دلگرم
امروز: دوشنبه, ۰۳ مهر ۱۴۰۲ برابر با ۰۹ ربيع الأول ۱۴۴۵ قمری و ۲۵ سپتامبر ۲۰۲۳ میلادی
درمان های خانگی برای جوش های خونی کدامند ؟
9
زمان مطالعه: 5 دقیقه
درمان جوش های خونی: از مصرف مرطوب کننده های حاوی چربی خودداری کنید، زیرا این نوع مرطوب کننده ها غدد چربی پوست را تحریک می کند

روش های خانگی برای درمان جوش های خونی

1- آب لیمو تازه

برای شستشوی صورتی با جوش خونی، می توان از آب لیمو و شیر جوشیده استفاده کرد. اگر پوست خشک دارید، سعی کنید گلیسیرین را نیز به مخلوط اضافه کنید. توجه داشته باشید که شستشوی صورت برای درمان جوش خونی، جوش سر سیاه و حتی برای پوست ترک خورده لازم و مفید است.

خواص درمانی شگفت انگیز آبلیمو - از افسانه تا واقعیت آبلیمو

2- عصاره سیر

نگران نباشید، این عصاره برای نوشیدن نیست. آب سیر برای تمیز کردن صورت با جوش خونی مناسب است و کمک می کند تا جوش ها و آکنه ناپدید شوند، بدون این که آثاری از آن ها باقی بماند.

3- روغن بادام زمینی و آب لیمو

مخلوط روغن بادام زمینی و آب لیمو برای اهداف پیشگیری از جوش و آکنه بسیار مفید است. مخلوط مقدار مساوی از این دو ماده از ایجاد جوش سرسیاه، جوش خونی و ... جلوگیری می کند. این کار به این دلیل روی پوست موثر است که آب لیمو ساختار مولکولی روغن موجود در روغن بادام زمینی را تجزیه می کند. بنابراین اسید آمینه موجود بر روی پوست روغن را جذب نمی کند.

4- دارچین

دارچین فقط مناسب ادویه غذا و یا درست کردن دمنوش نیست، دارچین یکی از روش های خانگی طبیعی برای درمان جوش خونی است. دارچین و عسل را مخلوط کنید. این مخلوط را روی جوش ها قرار دهید و اجازه دهید که شب روی پوست باقی بماند. صبح با آب ولرم بشویید. یک دوره دو هفته ای باید از این روش خانگی استفاده کنید تا موثر واقع شود.

5- پوست نارنج

پوست نارنج یکی از بهترین داروهای خانگی برای درمان آکنه و جوش خونی است. این روش، زمانی بهتر اثر می گذارد که پوست نارنج زیر نور خورشید خشک شود و سپس آسیاب شود. اطمینان حاصل کنید که در یک محل خنک و غیر قابل نفوذ هوا نگهداری شود. پودر حاصل از پوست نارنج را باید با آب یا محلول دیگر ترکیب کنید و به صورت خمیر روی صورت بمالید. باید صبر کنید که در معرض هوا خشک شود. سپس صورتتان را با آب شستشو دهید.

6- برگ نعنا

برگ های نعنا فقط برای درست کردن دمنوش نیست، بلکه به عنوان قابض و جمع کننده منافذ پوستی استفاده می شود. برگ نعنا غدد چربی که عامل اصلی تولید چربی صورت است را تنظیم و کنترل می کند. برگ های نعناع را آسیاب کنید و با آب یا محلول دیگر ترکیب کنید.

سپس خمیر بدست آمده را روی جوش خونی قرار دهید و اجازه دهید در مجاورت هوا خشک شود. بعد با آب معمولی شستشو دهید. از مصرف مرطوب کننده های حاوی چربی خودداری کنید، زیرا این نوع مرطوب کننده ها غدد چربی پوست را تحریک می کند. باید از مرطوب‌کننده‌ هایی برپایه آب استفاده کنید

7- آلوئه ورا

آلوئه ورا یکی از بهترین درمان های خانگی جوش خونی طبیعی میباشد. آلوئه ورا به ترمیم و بازسازی جوش های ترکانده شده و آکنه کمک می کند. آلوئه ورا زمان بهبودی جوش های خونی را کوتاه می کند و همچنین از علائم اسکار جلوگیری می کند.

8-عسل

عسل نيز بهترين راه براي درمان جوش هاي خونی و ترکانده شده است. عسل گرم دارای مزایای فراوانی است که احتمال اسکار و جای جوش ناشی از ترکیدن جوش خونی را کاهش می دهد. تسکین التهاب ناشی از جوش نیز یکی دیگر از مزایای عسل است. با این حال، به خاطر داشته باشید که جوش ها نباید به هیچ عنوان با دست ترکیده یا فشرده شوند.

9- خمیر دندان

این مورد از کتابچه راهنمای درمان های خانگی جوش خونی سنتی درمان آکنه برگرفته شده است. خمیردندان یکی از ارزان ترین و موثرترین روش هاست که از قدیم برای درمان جوش استفاده می شده است. با این حال این روش تنها برای درمان موضعی جوش ها مفید است. در صورتی که به داروهای سنتی درمان جوش دسترسی دارید توصیه می کنم که از این محصولات به جای خمیردندان استفاده نمایید.

اما اگر می خواهید برای از بین بردن جوش از خمیر دندان استفاده کنید مطمئن شوید از خمیردندانی استفاده کنید ک: حاوی سفیدکننده، دهان شویه یا رنگ اضافی نباشد چون این موارد سبب تحریک پوست شما و ایجاد قرمزی می شود که ظاهر جوش روی پوستتان را بدتر خواهد کرد.

پرسش و پاسخ درمان جوش های خونی

سوال

چگونه می توانم از خونریزی جوش هایم جلوگیری کنم؟ من جوش های بزرگی روی صورتم دارم. از ظاهر جوش دار صورتم ناراضی هستم و گاهی به ترکاندن جوش هایم وسوسه می شوم. لطفا من را راهنمایی کنید.

پاسخ

جوش خونی علاوه بر این که ظاهری ناخوشایند ایجاد می کند، می تواند شرایط پوست را بدتر کند. یکی از تاثیرات منفی جوش خونی این است که ممکن است جای جوش و اسکار روی پوست باقی بماند به حدی که آثارش می تواند روی پوست ماندگار و دائمی شود. پس به جای دستکاری و ترکاندن جوش ها، چرا روش های خانگی و طبیعی را امتحان نمی کنید؟

شما کاربران عزیز هم میتوانید سوالات و نظرات خود را با ما در انتهای این مقاله در میان گذاشته.

تهیه شده مجله اینترنتی دلگرم

سهیلا مقصودی



این مطلب چقدر مفید بود ؟
4.4 از 5 (9 رای)  


دیدگاه ها
اولین نفر برای ثبت دیدگاه باشید !

hits