چگونه ترفندهای اسباب کشی را بیاموزیم؟
به گزارش دلگرم : بالا بردن دانش و آگاهی در هر حوزه تخصصی با مطالعه امکان پذیر است، از این رو دلگرم با هدف آگاه سازی در تلاش است مقالات متنوعی را در اختیار شما قرار دهد تا با ترفند های اسباب کشی آسان آشنا شوید. در ادامه با نکات و روش اسباب کشی اسان آشنا می شوید.
خلاقیت در اسباب کشی
خلاقیت در اسباب کشی کار راحتی نیست اما شما می توانید با کمک راهکارهای ما از این بحران خلاص شوید. خیلی از افراد یک ماه کامل وقت خود را صرف اسباب کشی می کنند و شاید برایتان جالب باشد که عده ای با خلاقیت در اسباب کشی آشنا هستند و در مدت زمان کمتری اسباب کشی را انجام می دهند. مثلاً من برای اسباب کشی می توانم در مدت زمان کوتاهی وسایل خود را بسته بندی کنم. ولی برای شما که نمی دانید و تجربه ندارید کار سختی است.
با این تکنیک ها بدون دغدغه اسباب کشی کنید
راهنمای جمع کردن وسایل برای اسباب کشی با 7 تکنیک
چه کارهایی را قبل از اینکه اولین وسایل را بسته بندی کنید، باید انجام دهید
شاید در وهله اول، بنظر برسد که کاری است فیزیکی و کمی هم وقت گیر اما به یاد داشته باشید که این مراحل را باید جهت انجام آن به بهترین نحو ممکن، یکی پس از دیگری به نوبت انجام دهید:
اینکه بدانید کدام وسایل را زودتر از بقیه می خواهید بسته بندی کنید، ضروری است اما نکته مهم این است که آیا برای این کار وسایل و لوازم تان را دسته بندی کرده اید؟
1. تهیه فهرست کارها
برای جلوگیری از سردرگم شدن، بهترین کار این است که لیستی از کارهایی که باید انجام دهید و وسایلی که باید جمع و جور کنید، تهیه کنید. میتوانید برنامه ای زمان بندی شده برای بسته بندی کردن وسایل هم تدارک ببینید و تمام فشار اسباب کشی را در یک روز متحمل نشوید.
2. از وسایل و لوازم، فهرست سازی کنید
اینکه بدون دسته بندی و هیچ مقدمه ای، بطور ناگهانی اقدام به بسته بندی تمام وسایل کنید اشتباه بزرگی است. حتی ممکن است این کار موجب آسیب وارد شدن و یا گم شدن برخی از وسایل شود. بهتر است قلم و کاغذ به دست بگیرید و اتاق به اتاق خانه بگردید و فهرستی از وسایلی که می خواهید بسته بندی و جابجا کنید را بنویسید.
این فهرست تا پیش از رسیدن روز اسباب کشی با استفاده از امکانات شرکت های باربری ، می تواند برای شما بسیار مفید باشد. این کار بسیار مهم است و به آماده سازی خانه پیش از اسباب کشی کمک می کند، خصوص اگر خانه شما شلوغ است و یا فرد فراموشکاری هستید.
مسلما اینکه چیزهایی که در طول سالها خریداری و در خانه گذاشته و یا انبار کرده اید را بخواهید نامشان را در یک لیست قرار دهید، چندان پردرسر و پرزحمت نیست. به خصوص اگر بتوانید به سرعت اینکار را انجام داده و یا از کمک و مشورت سایر اعضای خانواده بهره مند شوید.
هنگامی که مشغول ایجاد فهرست مورد نظرتان هستید، حتی نوشتن یادداشت ها و نکات مهم درباره آنها به شما و دیگران کمک خواهد کرد که بدانید با هر وسیله دقیقا چه کنید و در خانه جدید آنها را در کجا قرار دهید. به خصوص مبلمان و لوازمی از این دست که هم بسته بندی و هم انتقال آنها به محل جدید توسط کارگران باربری ، حساس و مهم است.
3. در اسباب کشی به کارتن ها دقت کنید
سعی کنید کارتن های مناسبی را تهیه کنید بیش از اندازه کوچک بودن و یا بزرگ بودن می تواند برای شما دردسر ساز باشد. برای تهیه کارتن از مغازه داران اطراف خود بخواهید یک یا چند عدد کارتن برای شما تهیه کنند. همچنین اگر وسواس زیادی در انتخاب کارتن دارید می توانید انواع کارتن را از شرکت های حمل بار خریداری کنید.
برای بسته بندی وسایل از کدام اتاق شروع کنیم؟
برای پاسخ به این سوال نیز باید موارد زیر را در نظر بگیرید:
اتاقی که کمتر مورد استفاده قرار می گیرد: در چنین اتاقی اگر بسته بندی وسایل درون آن را انجام دهید، مسلما خللی در زندگی روزمره شما بوجود نخواهد آمد. زمانی که با چنین دیدگاهی آرام آرام شروع به جمع آوری و سپس بسته بندی بار و وسایل خود کنید، براحتی می توانید از پس این کار برآیید. در این صورت به هیچ وجه، بسته بندی اثاثیه و لوازم کاری سخت و طاقت فرسا نخواهد بود.
