ایران خودرو دیروز در اطلاعیه ای جدید اعلام کرد: تمامی متقاضیانی که در مهلت مجاز تعیین شده (ساعت ۲۴ روز جمعه ۱۴۰۳/۰۶/۰۲) پس از طی مراحل لازم نسبت به ثبت درخواست خرید (اولویت بندی) در سامانه ikcosales.ir اقدام کردهاند، باید ظرف مهلت شش روز از روز یکشنبه ۱۴۰۳/۰۶/۰۴ تا ساعت ۲۴ روز جمعه ۱۴۰۳/۰۶/۰۹، با مراجعه مجدد به سامانه ikcosales.ir با ورود به قسمت جزییات سفارش، نسبت به تعیین روش فروش (فوق العاده و یا پیش فروش) محصولات انتخابی اقدام کنند.
زمان قرعه کشی ایران خودرو
با توجه به اطلاعیههای پیشین، قرار بود قرعه کشی طرح ایران خودرو روز سهشنبه، ۶ شهریور ۱۴۰۳، انجام بگیرد؛ اما طبق اطلاعیه شماره ۴ این شرکت، احتمالاً قرعه کشی و اعلام نتایج نهایی برندگان طرح فوق تا پایان هفته آینده به طول بینجامد.
ایران خودرو در اطلاعیه شماره ۴ خود از امکان انتخاب نوع فروش از سوی متقاضیان خبر داد. به این صورت که تمامی ثبتنامکنندگان باید تا روز جمعه، ۹ شهریور ۱۴۰۳، با مراجعه به وبسایت فروش ایران خودرو به نشانی ikcosales.ir به انتخاب یکی از روشهای فروش فوقالعاده (۹۰ روزه) یا پیشفروش اقدام کنند.
شایان ذکر است با توجه به اینکه ایران خودرو بر عرضه محصولات طرح فروش فوق نهایتاً تا پایان سال جاری تاکید میکند، بنابراین در صورتی که متقاضیان گزینه پیشفروش را انتخاب کنند، احتمالاً بخشنامههای آن با موعد تحویل چهار یا ششماهه منتشر خواهد شد.
البته متقاضیان باید به این موضوع توجه کنند که قیمتها در طرح فروش فوری با موعد تحویل ۹۰ روزه، قطعی است و در صورت قبولی، احتمالاً خریداران باید تا سه روز پس از انتشار فراخوان فروش اقدام به تکمیل وجه کل خودرو کنند. از سوی دیگر در طرحهای پیشفروش، حدود ۴۵ درصد از کل مبلغ خودرو پرداخت میشود و الباقی باید با قیمت روز، حدود دو هفته پیش از تحویل خودرو، به حساب ایران خودرو واریز شود
حسابهای وکالتی از امروز آزاد شد
محدودیت اعمالشده برای برداشت وجه از حسابهای وکالتی از روز گذشته، ۵ شهریور ۱۴۰۳ برداشته شد و متقاضیان طرح فروش ایران خودرو میتوانند مبالغی را که برای وکالتی کردن به حسابهای بانکی واریز کرده بودند برداشت کنند. اما سوال اساسی این است که سرنوشت تسهیلات ارائهشده از سوی برخی بانکها چه شد؟
از زمان آغاز وکالتی کردن حساب برای طرف فروش ایران خودرو، تعداد ۹ بانک آمادگی خود را برای ارائه تسهیلات از ۸۰ میلیون تا ۱۳۰ میلیون تومان اعلام کرده بودند. حتی برخی از این بانکها ادعا میکردند پس از رفع مسدودی این حسابها، مبالغی که بانکها به عنوان تسهیلات به مشتریان ارائه کرده بودند در قالب وام، به حساب آنها واریز میشو؛ اما گویا چنین اتفاقی رخ نداده است.
با پیگیریها از برخی متقاضیان، مشخص شد مسدود شدن تمامی حسابهای وکالتی با هر مبلغی که مشتریان بلوکه کرده بودند رفع شده است. برای مثال بانک مهر ایران که قرار بود مبلغ ۸۰ میلیون تومان در قالب وام به مشتریان ارائه کند، پس از رفع محدودیت ۲۳۰ میلیون تومانی حسابهای وکالتی، همان مبلغ ۱۵۰ میلیون تومان را که مشتریان واریز کرده بودند آزاد کرده است.
منبع: ایمنا
۱ دیدگاه