فرا رسیدن وقت اذان، در حین غسل واجب
سوال : اگر فرد جنب نزدیک اذان صبح از خواب بیدار شده و اقدام به غسل نماید، اما قبل از اتمام غسل اذان گفته شود، روزه ی او چه حکمی پیدا مینماید؟
جواب : اگر با علم یا گمان به این که وقت برای غسل دارد، شروع به غسل کرده، کفایت میکند، و روزهاش صحیح است، مگر این که روزه ی قضا بگیرد، که در این صورت اگر قبل از طلوع فجر غسلش تمام نشود، روزه ی او صحیح نیست.

آیا باید هر بار قبل از نماز، غسل کامل بگیرم؟
نه، برای نماز و اغلب عبادات دیگر، غسل کامل لازم نیست و کافیست وضو تام (ضمن اینکه اگر قبلا غسل کامل گرفته باشید، هنوز هم معتبر است) بگیرید.
اما در برخی شرایط خاص، مانند جنابت، حیض یا نفاس، غسل کامل واجب است و برای نماز باید غسل کامل گرفته شود.
بنابراین، برای اقامه نماز، اگر در شرایط عادی هستید، کافیست وضو تام بگیرید. اما در صورتی که در شرایط خاصی هستید، مانند جنابت، حیض یا نفاس، باید قبل از اقامه نماز، غسل کامل بگیرید.
منبع : کانال احکام دینی












علت درد گوش بعد از انداختن گوشواره: ۹ دلیل پزشکی که باید بشناسید
ایده خلاقانه بازیافت سی دی قدیمی و خرده پارچه: مراحل ساخت نظم دهنده لوازم آرایش
طرز تهیه پاستا کدو حلوایی با سس کرمی و پارمزان
غار میرملاس لرستان کجاست ؟ بازدید از این مکان تاریخی
طرز تهیه بیسکویت ترد و لایه ای ساده و فوری بدون تخم مرغ با کنجد و نشاسته ذرت
علت بوی بد باتری ماشین چیست؟ بررسی ۸ دلیل اصلی و راه های پیشگیری
خون سازی طبیعی با انار؛ انار چطور به درمان کم خونی کمک می کند؟
بازیافت تیوپ خالی خمیردندان؛ ایده های ساده برای نظم دهی وسایل
نحوه استفاده از وازلین برای رشد سریع و توقف ریزش مو
دیدگاه ها