
آیا با گیاه خواری میتوان سرطان را درمان کرد ؟
رژیم غذایی گیاهی برای درمان سرطان :
خام گیاهخواری ترکیبی از گیاهخواری و خام خواری است. خام گیاهخواری شامل سبزیجات خام و میوهها، آجیلها و پوره آنها، حبوبات و جوانههای گیاهی، دانههای گیاهی، روغنهای گیاهی، گیاهان دریایی، رستنیها و میوهای تازهاست.
بیش از شصت دهه از عمرش مي گذرد كه شروع به ميوه خواري كرده، خودش معتقد است در طی اين سالهای عمرش تنها دو سال آن را با چشیدن طعم آرامش و سلامتي سپری کرده است.
مردی که به تازگی از چنگال سرطان رهایی یافته و روزهای آرامی را پس از یک دوره مریضی سخت سپری می کند. وی در گفتگو با خبرنگار ایمنا از تجربه اش در دوران بیماری و شکست دادن این بیماری مهلک می گوید.
حدود 5 سال پيش بيماري ها به سمتم هجوم آوردند. بي اشتهايي، يبوست مزمن، ضعف و ناتوانی و بيماري های مختلف نگرانم كرده بود. تصميم گرفتم به پزشک مراجعه كنم و بعد از آزمايش هاي متعدد و گرفتن جواب به دستور پزشک در بیمارستان بستری شدم. بدنم را سم زدایی و سه کیسه خون از بدنم خارج کردند. بعد از درمان هاي سنگين و طولاني با هزينه هاي گزاف، بالاخره متوجه شدم كه بيماري من سرطان معده (لنفوم) است.
از شدت درمان هاي طاقت فرسا، لاغر و رنجور شده بودم و گاهی مرگ واقعي را به چشم خود می ديدم؛ دوران سخت شیمی درمانی را با هر مشقتی بود سپری می کردم تا جایی که به سرطان پروستات هم دچار شدم. در این دوران سخت روزی در پارک تجمع افراد توجهم را جلب كرد، آنجا با انجمن میوه خواران آشنا شدم.
او یک کارمند بازنشسته تاسیسات بیمارستان است ادامه می دهد: پرهیز غذایی را با کنار گذاشتن گوشت و چربی شروع کردم و پس از مدتی میوه خواری آزمایش دادم که در کمال تعجب قند خون و چربی خونم به شدت کاهش پیدا کرد و سرطان پروستات هم با این شیوه مداوا شد.
وی همچنین ادعا می کند: با ميوه خواري مشكل اضافه وزن، سرطان پروستات و سرطان معده را هم برطرف کرده است.
خام گیاهخواری ترکیبی از گیاهخواری و خام خواری است. در این رژیم غذایی همه غذاها با منشاء حیوانی، و همه غذاهای طبخ شده در دمای بالاتر از ۴۸ درجه سانتیگراد ( ۱۱۸ فارنهایت) حذف شدهاند. خام گیاهخواری شامل سبزیجات خام و میوهها، آجیلها و پوره آنها، حبوبات و جوانههای گیاهی، دانههای گیاهی، روغنهای گیاهی، گیاهان دریایی، رستنیها و میوهای تازهاست. مدلهای مختلف خام گیاهخواری وجود دارد، که شامل خام میوه خواری، آبمیوه خواری، جوانه خواری میشود.
خام خواری(خام گیاهخواری) تغذیه با مواد خام گیاهی است که طبیعت آن را در برابر اشعه خورشید ساخته و پرداخته و در اختیار بشر قرار دادهاست، بدون این که دخالتی از نظر پختن، حرارت دادن، بو دادن و کنسرو کردن در آن بشود و یا فعل و انفعالات شیمایی در آن انجام گردد تا در نتیجه موجب تغییر حالات فیزیکی یا شیمیایی آن بشود.
غذاهای خام گیاهخواری شامل انواع میوه جات، سبزیجات و یا سالادها، آجیل و خشکبار مانند گردو، پسته، فندق، بادام، کنجد و انواع جوانهها از قبیل جوانه گندم، عدس، ماش، نخود، سویا و مواد قندی نظیر عسل، کشمش، خرما، انجیر و شکر قهوهای و غیرهاست که به صورت خام و طبیعی مصرف مینمایند که میتوان آنها را به صورت غذاهای ترکیبی در آورد و مورد مصرف قرار داد.
