دلگرم
امروز: شنبه, ۱۶ آبان ۱۴۰۵ برابر با ۲۶ جمادى الأول ۱۴۴۸ قمری و ۰۷ نوامبر ۲۰۲۶ میلادی
الیکا عبدالرزاقی و ماجرای بیماری عجیبش به نام «گیلن باره»
الیکا عبدالرزاقی دچار یک معلولیت به نام گیلن باره است.

الیکا عبدالرزاقی و ماجرای معلولیتش

الیکا عبدالرزاقی در یازده سالگی دچار بیماری گیلن باره شده است که منجر به فلج بخشی از بدنش، به خصوص پای راستش، شد.

 عبدالرزاقی درباره معلولیت خود گفت «من در یازده سالگی دچار یک بیماری به نام گیلن باره شدم و بدنم از کمر به پایین فلج شد و پای راستم برنگشت و پای چپ برگشت. آن زمان گفتند این بیماری در مناطق مرطوب زیاد است و در جایی مثل انگلستان زیاد است. خیلی وقت ‌ها از من سؤال می کنند. در لانگ شات ‌های این سریال لو رفتم.

الیکا عبدالرزاقی و ماجرای بیماری عجیبش به نام «گیلن باره»
کودکی الیکا عبدالرزاقی

الیکا عبدالرزاقی بازیگر تئاتر، سینما و تلویزیون 18 مرداد ماه 1358 در رامسر متولد شد.

الیکا عبدالرزاقی دارای مدرک لیسانس ادبیات نمایشی است و دو برادر به نامهای مانلی و بورژین دارد که بورژین، بازیگر و کارگردان تئاتر بوده و در چند نمایش با خواهر خود همکاری کرده است.

خانم عبدالرزاقی در سی و سه سالگی و سال 1391 با امین زندگانی بازیگر تئاتر، سینما و تلویزیون نامزد کرد و یک سال بعد زندگی مشترک خود را آغاز کردند.

الیکا عبدالرزاقی و ماجرای بیماری عجیبش به نام «گیلن باره»

 

دیدگاه ها

اولین نفر برای ثبت دیدگاه باشید !



مطالب مرتبط
hits