علت گاز خوردن خودرو در حالت کاملا درجا، ماشین با این که کاملا متوقف شده و اصلا حرکت نکردم و گاز هم نداده ام اما باز خودش گاز میخورد مشکل از کجاست.
مشکلی که در بسیاری از خودرو ها دیده می شود مخصوصا خودرو های کار کرده همین مشکل گاز خوردن خودرو در حالت درجا است که در این مطلب از دلگرم دلایل این مشکل رابرسی میکنیم.
1. مشکل پدال گاز
یکی از مشکلاتی که البته خیلی کم پیش میاد سفت شدن سیم پدال گاز خودرو است، وقتی که این سیم سفت می شود باعث گاز خوردن در خودرو می شود، ممکن هم هست تنظیمات سیم به هم خورده باشد، پس یکی از برسی های ما باید سیم پدال گاز باشد.
2. خرابی در استپر
یکی از مهمترین دلایل گاز خودرن خودر همین خرابی اسپتر است، در هر کجا به هر مکانیکی که مراجعه کنید اولین چیزی که بررسی میکنند همین خرابی استپر است، خرابی استپر هم باعث خاموشی خودرو و هم گاز خودرن خودرو در حالت درجا می شود.
3. خرابی سنسور مپ
سنسور مپ یکی از سنسور های خودرو است که وظیفه اندازه گیری میزان هوا ورودی به موتور را بر عهده دارد، سنسوری که داده های که اندازه گیری کرده را به ایسیو خودرو میفرستد، در نتیجه ایسیو با همین اطلاعات دریافتی وضعیت دریچه هوای موتور را کنترل میکند، پس خرابی این سنسور می تواند دلیل گاز خودرن در حالت درجا باشد.
4. خرابی سنسور دور موتور
اگر سنسور دور موتور خراب شود سیستم جرقه زنی خودرو به هم می خورد و شاهد گاز خودرن در خودرو در حالت ایستاده خواهیم بود که حتما باید این گزینه هم برسی شود.
5. مشکل در ایسیو
گاهی ممکن است ایسیو یا همان مغز ماشین به درستی اطلاعات دریافتی را پردازش نکند با این که تمامی سنسور ها اطلاعات درست خود را به آن ارسال میکنند ولی ایسیو توان پردازش را از دست داده باشد در این شرایط هم در حالت درجا شاهد گاز خودرن خودرو خواهیم بود.
6. خرابی دریچه گاز خودرو
دریچه گاز یکی از مهترین قطعات در خودرو های انژکتوری است که وظیفه آن اندازه گیری میزان باز و بسته بودن دریچه گاز در موتور است، با توجه به توضیح کوتاه اهمیت آن را فهمیدید، ممکن است دلیل گاز خوردن خودرو همین دریچه گاز باشد.
7. خرابی انژکتور
خرابی در خود انژکتور خودرو باعث اختلال در میزان ورود سوخت به سیستم خواهد شد، انژکتور وظیفه پاشش سوخت را بر عهده دارد پس بدون شک خرابی آن مشکلات زیادی را ایجاد میکند از جمله گاز خودرن خودرو در حالت ایستاده.
بیشتر بخوانید
دیدگاه ها