دلگرم
امروز: چهارشنبه, ۱۸ مهر ۱۴۰۳ برابر با ۰۵ ربيع الآخر ۱۴۴۶ قمری و ۰۹ اکتبر ۲۰۲۴ میلادی
خواص روغن هسته زردآلو که تا به حال نمیدانستید!

تاثیر شگفت انگیز روغن هسته زردآلو برای سلامت بدن

خواص روغن هسته زردآلو که تا به حال نمیدانستید!
3
زمان مطالعه: 9 دقیقه
روغن هسته زردآلو : از خواص روغن هسته زردآلو می‌توان به نرم کنندگی مو، رفع سیاهی و پف دور چشم، لایه برداری پوست، کاهش فشار خون، کاهش علائم آرتروز، درمان سرماخوردگی و پیشگیری از سرطان و ... اشاره کرد.

خواص روغن هسته زردآلو

بسیاری از مواقع اتفاق افتاده که بدنبال روغن های گوناگون که مصارف خانگی دارند بوده اید اما تا بحال در رابطه با فواید آنها و نحوه استفاده از این روغن ها با متخصصین صحبت کرده اید؟

یکی از روغن هایی که کمیاب است روغن زرد آلو یا روغن هسته زردآلو است. همانند سایر موارد این روغن نیز فواید و مصارف زیادی دارد که بهتر است در این مقاله از دلگرم به آنها بپردازیم.

  • دارای ویتامین B17 ضد سرطان
  • پیشگری و درمان عوارض انواع سرطان
  • از بین بردن سلول های سرطانی
  • تقویت کننده قوای جنسی
  • کرم معده و روده را از بین می برد
  • ورم مقعد را از بین برده و سنگ مثانه را خرد می کند
  • هسته زردآلو حاوی مغزی بادام مانند است و توسط پوسته ای سخت احاطه شده، که مغز آن حاوی ماده ای به نام لتریل‌ می باشد که امیگدالین‌ یا ویتامین B17 نیز نامیده می شود.
  • این ماده(لتریل) تمایل زیادی به از بین بردن سلول های سرطانی دارد، در حالیکه در همان لحظه سلول های سالم را به حال خود رها می کند و نزدیک آنها نمی شود.
  • در مصرف خوراکی این روغن زیاده روی نکنید به صورت متعادل مصرف شود.

فواید ماساژ با روغن هسته زرد آلو :

  • درمان بواسیر
  • درد بینی و گوش
  • کمک به تنظیم، مرطوب‌سازی و بازسازی سلول‌های پوست
  • مرطوب کننده پوست
  • برطرف کننده ترکهای دست و پا
  • غنی از اسید اولئیک و اسید لینولئیک
  • تسکین التهاب
  • مفید برای ماساژ صورت

ارزش غذایی زردآلو

مزایای زردآلو برای سلامتی بدن، به خاطر محتوای ارزشمند آن همچون ویتامین‌های A، C، K ، E و نیاسین است. مواد دیگری همچون پتاسیم، مس، منگنز، منیزیم و فسفر در زردآلو یافت می‌شود. همچنین این میوه خوشمزه سرشار از فیبر غذایی است که می تواند برای بدن بسیار مفید باشد.

روغن هسته زردآلو

عوارض جانبی، ایمنی و مسمومیت‌های روغن هسته‌ی زردآلو

به طور کلی روغن هسته‌ی زردآلو برای استفاده موضعی کاملا ایمن است، اما مصرف خوراکی آن می‌تواند خطرناک باشد. هسته‌ی زردآلو حاوی ماده‌ای به نام آمیگدالین است، این ماده توسط بدن به سیانور تبدیل می‌شود که سمی است.

سیانور می‌تواند منجر به نارسایی تنفسی شود و حتی مرگبار باشد. معمولا برای تهیه‌ی روغن خوراکی هسته‌ی زردآلو این ماده از آن حذف می‌شود.

در حال حاضر هیچ اطلاعاتی در مورد تداخل و برهم کنش روغن هسته زردآلو با دارو یا سایر محصولات گیاهی وجود ندارد.

