دلگرم
امروز: شنبه, ۲۹ دی ۱۴۰۳ برابر با ۱۷ رجب ۱۴۴۶ قمری و ۱۸ ژانویه ۲۰۲۵ میلادی
چرا لاک پشتم غذا نمی‌ خورد؟
0
زمان مطالعه: 9 دقیقه
دلیل غذا نخوردن لاک پشت چیست؟ فهرست طولانی از دلایلی وجود دارد که چرا بچه لاک پشت شما غذا نمی خورد. شایع ترین دلایل تغییر در محیط، استرس، دما، بیماری، نور و رژیم غذایی است.

در پاسخ به اینکه چرا لاک پشت غذا نمی خورد؟ باید بدانید، به طور کلی، غذا نخوردن لاک پشت، همیشه نگران کننده نیست و علل متعددی وجود دارند که ممکن است باعث این اتفاق بوده باشند.

با این حال، به خصوص اگر بچه لاک پشت شما از خوردن غذا امتناع می کند. باید به دنبال علت بروز این مشکل و رفع آن باشید. اگر حیوان بی اشتها باشد و زیاد حرکت نکند، ممکن است تغییرات استرس زا در محل زندگی لاک‌ پشت ایجاد شده باشد. به همین دلیل غذا خوردن حیوان خانگی با مشکل رو به رو شده است.

چرا لاک پشت خانگی گاهی اوقات غذا نمی خورد؟

شاید، با مشاهده اولین باری که غذا خوردن لاک پشت متوقف می شود، صاحب حیوان خانگی، احساس درماندگی و ناامیدی کند. به علاوه، اگر بی اشتهایی لاک پشت همراه با عدم تحرک باشد. حتی می تواند نگران کننده باشد. برخی از علل توقف مصرف غذا توسط لاک پشت، عبارت اند از:

ممکن است یک لاک پشت به دلیل کند شدن متابولیسم بدن خود، از خوردن غذا امتناع کند. فقدان نور روزانه UVA یا کاهش دما، ممکن است باعث کند شدن متابولیسم در لاک پشت ها شوند. گاهی اوقات، لاک پشت ها به طور طبیعی متابولیسم خود را در دوره های خاصی از سال، کند می کنند.

با این حال، دریافت نور به میزان نامتناسب، می تواند یک لاک پشت را غیرفعال یا احتمالا، بیمار کند.

عامل دیگری که ممکن است در بی اشتهایی لاک پشت خانگی شما نقش داشته باشد، ایجاد تغییرات استرس زا در محل زندگی این حیوان است. اگر لاک پشت به تازگی به یک مکان جدید برده شده باشد، ممکن است برای غذا خوردن، بیش از حد استرس داشته باشد. با گذشت زمان و عادت کردن لاک پشت به محیط، غذا خوردن را از سر خواهد گرفت.

به ندرت، ممکن است تغییر رژیم غذایی، برای تشویق حیوان خانگی تان به غذا خوردن، ضروری باشد. به عنوان مثال، اکثر بچه لاک پشت ها، در مقایسه با زمان بلوغ، به نوع دیگری از غذا نیاز دارند. در ادامه این مقاله، علل فوق را با دقت بیشتری بررسی خواهیم کرد.

کند شدن متابولیسم به دلیل کمبود تابش UVA

لاک پشت ها نیاز به دریافت روزانه اشعه ماوراء بنفش UVA دارند. زیرا این تابش، اشتها، فعالیت و تحرک، رفتار مربوط به قلمرو و جفت گیری آن ها را تحریک می کند. تابشی که نور UVA نامیده می شود، بخشی از طیف فرابنفش بوده و طول موج آن بین 315 تا 400 نانومتر است.

غذا نخوردن لاک پشت

عدم قرار گرفتن روزانه در معرض این نوع نور، ممکن است تمایل لاک پشت خانگی شما به غذا را با کند کردن متابولیسم آن، سرکوب کند. کاهش این تابش، در عین حال می تواند بی حال کننده نیز باشد. برای تامین این نوع تابش، باید در محل نگه داری از لاک پشت تان، از لامپ های مخصوصی استفاده کنید.

لاک پشت باید بتواند هر زمان که نیاز دارد، غذا بخورد تا بتواند متابولیسم طبیعی بدن خود را حفظ کند. همچنین، بچه های لاک پشت برای حفظ کیفیت و میزان رشد خود، حتی باید بیشتر از بزرگسالان غذا بخورند.

