خواص کشمش برای لاغری ( خواص کشمش سبز برای لاغری )
یکی از موضوعاتی که همیشه برای افراد اهمیت زیادی داشته است، داشتن اندامی متناسب و در عین حال سلامت جسم است. به همین دلیل باید توجه ویژه ای به داشتن یک رژیم غذایی سالم و مصرف خوراکی ها و غذاهای سالم و مفید داشته باشند تا بتوانند از این طریق در کنار داشتن سلامتی به تناسب اندام نیز دست پیدا کنند.
از طرف دیگر برخی از افراد با مشکل چاقی رو به رو هستند و سعی دارند روش های موثر و کم خطری را برای دستیابی به وزن ایده آل خود انجام دهند. همه ما در طول شبانه روز خوراکی ها و میان وعده های مختلفی را مصرف می کنیم که هر کدام از آن ها تاثیر جداگانه ای روی بدن دارند. ما در این مقاله قصد داریم در رابطه با یکی از انواع خشکبار، که جزو محصولات پر خاصیت برای بدن است و نقش موثری در لاغری نیز دارد اطلاعاتی را در اختیار شما قرار دهیم.
این محصول کشمش است و ما در این جا ضمن آشنایی شما با انواع و ارزش غذایی این محصول، به بیان خواص کشمش برای لاغری خواهیم پرداخت تا شما بتوانید با شناخت بهتری نسبت به خرید انواع کشمش اقدام کنید. پس تا انتهای این مقاله همراه ما باشید.
آشنایی با انواع کشمش
همان طور که می دانید کشمش ها همان انواع مختلف انگور هستند که به روش های متفاوتی خشک می شوند و برای مصارف گوناگونی مورد استفاده قرار می گیرند. به طور کلی باید گفت کشمش ها بر حسب نوع انگوری که از آن تهیه می شوند و روش خشک شدن آن دارای نمونه های مختلفی هستند. سه مورد از مهم ترین انواع کشمش ها عبارتند از:
کشمش سبز : این نوع از کشمش در واقع پرطرفدار ترین و پر استفاده ترین نوع کشمش است که به عنوان یک آجیل و میان وعده شناخته می شود. مصرف این خوراکی و خشکار خوشمزه فواید زیادی را برای بدن در سنین مختلف به ارمغان می آورد. این نوع از کشمش بر اساس روش خشک شدن آن نیز انواع مختلفی دارد و با کیفیت های گوناگونی ارائه می شود.
کشمش پلویی : این نوع از کشمش همان طور از نام آن مشخص است داخل غذا و برنج مورد استفاده قرار می گیرد. کشمش پلویی اندازه ای کوچ کتر و رنگی زرد و مایل به قهوه ای دارد. استفاده از کشمش پلویی در غذاها می تواند به کاهش کلسترول مضر بدن کمک کند.
مویز یا انگور سیاه خشک شده : این نوع از کشمش از خشک شدن انگور های سیاه دانه بزرگ به دست می آید و هر چند از نظر ظاهری با انواع دیگر کشمش متفاوت است، ولی خواص مشابهی با دیگر نمونه های کشمش دارد. خوردن مویز خواص فراوانی را برای بدن به ارمغان می آورد و می توان آن را جز خشکبار های مقوی محسوب کرد. مرغوب ترین و بهترین نوع مویز، نمونه های گوشتی و بی هسته آن است.
ارزش غذایی کشمش
همان طور که اشاره شد کشمش ها حاوی مواد مغذی و ویتامین های فراوانی برای بدن هستند. از جمله ارزش های غذایی کشمش می توان به موارد زیر اشاره کرد :
- این محصول سرشار از ید است
- جزو میان وعده های مفید یا کم نمک یا به عبارتی دارای قند طبیعی محسوب می شود
- هر ۱۰۰ گرم کشمش حاوی حدود ۳۰۰ کالری است
- کشمش ها حاوی مقدار فراوانی امگا ۳ و امگا ۶ هستند
- ویتامین های مختلفی از جمله: ویتامین های گروه B ، ویتامین A، ویتامین E و … در کشمش وجود دارد
- کشمش ها حاوی مقدار زیادی پتاسیم آهن فسفر و کلسیم هستند.