میوه های درختی به عنوان وعده های اصلی مصرف می شود به خاطر اینکه انرژی خورشیدی را دریافت می کنند، انرژی بیشتری نسبت به میوه های زمینی دارند.
در رژیم میوه خواری، با توجه به اینکه فعالیت معده انسان، در سه مرحله دفع (4 صبح تا 12ظهر)، گوارش(12ظهر تا 8 شب) و جذب(8شب تا 4 صبح) انجام می شود، صبح را با یک لیوان آب همراه با لیمو تازه شروع می کنند و یک ساعت بعد فقط یک نوع میوه میل می شود. حدود یک ساعت طول می کشد تا این میوه جذب شود و بعد از یک ساعت میوه دیگری صرف می شود. در وعده ناهار، سالاد و برای شب هم از نوع دیگری میوه استفاده می شود.
انجمن ميوه خواران اصفهان انجمنی است خود جوش و مردمی متشکل از مردان و زنانی که پس از تحمّل درد و رنج بسيار از بيماری، روش تغذيه ميوه خواری را برگزيده و بدون مصرف هيچگونه داروی گياهي يا شيميائی، به آرامش جسمی و روحی دست يافته اند و حدود پنج سال است که به فعاليت در زمينه آموزش و تبادل نظر با علاقمندان به اين رژيم غذايي می پردازد، هم اکنون انجمن دارای بيش از 6000 عضو است و مراجعه به جلسات رايگان است و هيچ شرطی در بر ندارد.
برای هيچ کس هيچ دارو و روشی تجويز نمی كنند و صرفا تجربه های يكديگر را با هم در ميان مي گذارند ، با اين که چند نفر از هيئت امنای 11 نفرۀ اين انجمن پزشکند، مبنای اصلي منحصرا کتا ب هاي اموزشي است
فیلم : جوان 26 ساله که با گیاه خواری سرطان خود را درمان کرد
آزمایش آی جی اف چیست ؟ (Igf-1)
آیا هرگز در این مورد شنیده اید؟ آی جی اف- ۱ مخفف “عامل رشد مشابه انسولین شماره یک” است. من آن را مشابه کلسترول می دانم. زیرا وقتی برای اندازه گیری کلسترول فردی، خون او را مورد آزمایش قرار می دهیم، به چه نتیجه ای می رسیم؟ به اینکه این فرد در آینده به مشکل قلبی دچار می شود یا نه؟ لزوماً منظور همین حالا نیست، بلکه شاید ۱۰ سال آینده باشد. اگر ما آزمایش خون بگیریم، و سطح آی جی اف- ۱ را اندازه گیری کنیم، در صورت بالا بودن آن، خطر ابتلا به سرطان وجود دارد. سرطان پروستات در مردان، و سرطان سینه در زنان.
فهرست گیاهانی که برای درمان سرطان مفید است :
1. ریحان :
این گیاه حاوی خواص آنتی اکسیدانی، آنتی ویروسی، آنتی باکتریال، ضدجهش ژنی و ضدتومور است که از انواع ترکیبهای موجود در آن نشات میگیرد. عصاره ریحان دارای خاصیت ضدمیکروبی است. همچنین بررسیها در مورد تاثیر ریحان بر میکروب هلیکوباکترپیلوری که عامل زخم معده است نشان میدهد «متانول» و «بوتانول» موجود در آن خاصیت ضدباکتریایی قوی دارند. تاثیرات ریحان تنها به خاصیت ضدمیکروبی آن محدود نمیشود زیرا شواهد حاکی از آن است که این گیاه میتواند آسیبهای اکسیدیته ناشی از فعالیت مولکولهای رادیکال آزاد را در نمونههای جانوری کاهش دهد. همچنین خاصیت ضدسرطانی ریحان ممکن است به تواناییاش در تاثیرگذاری بر عفونتهای ویروسی مرتبط باشد.
