دلگرم
امروز: چهارشنبه, ۰۱ مهر ۱۴۰۵ برابر با ۱۲ ربيع الآخر ۱۴۴۸ قمری و ۲۳ سپتامبر ۲۰۲۶ میلادی
نقشه فراری دادن باقری درمنی از کجا آب میخورد ؟
در زمان محاکمه حمید باقری درمنی، گروهی قصد فراری دادن او را میکنند به این شکل که با استفاده از نام و عنوان یکی از نهادهای کشور ، تماسی جعلی و مشکوک گرفته میشود مبنی بر احضار باقری درمنی ، ماموران پس

مجله دلگرم : در زمان محاکمه حمید باقری درمنی، گروهی قصد فراری دادن او را داشته اند به این شکل که با استفاده از  نام و عنوان یکی از نهادهای کشور ،  تماسی جعلی و مشکوک گرفته میشود مبنی بر احضار باقری درمنی ، ماموران پس از وصول این نامه فورا قاضی و دادستان تهران را در جریان قرار می دهند.

ماجرا از این قرار بوده است که در جریان رسیدگی به پرونده باقری درمنی قاضی صلواتی به ماموران زندان و تیم بدرقه تاکید بسیاری برای اهمیت اعزام‌های صورت گرفته کرده بود و در نتیجه به حفاظت ندامتگاه اوین تاکید شده بود تمامی اعزام‌های متهم باید با هماهنگی قاضی صلواتی و مقامات مسئول در قوه قضاییه صورت بپذیرد.

بلافاصله پس از ارسال تماس جعلی و مشکوک و برقراری برخی تماس‌ها از سوی جریان وابسته به درمنی حفاظت و اطلاعات قوه قضاییه به پرونده ورود می‌کند و سرانجام تیم فرار شناسایی و دستگیر می‌شود.

با دستگیری تیم فرار مشخص می‌شود این افراد بدون وابستگی به نهادی ولی با عنوان جعلی قصد داشته‌اند با ارسال نامه‌ و تماس ها وی را از ندامتگاه اوین به منظور اعزام برای رسیدگی به پرونده خارج کنند و در اعزام صورت گرفته مقدمات فرار وی را فراهم آورند.

یک مقام آگاه در پرونده می‌گوید مبلغ مشخص شده برای انجام این عملیات ده میلیارد تومان در نظر گرفته شده بود که باید به صورت نقد در اختیار گروه قرار می‌گرفت.

گفتنی است؛ با هوشیاری مسئولین قضایی دخیل در پرونده و در نتیجه ناکام ماندن عملیات فراری دادن باقری درمنی تیم فرار پولی دریافت نکرده است.

در حال حاضر افراد دستگیر شده در مرحله تحقیقات و تکمیل پرونده در دادسرا هستند.

بیشتر بخوانید
تمام جرائم حمید باقری درمنی
اعدام باقری درمنی قطعی شد ؟!
ماجرای کلاهبرداری باقری درمنی از زنجانی چیست ؟

دیدگاه ها

اولین نفر برای ثبت دیدگاه باشید !



مطالب مرتبط
hits