دلگرم
امروز: پنج شنبه, ۲۷ دی ۱۴۰۳ برابر با ۱۵ رجب ۱۴۴۶ قمری و ۱۶ ژانویه ۲۰۲۵ میلادی
نام کودک قهرمان سینمای دهه ۶۰ چیست و چه بلایی بر سرش آمده ؟
15
کودک قهرمان سینمای دهه ۶۰ کیست و چرا چادرنشین شده ؟!

کودک قهرمان سینمای دهه ۶۰

کودک قهرمان سینمای دهه 60 در چادر زندگی می کند و شرایط بسیار سختی دارد. این خبر در فضای مجازی دست به دست می چرخد و بسیاری می خواهند بدانند این فرد کیست و در چه سریال ها و فیلم هایی بازی کرده است.

خبرگزاری این فرد را میم. الف معرفی کردند و برای حفظ آبرو و شان و شخصیت این هنرمند از اعلام نام کامل او خودداری می کنند .

ماجرا چیست ؟

پس از انتشار خبری در روز چهارشنبه توسط خبرآنلاین، درباره وضعیت سخت یکی از بازیگران نوجوان دهه شصت که در سه فیلم شاخص سینمای ایران نقش‌آفرینی کرده و جوایز جشنواره فیلم فجر را کسب کرده است، به‌تازگی تصویری از او به دستمان رسیده که نشان می‌دهد او به همراه دو فرزندش در باغی اطراف تهران و بدون هیچ حفاظ مطمئنی، تنها با یک چادربه‌سر می‌برد.

نام کودک قهرمان سینمای دهه ۶۰ چیست و چه بلایی بر سرش آمده ؟

مهرداد غفارزاده نویسنده و کارگردان که پیگیری وضعیت این هنرمند است به خبرآنلاین گفت: این بازیگر طی سه ماه گذشته تلاش کرده است تا از طریق وام و کمک‌های مختلف، مبلغ پیش‌پرداخت خانه‌ای را تأمین کند، اما موفق به تأمین این مبلغ نشد. در نهایت، با حکم تخلیه صاحبخانه، او مجبور به ترک خانه شد و اثاثیه‌اش را به باغی منتقل کرد. فشارهای مالی و نبود حمایت‌های سینمایی باعث شده است که این هنرمند در وضعیت معیشتی بسیار دشواری قرار بگیرد.

نام کودک قهرمان سینمای دهه ۶۰ افشا نمی شود

این کارگردان با اشاره به اینکه به‌منظور حمایت از این هنرمند که به‌خاطر حفظ آبروی خود از افشای نامش پرهیز کرده است، ادامه داد: تصمیم گرفته شده است که از طریق جمع‌آوری کمک‌های مالی، شرایط بهتری برای او و خانواده‌اش فراهم شود. این کمک‌ها می‌تواند به تأمین سرپناهی مناسب و رفع مشکلات معیشتی این بازیگر کمک کند.

غفارزاده خاطرنشان کرد: در این شرایط، از تمامی هنرمندان، علاقه‌مندان و مسئولان سینمایی درخواست می‌شود که در این بحران به یاری این هنرمند بشتابند تا مشکلات او و خانواده‌اش برطرف شده و او بتواند دوباره به عرصه هنر بازگردد.

در خبر قبلی که منتشر کردیم بعضی از مخاطبان گرامی خبرآنلاین خواستار کمک نقدی در صورت اعلام شماره‌حساب این هنرمند شده بودند، خبرآنلاین پیگیر است تا در صورت نیاز جمع‌آوری کمک مردمی جهت پرهیز از هرگونه شائبه‌ای این اتفاق از مجاری قانونی و رسمی و صنفی صورت بگیرد.



این مطلب چقدر مفید بود ؟
3.5 از 5 (15 رای)  

۹ دیدگاه

شما هم می توانید نظرات خود را ثبت کنید

علی توکلی | ۲ ماه پیش
ایشون باید آقای مهدی اسدی باشه
0
0
غلامرضا | ۲ ماه پیش
بنازم ب مملکتی ک این همه ادعا و مدعی داره و این همه شاخ بازیگری و کارگردانی خاص داره و فیلم سینمایی درست میکنند و میلیارد میلیارد فروش میکنن فلانشون هم نیس همچین بنده خدایی وجود داره زمانی برای خودش کسی بوده و جوایز نفیسی دریافت کرده توی همین مملکت و سینماش برای تک تک نفرات خانواده ها نقش آفرینی کرده و توی دل هم ایرانیان بوده و هست کمکش کنند
متاسفم برای ایرانی بودنم کشوری زندگی میکنم ک مردمانش فقط ادعا دارن بزرگانش ادعا دارن هنرمنداش ادعا دارن ولی کجاس این ادعا و کمک کردنشون ک ب این دوست و رفیق و برادر محبوب سینمای ایران عزیزمان بی سر پناه و شرمنده فرزندان عزیزش نباشد 😔😔😔😔😔
0
4
حسین ایلام | ۲ ماه پیش
سلام
یارو قاتل هست این شاخ های مجازی ۱۰یا ۲۰ میلیارد براش جمع میکنن این آقا که از اسب افتاده چرا کاری نمیکنید حتما که نباید سرش روی دار اعدام باشه کمک کنید این آقا هروز داره کشته میشه که شرمنده زن و بچش شده
0
6
نیما | ۲ ماه پیش
از بین بازیگران سینما و تلویزیون بسيارند افراد به اصطلاح سلبریتی که از لحاظ اقتصادی در سطح بسیار بالایی هستند به نحوی که حتی خرید یک آپارتمان در محله مناسب شأن این هنرمند از اسب افتاده برایشان از خوردن یک لیوان آب راحت تر است. افرادی مانند گلزار، رادان، حیایی، مدیری ، عطاران و ... اگر دست این همکار قدیمی خودشون رو نگیرن و نجاتش ندن واقعا" دیگه نباید هیچوقت و در هیچ کجا از اخلاقیات و ارزش‌های انسانی دم بزنند.
0
13
ساناز | ۲ ماه پیش
یعنی چی ؟ مگه این هنرمند دهه شصت ، پدر ، مادر ، برادر و خواهر یا فک و فامیل نداره
1
5
مهدی | ۲ ماه پیش
سلام بنظر من اسمش رو بگید شاید یکی واقعا بخاطر بازی و خاطره ای که ازش داره کمکش کنه یا مردم بشناسند بخاطر خاطره ای که ازش دارن کمک کنه اونا که قول دادن و همکار ایشون بودن کمک نکردن
0
13
پاسخ ها:
علی توکلی | ۲ ماه پیش
مهدی اسدی
0
0
جعفر | ۲ ماه پیش
اینکه اسمش رو کامل نگید حفظ شانس نیست حفظ شأن اینه که دستش رو بگیرید و مشکلش رو حل کنید
1
31
پاسخ ها:
زهره | ۲ ماه پیش
سلام دوستان هنرمندش که کمکش نکردن حداقل یک راهی برای اینکه مردم بهش کمک کنن براش تعریف کنید.
1
11

hits