2. زیره سبز :
اگرچه بررسیهای آزمایشگاهی آشکار ساخته که این گیاه خاصیت بالقوه آنتیاکسیدانی دارد اما هنوز این خاصیت در آزمایشهای انسانی به طور دقیق مورد مطالعه قرار نگرفته است. هرچند در مطالعات آزمایشگاهی انجام شده روی موشها و تاثیر این گیاه بر درمان انواع سرطان به بررسی نقش آن در سرکوب تومورهای سرطان پوست پرداخته شد. ترکیبات ضدسرطانی موجود در زیره سبز موسوم به «گلوتاتیون–S– ترانسفراز» (GST) خطر ابتلا به این بیماری را کاهش میدهند.
3. هل :
این گیاه نیز همچون بسیاری از گونههای دیگر گیاهی از خواص آنتی اکسیدانی بالایی برخوردار است. بررسیها نشان میدهد که هل، ترکیب azoxymethane را که در بروز سرطان روده تاثیر دارد با خواص ضدالتهابی و ضدتکثیری در بدن کاهش میدهد و در نتیجه از بروز این سرطان پیشگیری میکند.
4. دارچین :
در چندین مطالعه مختلف به بررسی خواص آنتیاکسیدانی این گیاه پرداخته شده است. به طور مثال در بررسی که روی نوعی موش انجام گرفت مشخص شد رژیم غذایی حاوی پودر پوست این گیاه، فشار اکسیدیته را که عامل بروز سرطان است، کاهش میدهد. همچنین عصاره دارچین از رشد هلیکوباکتر پیلوری در آزمایشگاه جلوگیری میکند که فاکتور خطرزای شناخته شده در سرطان معده و سرطان پانکراس است.
5. میخک :
در حالی که در هیچ مطالعهای تاکنون به تاثیر استفاده از این گیاه در پیشگیری از بروز سرطان در انسان پرداخته نشده اما چندین بررسی محدود روی موشها حاکی از تاثیرگذاری آن به خصوص در تعدیل فرایندهای سمیزدایی سلولی است. این فرآیندها اگر در بدن افزایش یابند خطر بروز سرطان را تشدید میکنند.
6. گشنیز :
نتایج چندین مطالعه انجام شده روی حیوانات آزمایشگاهی نشان داده است که دانههای گشنیز در مراقبت از کبد در برابر سرطان تاثیر دارند. هرچند هنوز مطالعات اندکی درباره خواص ضدسرطانی این گیاه صورت گرفته اما همین یافتههای اندک نیز حائز اهمیت است.
7. زیره سیاه :
«تیموکینون» یکی از ترکیبات اصلی در دانه زیره سیاه است که دارای خواص آنتی اکسیدانی، آنتی میکروبی، ضدالتهابی و پیشگیریکننده سرطان است. همچنین شواهد حائز اهمیتی وجود دارد که بر توانایی این ترکیب در جلوگیری از تکثیر سلولهای توموری اشاره دارد. همچنین میتوان بر توانایی این ترکیب در جلوگیری از تشکیل رادیکالهای آزاد در سلولهای سالم اشاره کرد.
8. سیر :
آزمایشهای کلینیکی روی سیر و ترکیبهای مرتبط با آن نشان میدهد که این گیاه احتمال ابتلا به سرطانهای ریه، پوست، روده و سینه را پایین میآورد. توانایی سیر در جلوگیری از رشد تومورها به دلیل وجود ترکیبات مختلف و طبیعی ضدسرطانی موجود در آن است.
9. زعفران :
شواهد قابل توجهی بر قابلیت این گیاه در جلوگیری از ابتلا به سرطان وجود دارد. همچنین این گیاه میتواند روند تکثیر سلولهای سرطانی پوست را متوقف کند. هرچند مکانیزمی که زعفران بواسطه آن از تکثیر تومورها پیشگیری میکند به طور کافی مورد بررسی قرار نگرفته اما متخصصان ترکیباتی را در زعفران شناسایی کردهاند که خواص ضدسرطانی آنها آشکار شده است.
بیشتر بخوانید :
خطرات خام گیاهخواری مطلق و عوارض آن برای سلامتی بدن
آیا مضرات گیاهخواری را میدانید؟
کاربر گرامی چنانچه این مطلب برای شما مفید بوده لایک کنید ، یا راهکاری دیگری دارید با دیگر کاربران مجله دلگرم به اشتراک بگذارید.
تهیه و گردآوری مجله دلگرم
جهان باورصاد
دیدگاه ها