دلگرم
امروز: شنبه, ۲۷ تیر ۱۴۰۵ برابر با ۰۴ صفر ۱۴۴۸ قمری و ۱۸ ژوئیه ۲۰۲۶ میلادی
زمان پخش فصل دوم «پانتولیگ» اعلام شد
فصل دوم مسابقه «پانتولیگ» روی آنتن شبکه سه می‌رود | بازگشت محمدرضا گلزار با لیگ «پانتولیگ»

محمدرضا گلزار بعد از موفقیت فصل یک «پانتولیگ» قصد دارد فصل دوم آن را به صورت لیگ برگزار کند. در این صورت رقابت‌ها جدی‌تر و تنگاتنگ خواهد شد. گلزار در ویدئویی که درباره شروع فصل جدید منتشر کرده از تغییر ساختار مسابقه صحبت به میان آورده و بعد از اشاره به اینکه رقابت به صورت لیگ برگزار می‌شود، گفته که امیدوار است همه را در فینال ببیند.

زمان پخش فصل دوم «پانتولیگ» اعلام شد

زمان دقیق شروع پخش مسابقه «پانتولیگ» مشخص نیست و فقط اعلام شده که هرهفته پنجشنبه‌ها و جمعه‌ها روی آنتن شبکه سه خواهد رفت. از آنجایی که این اطلاع‌رسانی توسط جام‌جم‌آنلاین، رسانه تلویزیون انجام شده، احتمالا از همین هفته شاهد آن خواهیم بود.

فصل اول «پانتولیگ»، از اسفند پارسال روی آنتن شبکه سه رفت. محمدرضا گلزار با این مسابقه توانست پس از مدت‌ها اتفاق مهمی را تلویزیون رقم بزند؛ مسابقه‌ای که می‌شد آن را به لحاظ گزینش سخت‌گیرانه و سطح پرسش‌ها، سواد و تسلط شرکت‌کننده‌ها و بخصوص جدیت و توانمندی مجری، اثری استاندارد و سرگرم‌کننده به حساب آورد.

گلزار تسلط خوبی روی بازی پانتومیم داشت و همین هم به نقطه قوت او در این مسابقه تبدیل شده بود. او تمام خطاها را به درستی می‌شناخت و با حواسی بسیار جمع کناردست شرکت‌کننده‌ها می‌ایستاد و اجازه خطا به کسی نمی‌داد. از سوی دیگر شیوه کمک‌رسانی‌اش به شرکت‌کننده‌ها هم نشان از تسلط او روی بازی داشت.

باید دید با تغییر ساختار بازی و تبدیل آن به لیگ حضور محمدرضا گلزار به چه صورت پیش خواهد رفت.

منبع: فیلم نیوز

۱ دیدگاه

شما هم می توانید نظرات خود را ثبت کنید

مخاطب | ۱ سال پیش
منتطر برنامه هستم.
0
0


hits