کشمش سبز برای لاغری
کشمش سبز جز معروف ترین انواع کشمش ها است که معمولا از خشک کردن انگور عسگری در سایه به دست می آید و به همین جهت با نام کشمش سایه خشک نیز شناخته می شود. خشک کردن انگور در سایه باعث می شود که تمامی خواص انگور حفظ شود. این کشمش یکی از تنقلات محبوب میان ایرانیان است و در خانواده خشکبار مصرف می شود. این کشمش دارای خواص فراوانی برای بدن است که از جمله مهم ترین آن ها می توان به تاثیر آن برای لاغری اشاره کرد.
خواص درمانی کشمش
در کنار ارزش غذایی فراوانی که برای این محصول بیان شد، این خشکبار مفید از خواص درمانی زیر نیز برخوردار است:
این محصول منبع خوبی از نظر فیبر، آنتی اکسیدان و انرژی است و فیبر موجود در آن می تواند از بروز سرطان و بیماری های مختلف و همین طور ابتلا به قند خون جلوگیری کند
وجود ویتامینهای گروه B در کشمش تاثیر زیادی در خوش اخلاقی و کاهش استرس فرد دارد
این محصول در هر ۱۰۰ گرم حدود نیم گرم چربی دارد و در نتیجه می تواند باعث کاهش کلسترول بد خون شده و به این ترتیب از بروز بیماری ها و حملات قلبی جلوگیری کند
از دیگر خواص کشمش به خصوص کشمش سیاه یا مویز می توان به تقویت حافظه و قدرت یادگیری اشاره کرد
کشمش می تواند به عنوان یک خوشبو کننده طبیعی برای دهان نیز مورد استفاده قرار گیرد
مصرف کشمش می تواند آب اضافی موجود در بدن را از بین ببرد و هرگونه سستی را از بدن دور کند
کشمش ها جزو خوراکی های بسیار مفید برای سلامتی چشم نیز به شمار می آیند
این محصول به دلیل داشتن هورمون استروژن و ویتامین D می تواند در درمان و از بین بردن گرفتگی عضلانی هم موثر باشد
و در نهایت این میوه دارای خاصیت لاغر کنندگی نیز است و می تواند با ایجاد احساس سیری و کم کردن اشتهای فرد به کاهش وزن بسیار کمک کند که در ادامه به طور مفصل به آن می پردازیم.
با توجه به آن چه گفته شد کشمش جز خوراکی های مفید در رژیم غذایی با هدف لاغری محسوب می شود. البته باید گفت که چربی سوزی با استفاده از کشمش به صورت مستقیم انجام نمی شود، بلکه فیبری که در آن وجود دارد می تواند علاوه بر ایجاد احساس سیری تا حد بسیار زیادی از جذب شدن کالری در بدن افراد جلوگیری کند که تاثیر بسیار خوبی در جلوگیری از چاقی خواهد داشت.
طبق تحقیقات انجام شده در کشورهای مختلف مشخص شده که افرادی که خوراکی های مضر مانند: چیپس و پفک و غذاهای فست فودی را در برنامه غذایی خود بیش تر استفاده می کنند، تمایل بیش تری به مصرف غذاهای پر کالری دارند و این در صورتی است که خوردن کشمش یا به طور کلی انگور باعث می شود افراد بیش تر به مصرف غذاهای کم کالری روی آورند که این موضوع در میان کودکان به دلیل قرار داشتن در سن رشد بسیار اهمیت دارد.
از طرف دیگر کشمش ها جزو خوراکی های دارای قند طبیعی محسوب می شوند که مصرف آن ها به افرادی که به دیابت و قند خون بالا مبتلا هستند توصیه می شود و این محصول می تواند جایگزین بسیار خوبی برای قند محسوب شود. از این خواص کشمش می توان به ایجاد احساس سیری اشاره کرد. شما می توانید با مصرف این خوراکی از پرخوری جلوگیری کنید؛ زیرا بعد از خوردن آن احساس سیری خواهید کرد و میل کم تری برای خوردن غذا خواهید داشت. به طور کلی تمامی موارد گفته شده می تواند در رژیم غذایی و به خصوص در رژیم مربوط به لاغری شما و همین طور دستیابی به اندامی متناسب کمککننده باشد.
10 خاصیت تایید شده خوردن کشمش در صبح + طرز تهیه آب کشمش
آیا مویز و کشمش با هم فرق دارند؟
26 خاصیت کشمش پلویی و اثرات شگفت انگیز آن در بدن
منبع : کشاورزی
دیدگاه ها