ضمنا این را به یاد داشته باشید که آخرین چیزی که جمع آوری می کنید، تخت خواب ها باشند. خوابیدن روی زمین در کنار وسایل در هنگام اسباب و اثاث کشی، خستگی و زحمت شما را دوچندان می کند و در روز موعود که باید با انرژی تمام هنگام رسیدن کارگران شرکت باربری تا به منزل تان، آماده باشید در عوض ممکن است خسته و کم انرژی ظاهر شوید که این مسئله اصلا خوب نیست.
چطوری اسباب کشی کنیم؟
4. تقسیم کار کنید!
بیشترین سنگینی بار اسباب کشی به عهده خانم های خانه است.از همان ابتدا مسئولیت ها را میان افراد خانواده تقسیم کنید و هرکس وظیقه جمع آوری وسایل یک قسمت از خانه را بر عهده بگیرد. همچنین برای این که مجبور نشوید هنگام اسباب کشی جعبه های سنگین را جابه جا کنید، جعبه های کوچک تری انتخاب کرده و وسایل را در آن بسته بندی کنید.
از سخت ترین اتاق ها شروع کنید، بعضی اتاق ها، کار جمع آوری اسباب و اثاثیه آنها قدری سخت و دشوار است. به این منظور تا خسته نشده اید و انرژی شما در مراحل اسباب کشی تلف نشده، سعی کنید از اتاق هایی که کار سخت تری در آنها پیشرو دارید، شروع کنید. سعی کنید مرحله به مرحله به طرف راحت ترین اتاق ها بروید تا هر چه در زمان بسته بندی، بیشتر جلو می روید کار شما ساده تر شود. به این ترتیب فشار کمتری هم به اعضای خانواده وارد شده و کار در هر مرحله دلپذیرتر و آسان تر می شود.
برای مثال بسته بندی لوستر، یکی از کارهایی است که چندان راحت نیست و کار هر کسی هم نیست. بنابراین در اوایل کار سعی کنید چنین کارهای سخت و زمان بری را که نیاز به دقت و مراقبت بیشتری دارند را انجام دهید. همچنین جمع آوری شکستنی ها از جمله بشقاب ها، ظروف و لیوان ها کار سخت تر و زمان برتری است نسبت به جمع آوری کتاب و یا بالش و متکای اتاق خواب.
5. وسایل مشابه را با هم بسته بندی کنید
برای مثال داروها را با وسایل ریز آشپزخانه داخل یک جعبه نگذارید. چون موقع باز کردن کارتن، وسایل با هم قاطی شده، باعث گیجشدن شما میشود و تفکیک آن ها کار سختی است.
از حوله و دستمالها برای محکم ماندن وسایل در جای خود و سر نخوردن آن ها استفاده کنید. بهترین بستهبندی زمانیست که وسایل در جای خود با کمک چیزهای دیگر ثابت بوده، از فرو ریختنشان جلوگیری کنیم.
6. چک کردن نهایی را فراموش نکنید
بعد از تمام شدن کارتان، کمی استراحت کنید. بعد از آن گشت دیگری در خانه بزنید تا اطمینان خاطر پیدا کنید که چیزی جانمانده باشد. گاهی مرور و نگاهی دوباره، نکات مهمی را به یادتان خواهد آورد. اگر چیزی را پیدا کردید آن را درون یک جعبه قرار داده و با برچسب بر روی آن یادداشت نمایید.
7. مراقب اشیاء با ارزش خود باشید
بسته بندی جواهرات و لوازم با ارزش از دیگر نکات مهمی است که حتما باید به آن توجه کنید و از آن غافل نشوید! چرا که این وسایل شکننده و حساس هستند. شما می توانید از کیسه های میان وعده و یا طبقه های کوچکی برای نگه داشتن امن طلا و جواهرات خود استفاده کنید.اطمینان خاطر پیدا کنید که بر روی تمامی جعبه ها نوشته ای وجود داشته باشد. لیست خود را دوباره چک نمایید.
چطور راحتتر اسبابکشی کنیم؟
در مجموع بطور خلاصه می توان موارد بالا را بصورت زیر جمع بندی کرد:
1. تمیز کردن خانه جدید پیش از اسباب کشی و در صورت نیاز سم پاشی
2. تهیه کارتن و جعبه جهت قرار دادن وسایل کوچک منزل در آنها و نوشتن محتویات آنها با حروف درشت.
3. سعی کنید تمام وسایل را بسته بندی کنید و از حمل وسایل کوچک به صورت جدا پرهیز کنید.
4. کارتن ها و جعبه ها را زیاد سنگین نکنید.
5. گذاشتن پول، طلا و اشیاء قیمتی در محل مناسب و مطمئن (مثلا منزل بستگان و یا در گاو صندوق)
6. ریختن وسایل قدیمی و کهنه و بدرد نخور به دور
7. خالی کردن و سبک کردن یخچال و فریز (پیش از اسباب کشی)
8. پس از جابجایی وسایل به مکان جدید، چک کردن آنها (از این جهت که چیزی در محل قبلی جا نمانده باشد و یا گم نشده باشد)
9. تهیه و خریداری مجدد برخی از مواد غذایی و گذاشتن آنها در یخچال
10. باز کردن کارتن های حاوی وسیله و گذاشتن وسایل کوچک در جای مناسب (مانند کتاب ها و لوازم شخصی)
11. چک کردن اینکه لوازم حساس شکستنی هیچ آسیبی در طول حمل و جاباجایی بارها ندیده باشند.
12. ادامه دادن نظافت و تمیز کردن خانه جدید.
دیدگاه ها