سلام خواب دیدم که با همسرم قهر بودم که دوستم زنگ زد و گفت تا ده دقیقه دیگر برو پیش زنت در فلان جا است منم خواستم حمامی بکنم بعد برم که موتورم پنچر بود رفتم پنچر گیری کردم که (؟ این دومین باره خواب موتور پنچر رو میبینم و پیش یک نفر هم پنچرگیری میکنم طوری که تو این خواب گفتم دوباره پنچر شده.) بعد خواستم برم حمام دیدم که همسرم با دوستم حمام هستن ، (البته اون دوستی که زنگ زد نبود یه دوست دیگر بود ) و من منتظر دوستم ماندم تا از حمام بیرون بیاید تا من هم حمام کنم و میگفتم که عجله دارم زود بیا بیرون وپشت به همسرم حمام میکرد وقتی همسرم را لخت دیدم سریع لباسی پوشید که من دعواش نکنم که چرا لخته ، پیش دوستم.
سلام من 13 سالمه و دخترم من خواب دیدم پسرداییم 14 سالشه منو بزور با خودش برد حموم من راضی نبودم چون کار زشتی است بعد من بزور از دستش فرار کردم و به مامانم گفتم بعد از خواب بیدار شدم من نمیخواستم با اون حمام کنم خیلی عجیبه خوب شد تو خواب به مامانم گغتم
من خواب دیدم با برادرم که چهار سالش است رفتم به حمام ولی نه از شامپو استفاده کردم نه از لیف ولی وقتی ازحمام بیرون امدم احساس پاکی میکردم بعد چند دقیقه عمه وخاله و مادرم به خانه ما امدند بعد یک زنی که فقط توی پارک اون رو دیده بودیم امد به خانه ما
منم خواستم حمامی بکنم بعد برم که موتورم پنچر بود رفتم پنچر گیری کردم که (؟ این دومین باره خواب موتور پنچر رو میبینم و پیش یک نفر هم پنچرگیری میکنم طوری که تو این خواب گفتم دوباره پنچر شده.)
بعد خواستم برم حمام دیدم که همسرم با دوستم حمام هستن ، (البته اون دوستی که زنگ زد نبود یه دوست دیگر بود ) و من منتظر دوستم ماندم تا از حمام بیرون بیاید تا من هم حمام کنم و میگفتم که عجله دارم زود بیا بیرون وپشت به همسرم حمام میکرد وقتی همسرم را لخت دیدم سریع لباسی پوشید که من دعواش نکنم که چرا لخته ، پیش دوستم.