تاج السلطنه دختر ناصرالدین شاه در مورد ترفندی که برای فرار از درس و مدرسه به کاربرده روایت جالبی کرده است.

در هفت سالگی، من را به مکتبخانه فرستادند و معلم، لَله و خواجه برایم معین شدند. اما من خیلی ناراحت بودم که از بازیهایم سلب شدهام و اغلب با معلم و لَله قهر میکردم و به هیچ علاجی درس نمیخواندم.
همیشه آرزو میکردم که معلم ناخوش شود یا بمیرد تا چند روزی آزاد باشم.
در نهایت، یکی از غلامبچههای همبازیم باروت زیادی گرفته و رزیر معلم تا درب اتاق را فتیله گذاشت.
وقتی خواستیم برای ناهار برویم ، سر فتیله را آتش زد . معلم بیچاره از همه جا بی خبر ، دوباره روی تشک نشست که ناگاه باروت آتش گرفت، تمام لباس و از کمر به بعد معلم بیچاره سوخت.
عصر را تعطیل کردند و ما تقریبا یک هفته از درس خواندن آزاد بودیم. بعد از این اتفاق، فهمیدند که امر من بوده است ، چهار چوب کف دستم را زدند و من تا یک هفته ناخوش و بستری بودم.

زهرا خانم تاج السلطنه، دختر ناصرالدین شاه و مریم تورانالسلطنه، در سال ۱۲۶۲ شمسی به دنیا آمد. او یکی از زنان تحصیلکرده و اهل قلم دربار ناصری بود که کتابچهی خاطراتش نشان از ذوق ادبی و قریحهی نویسندگی او دارد.












طرزتهیه یک صبحانه یا عصرانه سریع و مقوی با شیر و تخم مرغ
ادامه داستان دندان لق آرین برای کودکان
ترفند تمیزی آینه و ضد بخار کردن با سیب زمینی؛ یک روش طبیعی و مؤثر
سنگی که همه از کنارش گذشتند؛ داستانی درباره یک کار کوچک و یک دل بزرگ
چیز کیک انبه بدون پخت و پز؛ دسر خنک و مجلسی با طعم استوایی!
راز برنج مجلسی و کشیده با یک کاسه آب؛ این ترفند را از دست نده!
راهنمای انتخاب و خرید مجسمه برنزی؛ از تشخیص کیفیت تا انتخاب بهترین مدل برای دکوراسیون
ماسک پیلاف چیست ؟ مزایا، معایب و روش صحیح استفاده از ماسک پیل آف
لوبیا پلو دودی؛ عطر و طعمی متفاوت از محبوب ترین غذای سنتی ایرانی!
دیدگاه ها