مجله دلگرم
امروز: شنبه, ۰۵ فروردين ۱۴۰۲ برابر با ۰۲ رمضان ۱۴۴۴ قمری و ۲۵ مارس ۲۰۲۳ میلادی
دلبری و عشوه های عصمت الدوله دختر بزرگ ناصرالدین شاه به مناسبت نوروز!
26
عصمت‌الدوله دختر ناصرالدین‌شاه و دومین زن عقدی‌اش تاج‌الدوله بود. قطعا او را با سبیل به خاطر دارید در این مطلب ادیتی سمی از دختر شاه را به مناسبت نوروز ببینید.

ناصرالدین شاه پدر عصمت الدوله درباره آرایش او می نویسد:وعده داشتیم خانه ظل السلطان از صبح رفتیم … من و ظل السلطان و نایت السلطنه رفتیم اندرون از همان راه گلخانه … عصمت الدوله سبیل داشت, به قدر سبیل نایب السلطنه.

عصمت الدوله دختر بزرگ ناصرالدین شاه

در اینجا کلیپ دلبری و عشوه های عصمت الدوله دختر بزرگ ناصرالدین شاه را ببینید.


عصمت الدوله دختر بزرگ ناصرالدین شاه

عصمت‌الدوله نخستین زن ایرانی بود که نواختن پیانو را آموخت.فاطمه که به عصمت‌الدوله لقب گرفته‌است، دختر ناصرالدین‌شاه قاجار است که از زنی به نام تاج‌الدوله به سال ۱۲۷۲ هجری قمری به دنیا آمده‌است.

عصمت الدوله دختر بزرگ ناصرالدین شاه

مادرش نوه فتحعلی‌شاه قاجار بود و دومین همسر ناصرالدین‌شاه بوده‌است که پس از نشستن بر مسند قدرت به عقد شاه درآمد. او دومین دختر شاه بود که به دنیا آمد و برادری بزرگتر به نام سلطان معین‌الدین میرزا داشت. برادر کوچکش مدتی ولیعهد بود اما در نه سالگی از دنیا رفت.



این مطلب چقدر مفید بود ؟
4.4 از 5 (26 رای)  
دیدگاه ها

درج کامنت برای این مطلب غیر فعال است