۱۰ خاصیت زردآلو

همانطور که قبلا نیز گفتیم زردآلو خواص زیادی دارد. در ادامه برخی از مزایای زردآلو را با هم مرور می‌کنیم:

درمان یبوست با زردآلو:

زردآلو سرشار از فیبر است. بنابراین می‌تواند اجابت مزاج را بهبود ببخشد. اغلب توصیه می‌شود بیمارانی که به طور مکرر از یبوست رنج می برند از این میوه استفاده کنند زیرا خاصیت ملین دارد. فیبر به اجابت مزاج کمک می‌کند. در چنین شرایطی انتقال مواد قابل دفع از بدن به سمت روده‌ها راحت تر می‌شود و به سادگی از بدن خارج می‌گردد.

فیبر به تولید شیره معده کمک می‌کند و همین امر جذب مواد مغذی را ساده تر خواهد کرد. در چنین شرایطی غذا به راحتی شکسته می‌شود تا هضم آن راحت تر گردد. علاوه بر این، فیبر می‌تواند حرکات دستگاه گوارش را تحریک کند و این حرکات باعث می‌شود اجابت مزاج بهتر شود.

سلامت استخوان‌ها با مصرف زردآلو:

زردآلو دارای مواد معدنی ارزشمند ومهمی است که برای سلامت و رشد استخوان‌ها ضروری است. موادی همچون کلسیم، فسفر، منگنز، آهن و مس نقش بسیار مهمی در ایجاد استخوان و حفظ سلامت آن بازی می‌کنند. بنابراین، خوردن زرد آلو شما را مطمئن می‌سازد که استخوان‌های سالمی دارید و از بروز شرایط مرتبط با پیری همچون پوکی استخوان جلوگیری می‌کند.

خواص زردالو برای سلامت قلب:

زردآلو بهترین روش برای محافظت از قلب و جلوگیری از بروز بیماری های مختلفی همچون حملات قلبی، سکته و تصلب شرایین است. مقادیر بالای ویتامین C در زردآلو و نیز وجود پتاسیم و فیبر غذایی می‌تواند به سلامت سیستم قلبی-عروقی کمک کند.

ویتامین C قلب را از وجود رادیکال‌های آزاد محافظت می‌کند. پتاسیم نیز می‌تواند فشار خون را پایین بیاورد. وجود فیبر غذایی در زردآلو باعث می‌شود کلسترول اضافی بر روی دیواره‌های رگ‌های خونی تجمع نکنند. تمامی این موارد به همراه یکدیگر باعث سلامت قلب و بهبود شرایط آن می‌شوند.

سطح مایعات و متابولیسم:

سطح مایعات در بدن عمدتا به دو ماده معدنی یعنی پتاسیم و سدیم بستگی دارد. مقدار بالای پتاسیم در زردآلو به تعادل سطح مایعات در بدن کمک می‌کندو شما را مطمئن می‌سازد که انرژی بدن به صورت مساوی در میان همه اندام‌ها و عضلات توزیع شده است. با حفظ سطح الکترولیت ها در بدن، شما می‌توانید انرژی بیشتری داشته باشید، از گرفتگی عضلات بکاهید، از جریان خون در سرتاسر بدن مطمئن شوید.

بهبود گوش درد با زردآلو:

زردآلو برای گوش درد بسیار عالی است. اگرچه مکانیسم این عمل هنوز مشخص نشده است اما تجربه نشان می‌دهد که استفاده از زردآلو برای گوش درد مفید خواهد بود. ریختن چندقطره از آن در گوش می‌تواند یک درمان سریع برای دردهای ناشی از عفونت باشد.دانشمندان بر این باورند که مواد آنتی اکسیدانی موجود در زردآلو می‌تواند چنین نتایجی داشته باشد.

روغن هسته زردآلو

خواص زردآلود برای تب:

آب زردآلو معمولا برای بیمارانی توصیه می‌شود که از تب رنج می‌برند. این ماده ویتامین‌ها، مواد معدنی، کالری‌ها و آب مورد نیاز بدن را تامین می‌کند. همچنین این میوه خوشمزه قادر است سموم را از اندام‌های مختلف بدن دفع نماید. برخی از افراد از زردآلوی بخار دیده برای کاهش تب استفاده می‌کنند.

در این روش، زردالو به عنوان یک ماده ضدالتهاب و تسکین دهنده عمل می‌کند و می‌تواند بر روی سطح دمای بدن تاثیر بگذارد. علاوه بر این، زردآلو می‌تواند التهاب موجود در سایر بخش‌های بدن را کاهش دهد.

