ ۶ انتخاب از لطافت جیر سفید تا شکوه چرم تیره
کیسه های پلاستیکی کهنه چه استفاده ای دارند؟ ایده ای برای تبدیل دورریختنی ها به وسیله ای کاربردی
فقط نصف سینهٔ مرغ داری؟ باهاش یه شام خوشمزه و متفاوت درست کن!
نصب و فعال سازی همراه بانک مؤسسه اعتباری ملل
طرز تهیه آبگوشت با گوشت چرخ کرده؛ آبگوشت قلقلی ساده با نخود و سیب زمینی
چرا اسپرسوی خانگی ترش یا تلخ می شود؟ آموزش تصویری Dial In از تنظیم آسیاب تا چشیدن شات
۲۰ متن و پیام تشکر از مشتری آرایشگاه برای پیامک، واتساپ و اینستاگرام
باور می کنید این خرس های پشمالو با کش مو ساخته شده اند؟ هرکدام یک قلب قرمز هم بغل کرده اند!
برای هر نفر چقدر گوشت چرخ کرده لازم است؟ مقدار مناسب گوشت چرخ کرده برای هر غذا
۱ دیدگاه