فراموش نکنید که لاک پشت خود را تحت نظر داشته باشید و از گم شدن یا حمله حیوانات دیگر به آن محافظت کنید.

استرس ناشی از انتقال به مکان جدید

لاک پشت ها موجوداتی هستند که گذار از یک زیستگاه به زیستگاه دیگر می تواند آنها را تحت فشار قرار دهد. اگر لاک پشت آبزی شما، به آکواریوم جدیدی منتقل شده است و مطمئن هستید که همه چیز را از ابتدا به درستی تنظیم کرده اید. ممکن است به دلیل استرس از خوردن غذا امتناع کند.

لاک پشت ها تا ۲ هفته طول می کشد تا به محیط جدید عادت کرده و در آن جا، احساس راحتی کنند. در این مدت ممکن است حیوان خانگی از خوردن غذا امتناع کند. این امر طبیعی است.

لاک پشت ها موجودات بسیار مقاومی هستند. حتی در فعال ترین دوره های خود نیز، با ۲ هفته غذا نخوردن مشکلی ندارند. به هر حال، حتی اگر شما یک بچه لاک پشت دارید که در ابتدای ورود به مکان نگه داری جدید، نمی خواهد غذا بخورد، طبیعی است. اما باید سعی کنید به صورت روزانه، به آن غذا بدهید.

غذا نخوردن، برای نوزادان لاک پشت، ایده آل نیست. اما آنها حتی با وجود این شرایط، خوب خواهند بود. سعی کنید انواع مختلفی از غذاها را به حیوان خانگی تان ارائه دهید. در مورد رژیم غذایی گونه لاک پشت خانگی خود تحقیق کنید تا اشتهای آنها را بشناسید.

همچنین به خاطر داشته باشید که رژیم غذایی یک لاک پشت، بسته به سن آن، ممکن است تغییر کند.

برخی از صاحبان لاک پشت های خانگی ترجیح می دهند به حیوانات خانگی خود، خارج از محل نگهداری همیشگی، غذا بدهند. این یکی از روش هایی است که مخزن اصلی نگه داری از لاک پشت را تمیز نگه می دارد. با این حال، به خاطر داشته باشید که دست زدن، در ابتدا باعث وارد شدن فشار اضافی به لاک پشت ها می شود. اما آنها به مرور زمان، به آن عادت می کنند.

افت دمای آب آکواریوم های لاک پشت های آبی

وقتی درجه حرارت کاهش می یابد، لاک پشت ها حرکت خود را محدود می کنند. حتی ممکن است به طور کامل از خوردن غذا دست بکشند. به طور معمول، دمای آب در اکثر مخازن لاک پشت ها باید حدود ۷۵ درجه فارنهایت بوده و بیش از ۸۰ درجه فارنهایت (بین ۲۳.۸ تا ۲۶.۶۶ درجه سانتی گراد) نباشد.

وقتی پاییز می آید، دمای هوا می تواند مخازن لاک پشت خانگی را، به صورت غیر محسوس، تحت تاثیر قرار دهد. در این زمان، درجه حرارت کمی کاهش می یابد. اما به اندازه ای که لاک پشت های آبزی کند شده و بخش زیادی از اشتهای خود را از دست بدهند، نخواهد بود‌.

نگهداری از لاک پشت

بهتر است با قرار دادن دماسنج های مختلف در آکواریوم، دمای آب آکواریوم نگهداری از لاک پشت آبی خود را همواره در محدوده متعادل نگه دارید.

آماده شدن لاک پشت برای خواب زمستانی

به طور معمول، همه لاک پشت ها در طول زمستان کند می شوند، حتی اگر محل نگه داری از آن ها دارای دمای مناسب باشد. این به این دلیل است که لاک پشت ها از دما و نور به عنوان شاخص هایی برای آمدن بهار و زمستان استفاده می کنند. کارشناسان این فرضیه را مطرح کرده اند که لاک پشت ها ممکن است بتوانند زاویه متفاوتی را که نور خورشید در زمستان در آن قرار می گیرد، درک کنند.

اگر محل نگه داری از لاک پشت شما، نزدیک پنجره است، ممکن است لاک پشت خانگی شما، کاهش دما را نشانگر نزدیک شدن زمستان بدانند. برای آماده شدن برای زمستان، لاک پشت متابولیسم خود را کند می کند. در این صورت باید بیشتر مواد غذایی را، به روده خود منتقل کند. متابولیسم لاک پشت، در این زمان، کند می شود و بنابراین سطح انرژی و نیازهای غذایی این حیوان، ممکن است کاهش یابد.

