عکس عکاسی- همشهریآنلاین:نمایشگاه عکس طبیعت شامل آثار عکاسان سعید حقیقت و سمیه حسینپور شرفشاهی در گالری شماره دو خانه عکاسان ایران افتتاح شد. به گز

عکس عکاسی- همشهریآنلاین:
نمایشگاه عکس طبیعت شامل آثار عکاسان سعید حقیقت و سمیه حسینپور شرفشاهی در گالری شماره دو خانه عکاسان ایران افتتاح شد.
به گزارش هنرآنلاین؛ این نمایشگاه شامل 30 اثر با موضوع طبیعت است که 15 اثرآن متعلق به شرفشاهی و 15 عکس هم اثر سعید حقیقت است.
سمیه حسین پور شرفشاهی دیگر برگزار کننده نمایشگاه عکس طبیعت درباره آثار خود گفت: من از سال 89 مشغول به جمع آوری عکس های این نمایشگاه شدم و یک سال هم در نوبت کارشناسی برای تایید عکس های خود جهت برگزاری نمایشگاه در حوزه هنری بودم.
وی به علاقه خود به طبیعت اشاره کرد و آن را انگیزه ای برای گرفتن عکس از طبیعت خواند و افزود: علاقمند بودم عکس هایی که گرفته ام را دیگران هم ببینند زیرا فکر می کنم بیشترین زیبایی ها را کشور ایران دارد.
این عکاس جوان کشورمان خاطرنشان کرد: امیدوارم بازدید کنندگان از نمایشگاه مشکلات و نواقص کارهایمان را گوشزد کنند تا در نمایشگاه های آتی عکس های بهتری عرضه نماییم.
وی با بیان اینکه عکس های خود را بیشتر از کاشان، ابیانه و قزوین، کوههای زنجان ، مناطق شمالی کشور و ارومیه گرفته است، افزود: در حدود هفت سال است که به عکاسی روی آورده است.
حسین پور در پایان به جلسات پاتوق عکاسی که خانه عکاسان برگزار می کند اشاره کرد و گفت: در حدود دو سال است که در نشست های پاتوق عکاسی شرکت می کنم و با این مرکز در ارتباط هستم.
علاقمندان می توانند برای بازدید از نمایشگاه طبیعت تا 13 شهریور همه روزه به جز روزهای پنج شنبه و جمعه از ساعت 9 الی 19 به آدرس خیابان سمیه، نرسیده به حافظ، حوزه هنری، خانه عکاسان، گالری شماره دو مراجعه کنند.












شعر کودکانه قناری من از شکوه قاسم نیا
پیرمرد و کفش های کهنه؛ داستانی پندآموز درباره قدرشناسی و مهربانی
چرا یخچال سرد نمی کند ولی فریزر سرد است؟ ۷ علت اصلی
لوبیا کباب رشتی؛ غذای خیابانی محبوب گیلان با عطر سیر و طعم اصیل شمالی
طرز تهیه ۳ غذای خوشمزه و لذیذ با ران مرغ | همراه با نکات مهم
با چند وسیله ساده، یک دکوری خاص و دست ساز خلق کنید
با دیدن این نشانه روی هندوانه، آن را فوراً دور بیندازید! | علامت های هندوانه خراب و خطرناک
طرز تهیه فالوده شیرازی بدون رشته آماده؛ مثل بازاری
۳ روش ساده برای افزایش سرمای کولر خودرو و کاهش دمای موتور
دیدگاه ها