دلگرم
امروز: چهارشنبه, ۲۱ آذر ۱۴۰۳ برابر با ۰۸ جمادى الآخر ۱۴۴۶ قمری و ۱۱ دسامبر ۲۰۲۴ میلادی
خواص اعجاب انگیز زردچوبه برای درمان مشکلات تخمدان و عفونت رحم
155
زمان مطالعه: 4 دقیقه
زردچوبه برای درمان مشکلات مربوط به تخمدان و رحم میتواند فواید زیادی داشته باشد. زردچوبه خواص درمانی بسیاری دارد. در ادامه مطلب کاربرد های زردچوبه برای درمان مشکلات به دستگاه تناسلی خانم ها را آورده ایم

مجله دلگرم | زردچوبه برای تخمدان، رحم و درمان مشکلات مربوط به آن خواص بسیاری دارد. جمله مزایای استفاده از زردچوبه می توانیم به درمان تنبلی تخمدان در بانوان اشاره کنیم. این عارضه در اکثر بانوان مشاهده می شود. کورکومین موجود در این ادویه تاثیرات مهمی بر رفع این عارضه در بانوان میگذارد. در ادامه به نتایج تحقیقات پژوهشگران دانشگاه خوارزمی در این رابطه اشاره خواهیم کرد.

زردچوبه برای تخم دان و رحم چه فوایدی دارد؟

از نظر طب قدیم ایران، گرم و خشک است و از گذشته به عنوان هضم کننده غذا و صفرا آور استفاده می‌کرده‌اند. یکی از اثرات سودمند این ادویه، محرک پانکراس است. زردچوبه همچنین به دفع سنگ مثانه کمک می‌کند و ضد عفونت است، ضد نفخ بوده، تب‌بر، محرک و انرژی‌زا است. خانم‌هایی که عادت ماهانه نامنظم دارند، می‌توانند برای تنظیم آن از زردچوبه استفاده کنند. این ادویه حاوی ماده‌ای به نام کورکومین است که دارای خواص آنتی‌اکسیدانی بوده و کلسترول خون را کاهش می‌دهد. تحقیقات محققان انگلیسی نشان می‌دهد که ادویه زردچوبه در پیشگیری از سرطان موثر است.

این تحقیق پس از آزمایش‌های گوناگون به اثبات رسید و دانشمندان دلیل آن را وجود کورکومین در زردچوبه می‌دانند که دارای خواص ضد موتاژن است.در زردچوبه موادی وجود دارد که سبب تولید ویتامین‌های K ,B در بدن می‌شود و وجود این ویتامین‌ها هم از پیشرفت و گسترش سرطان در بدن انسان جلوگیری می‌کند این ادویه علاوه بر خواص درمانی باعث خوش طعم و خوش رنگ شدن غذاها می‌شود.

نکته دیگر این که پژوهشگران سنگاپوری دریافته‌اند که رژیم غذایی حاوی زردچوبه از مغز افراد مسن محافظت می‌کند و در پیشگیری از آلزایمر، نافع است. در این مطالعه مصرف بیش‌تر زردچوبه در افراد مسن با عملکرد بهتر قوای ادراکی در آزمون‌های استاندارد مرتبط شناخته شد. کورکومین که در زردچوبه و کاری وجود دارد علاوه بر خواص آنتی‌اکسیدان دارای خواص ضدالتهابی نیز هست. مصرف طولانی داروهای ضدالتهابی خطر ابتلا به آلزایمر را کاهش می‌دهند اما بر روی معده کبد و کلیه عوارض جانبی بر جای می‌گذارند. این ادویه از زمان قدیم در طب آیورودا به عنوان ضدورم و ضدآرتریت مصرف می‌شود، همچنین در رابطه با بیماران مبتلا به ایدز نیز اثرات مثبتی دارد.

تاکنون اثرات جانبی از مصرف زردچوبه گزارش نشده است ولی در مواردی در مصرف آن باید احتیاط کرد از جمله در زمان حاملگی مصرف متعادل آن توصیه می‌شود. همچنین کسانی که مجرای کیسه صفراوی آن‌ها بسته است و یا دارای اشکال است، باید در مصرف زردچوبه احتیاط کنند.

خواص زردچوبه برای درمان سایر بیماری های مرتبط با دستگاه تناسلی زنان

زردچوبه برای تخم دان

لکوره

لکوره یک اصطلاح مورد استفاده برای مشخص کردن ترشحات واژن ضخیم، سفید یا زرد است. امروزه این مشکل نیز در بین زنان بسیار رایج است. برای رفع این مشکل، می توانید ۱۰ گرم زردچوبه را در مقداری آب جوشانده و بگذارید خنک شود. سپس آن را به عنوان یک شستشو دهنده ۳-۴ بار در روز استفاده کنید.

اندومتریوز

اندومتریوز بیماری است که در آن سلول های پوشش رحم، در خارج حفره رحم رشد می کنند. این بیماری در بین زنان رایج است و در باروری اختلال ایجاد می کند. کورکومین با تنظیم ترشح استروژن مانع از رشد سلول های آندومتر می شود.

سندرم شوک توکسیک (MTSS)

سندرم شوک سمی یک بیماری بالقوه کشنده است که موجب سم باکتریایی می شود. این مشکل معمولاً در زنانی که به مدت طولانی از تامپون فوق العاده جاذب استفاده می کنند، رخ می دهد.کورکومین موجود در زردچوبه علاوه بر مهار عفونت، به کاهش التهاب واژن نیز کمک می کند.

فیبروئیدهای رحمی

فیبروئید ها تومورهای غیر سرطانی هستند که در دیواره رحم رشد می کنند. کورکومین موجب مهار رشد سلول هایی است که این فیبروئید ها را تشکیل می دهند. خاصیت ضد التهابی کورکومین موجب این اثر درمانی می شود.

سرطان

زردچوبه فواید زیادی برای انواع سرطان دارد. از رشد سلول های سرطانی در سینه و تخمدان و دهانه رحم جلوگیری می کند.

بیشتر بخوانید:

۱۶ خاصیت دارویی و درمانی زردچوبه


چنانچه این مطلب را مفید میدانید با لایک کردن و به اشتراک گذاشتن آن، از ما حمایت کنید. نظرات، پیشنهادات و مقاله های درخواستی خود را از طریق قسمت دیدگاه ها برای ما ارسال کنید.



این مطلب چقدر مفید بود ؟
4.3 از 5 (155 رای)  
توجه: مطالب پزشکی و سلامت مجله دلگرم ، از منابع معتبر داخلی و خارجی تهیه شده اند و صرفا جنبه اطلاع رسانی دارند ، لذا توصیه پزشکی یا درمانی تلقی نمی شوند ، چنانچه مشکل پزشکی دارید حتما برای تشخیص و درمان به پزشک یا متخصص مراجعه کنید.

دیدگاه ها

اولین نفر برای ثبت دیدگاه باشید !


hits