خاصیت زردآلو برای اختلالات پوستی:

زردآلو برای مراقبت از پوست بسیار مفید است. این ماده می‌تواند به سرعت جذب پوست شود و بعد از اعمال آن، پوست چرب نخواهد بود. زردالو تنها برای نرمی و درخشندگی پوست مورد استفاده قرار نمی‌گیرد. این میوه در درمان بیماری های مختلف پوستی همچون اگزما و خارش نیز موثر است. این موضوع به خاطر وجود ترکیبات آنتی اکسیدانی است که در زردآلو یافت می‌شود.

این میوه نه تنها مقدار قابل توجهی ویتامین A دارد( می‌تواند ۶۰ درصد از نیاز بدن به این ویتامین را رفع کند) که به داشتن پوستی سالم تر کمک می‌کند بلکه حاوی انتی اکسیدان‌هایی است که از پوست در برابر رادیکال‌های ازاد محافظت می‌کند. همانطور که می‌دانید رادیکال‌های ازاد به از بین رفتن پوست و ایجاد نشانه‌های پیری در صورت کمک می کنند.

خواص زرد آلو برای کم خونی:

به خاطر وجود آهن و مس، زردالو می‌تواند در درمان کم خونی مفید باشد. این خاصیت به افرادی که از کم خونی رنج می‌برند بسیار کمک خواهد کرد. کم خونی در اصل کمبود آهن است و می‌تواند به مواردی همچون ضعف، خستگی، سبکی سر، مشکلات گوارشی و عملکرد ضعیف متابولیسم منجر شود. بدون گلبول‌های قرمز خون، بدن نمی‌تواند اکسیژن مورد نیاز خود را تامین کند. اندام‌های بدن نیز در چنین شرایطی به درستی کار نخواهند کرد.

آهن بخش کلیدی تشکیل گلبول‌های قرمز است و مس نیز در این فرایند کمک می‌کند. هردوی این مواد معدنی در زردالو موجودند و می‌توانند تشکیل گلبول‌های قرمز را تسریع کنند.

زردالو و سرطان:

دانه زردآلو به درمان سرطان کمک می‌کند. به خاطر وجود کاروتنوئیدها و از سوی دیگر ترکیبات آنتی اکسیدان‌هایی که در زردآلو یافت می‌شود، این میوه می‌تواند به محافظت از بدن در برابر آنتی اکسیدان‌ها کمک کند. همانطور که می‌دانید رادیکال‌های ازاد محصول فرعی و خطرناک متابولیسم سلولی هستند و باعث می‌شوند سلول‌های سالم DNA خود را تغییر دهند و به سلول‌های سرطانی تبدیل شوند.

آنتی اکسیدان‌ها می توانند این مواد خطرناک را خنثی کنند. در چنین شرایطی می توان مطمئن بود که بدن دچار بیماری هایی همچون سرطان، بیماری قلبی و آلزایمر نمی‌شود. زردآلو می‌تواند خطر ابتلا به سرطان را کاهش دهد.

زردآلو و آسم:

محققان و دانشمندان بر این باورند که روغن زردآلو خاصیت ضد آسمی دارد ومی تواند در درمان نشانه‌های این بیماری مفید باشد. وجود چنین خاصیتی می‌تواند به کاهش استرس و فشار موجود در ریه‌ها کمک کند. در نتیجه از بروز حملات آسم جلوگیری می‌نماید.

همچنین بخوانید:

خواص هسته زردآلو

طرز تهیه ی خورش برگ زردآلو سمنانی شیک و مجلسی

خواص قیسی و طرز تهیه پرک زردآلو



این مطلب چقدر مفید بود ؟
2.3 از 5 (3 رای)  
توجه: مطالب پزشکی و سلامت مجله دلگرم ، از منابع معتبر داخلی و خارجی تهیه شده اند و صرفا جنبه اطلاع رسانی دارند ، لذا توصیه پزشکی یا درمانی تلقی نمی شوند ، چنانچه مشکل پزشکی دارید حتما برای تشخیص و درمان به پزشک یا متخصص مراجعه کنید.

دیدگاه ها

اولین نفر برای ثبت دیدگاه باشید !


hits