در طبیعت و در فصل زمستان، لاک پشت ها به حالت نیمه خواب زمستانی می روند که در واقع brumation نامیده می شود. وقتی لاک پشت ها وارد این حالت می شوند، نمی خوابند. آنها بیدار، اما بسیار غیر فعال هستند. همه لاک پشت های خانگی تا حدی تحت تأثیر این رفتار قرار می گیرند، بنابراین اگر مانند گذشته غذا نمی خورد، نگران نباشید.

نیاز بچه لاک پشت ها به رژیم غذایی متفاوت

برخلاف لاک پشت های بالغ که ترجیح می دهند از گیاهان بیشتری در رژیم غذایی خود استفاده کنند. اکثر بچه لاک پشت ها نیاز به خوردن گوشت و پروتئین بیشتری دارند. بنابراین، اگر از یک بچه لاک پشت مراقبت می کنید، باید درباره رژیم غذایی لاک پشت تحقیق کنید.

رژیم غذایی خاص یک بچه لاک پشت، به گونه آن بستگی دارد. اما باید تا حد زیادی شامل کرم های کوچک، حشرات، میگوها و ماهیان مخصوص باشد.

اکثر گونه های لاک پشت آبزی فقط می توانند غذا را در زیر آب ببلعند. بلعیدن غذا در بالای آب، برای اکثر لاک پشت های آبی، از نظر فیزیکی غیرممکن است. این موضوع به این دلیل است که لاک پشت های آبزی بزاق تولید نمی کنند. برای خوردن غذاها به کمک آب نیاز دارند. این، موضوعی است که اکثر صاحبان لاک پشت های خانگی، با گذشت زمان آن را می فهمند.

خجالتی بودن هنگام تغذیه!

برخی از گونه های لاک پشت، مانند لاک پشت Box، دوست ندارند هنگام غذا خوردن تماشا شوند. این رفتار، معمولاً در سنین پایین اتفاق می افتد و می تواند علت اصلی امتناع لاک پشت از خوردن غذا در حضور صاحب حیوان خانگی خود باشد. در چنین شرایطی، بهتر است غذا را در محل نگه داری لاک پشت قرار داده و برای چند دقیقه محیط را ترک کنید.

بیماری و نیاز به مراجعه به دامپزشک

اگر لاک پشت خانگی شما غذا نمی خورد، ممکن است حیوان بیمار شده و نیاز به مراقبت دامپزشکی داشته باشد. در بیشتر اوقات، کمبود اشتها ناشی از مواردی است که در بالا ذکر شده اند،. اما در برخی موارد، می تواند نشانه بیمار بودن لاک پشت خانگی باشد. در چنین شرایطی، بهترین اقدام این است که لاک پشت بیمار خود را نزد دامپزشک ببرید. در برخی موارد، ممکن است برای مبارزه با عفونت، به آنتی بیوتیک نیاز باشد.

تشویق لاک پشت به غذا خوردن

بهتر است در هر وعده غذایی، انواع مختلفی از غذا ها را به حیوان خانگی خود بدهید. می توانید همیشه سبزیجات برگ دار مانند کاهو را در محل نگه داری از لاک پشت خانگی تان بگذارید. همچنین، توصیه می شود هفته ای یکبار غذاهای زنده یا خشک شده و فریز و غنی شده با ویتامین، به حیوان خانگی‌ خود بدهید.

هنگامی که لاک پشت خانگی شما می فهمد که شما صاحب غذا هستید، یک درخواست کننده واقعی می شود. برای رفع گرسنگی سیری ناپذیر بین وعده های غذایی، می توانید کاهوی به لاک پشت خانگی تان بدهید. کاهو پروتئین بالایی ندارد و رژیم غذایی حیوان خانگی شما را از تعادل خارج نمی کند.

همه چیز در مورد لاک پشت های دریایی

خواب زمستانی لاک پشت ها و نکته‌ هایی جالب درباره آن

روغن لاک پشت چیست؟ خواص روغن لاک پشت برای قلب و ریه ها

منبع: دام و پت



این مطلب چقدر مفید بود ؟
 

دیدگاه ها

اولین نفر برای ثبت دیدگاه باشید !


hits