3
زمان مطالعه: 5 دقیقه
جملات بزرگان در مورد قانون و عدالت : در این مطلب شما را با 32 متن زیبا از بزرگان در مورد عدالت و قضاوت آشنا می کنیم.
جملات بزرگان در مورد قانون و عدالت
- 1.انسانی که با اجتماع تکامل پیدا کرده باشد، از همه جانوران بهتر است و اگر بدون قانون و عدالت زندگی کند، خطرناکترین جانور است.(ارسطو)
- 2. به دست گرفتن مال خود و انجام وظیفهی خویش، عین دادگری است.(افلاطون)
- 3. بیشتر مردم عدالت را از آن جهت دوست دارند که می ترسند روزی به آنها ستم شود.((لارشفوکولد))
- 4. چون مردم کمتر متوجه سعادت هستند، بدبختی ها بیشتر نمایان است. [ آنها ] ستم و ستمگری را عادی فرض می کنند و سعادت و عدالت را جزء اتفاقات می پندارند.((موریس مترلینگ))
- 5. عدالت انتظار پاداش ندارد، بلکه خود عمل دارای زیبایی و سرور است.((موریس مترلینگ))
- 6. کامل ترین نوع بی عدالتی آن است که عادل به نظر برسیم، در حالی که عادل نیستیم.((افلاطون))
- 7.عادل باش و هراسی به دل راه نده.((ویلیام شکسپیر))
- 8. تا زمانی که توده مردم برای بهبود حال یکدیگر احساس مسئولیت نکنند، عدالت اجتماعی تحقق نمی یابد.((هلن کلر))
- 9. بدی را با عدالت پاسخ دهید، مهربانی را با مهربانی.((کنفوسیوس))
- 10. آزادی مستلزم مساوات است؛ در برابر قانون، همه یکسان هستیم.((محمد خیابانی))
- 11. به گونه ای زندگی کنید که وقتی فرزندانتان به یاد عدالت، صداقت و مهربانی می افتند، شما در نظرشان جلوه گر شوید.((جکسون براون))
- 12. جنگ چنان بی عدالتی ای است که همه ی آنهایی که آن را به راه می اندازند، می بایست صدای وجدان را در درون خود خفه کرده باشند.((لئو نیکولایویچ تولستوی))
- 13. عدالت قابل تربیت [ برای منافع خودمان ] نیست. هر کاری که انجام دهیم نتیجه آن را می بینیم و خطاهایی که از ما سر می زند تازیانه ای را به وجود می آورد که با آن مجازات می شویم.((ویلیام شکسپیر))
- 14. گاهی صدای پول، فریاد عدل را می کُشد.((مثل یوگسلاوی))
- 15. وقتی انسان ببری را بکشد، نامش را تمرین مردانگی می گذارند. ولی وقتی ببری انسان را بدرد، نام این کار را توحش و آدمخواری می نهند؛ تفاوت جنایت و عدالت هم در قاموس بشر از این بیشتر نیست.((جرج برنارد شاو))
- 16. اراده محکم و متین که بخواهد به هر کس آنچه سزاوار اوست بدهد، عدالت نام دارد.((اولپن))
- 17. نام عدل هم نمی دانستند اگر این بی عدالتی ها نمی بود.((هراکلیت))
- 18. هر کسی که مورد حساب قرار گیرد، عذاب میشود. (ترازوی عدالت خداوند الهی به گونهای است که ریزترین اعمال را هم حساب میکند، پس افراد کمی هستند که در حساب قرار گرفته و بدون عذاب خارج شوند.)((حضرت محمد (ص) ))
- 19. خوش به حال کسی که نادانی را رها کرده (به دنبال) برتری (به واسطهی کسب علم است) و به عدالت رفتار میکند.((حضرت محمد (ص) ))
- 20. عدالت خوب است ولی (اگر) در فرمانداران (و حاکمان) باشد، نیکوتر است. (زیرا عدالت از طرف حاکمان برجسته است و مورد توجّه مردم میباشد.)((حضرت محمد (ص) ))
- 21. یک ساعت عدالت، از یک سال عبادت بهتر است. (زیرا بیعدالتی، فضای نا امنی را به وجود میآورد به طوری که تعدادی از مردم نسبت به تمام چیزها حتّی عبادت خداوند هم به شک میافتند.)((حضرت محمد (ص) ))
- 22. زمین از ظلم و دشمنی پر میشود و سپس مردی از خاندان من خارج شده و زمین را از عدل و انصاف پر میکند همان طوری که از ظلم و دشمنی پر شده بود.((حضرت محمد (ص) ))
- 23. بزرگترین گناه، بدگمانی نسبت به خداوند است. (که مثلاً در عدالت و بزرگی و قدرت و .... خداوند بدگمان باشد.)((حضرت محمد (ص) ))
- 24. کسی نمیمیرد، مگر این که (باید) به خداوند، گمان خوب داشته باشد. (یعنی خداوند در بعد از مرگ، با عدالت کامل، رفتار میکند.)((حضرت محمد (ص) ))
- 25. سه گروه هستند که دعایشان رد نمیشود: کسی که فراوان، خدا را یاد میکند و مظلوم و پیشوای عادل.((حضرت محمد (ص) ))
- 26. یک دعا به طور پنهانی، با هفتاد دعا در آشکار (جمع دیگران) برابری میکند. (زیرا دعای پنهانی به اخلاص نزدیکتر است.)((حضرت محمد (ص) ))
- 27. زمانی که مردی دو زن داشته باشد، و میان آنها به عدالت رفتار نکند، روز قیامت، یک بخش آن افتاده است. (یعنی دین او ناقص خواهد بود.)((حضرت محمد (ص) ))
- 28. سه چیز از حقائق ایمان است: انفاق در حال تنگدستی و انصاف داشتن (در هر حالی ولو به ضرر باشد) و یاد دادن علم به کسی که به دنبال علم است.((حضرت محمد (ص) ))
- 29. ایمان بندهای کامل نمیشود تا این که سه خصلت در او باشد: انفاق در حال تنگدستی و انصاف از طرف خود (در هر حالی) و سلام کردن (ابتداء کردن به سلام.)((حضرت محمد (ص) ))
- 30. کسی نزد خدا، از رهبری بهتر نیست که اگر حرف بزند، راست بگوید و اگر قضاوت نماید، عدل را رعایت میکند.((حضرت محمد (ص) ))
- 31. پادشاه عادلی که فروتن است سایهی خدا در زمین است (زیرا) فرد ضعیف به او پناهنده میشود و مظلوم (هم) به وسیلهی او یاری میشود.((حضرت محمد (ص) ))
- 32. کسی که میان دو نفری که از او خواسته¬اند، میانشان قضاوت کند، قضاوت نماید و بین آن دو به حقّ (و عدالت) قضاوت نکند، لعنت خدا بر او باد.)((حضرت محمد (ص) ))
بیشتر بخوانید::
تاریخ دقیق روز وکیل در سال ۹۷ و ۹۸ چه روزی است ؟
تبریک روز وکیل (متن | جملات | شعر)
زیباترین عکس نوشته های تبریک روز وکیل
۵۳ ضرب المثل خواندنی در مورد حق و ناحق کردن
دیدگاه ها