دلگرم
امروز: پنجشنبه, ۱۹ شهریور ۱۴۰۵ برابر با ۲۸ ربيع الأول ۱۴۴۸ قمری و ۱۰ سپتامبر ۲۰۲۶ میلادی
جانی دپ فاش کرد که یک میلیون دلار دریافتی از امبر هرد را چه می کند!
« امبر هرد » سرانجام پس از دعوای حقوقی با همسر سابقش «جانی دپ» ، مبلغ یک میلیون دلار را که به جانی بدهکار بود را پرداخت کرد.

اکنون گفته میشود جانی قصد دارد این مبلغ را به طور کامل صرف امور خیریه کند.امبر هرد پیش تر ادعا کرده که در طول ازدواج ۱۵ ماهه اش با جانی دپ قربانی خشونت خانگی شده است.

جانی دپ/امبر هرد

امبر هرد یک میلیون دلار به جانی دپ می پردازد تا درگیری حقوقی طولانی مدت خود را که در آن هریک دیگری را به خشونت خانگی متهم می کند، حل و فصل کند. این مبلغ کاهش قابل توجهی از 8.35 میلیون دلاری است که او پس از شش هفته محاکمه در ویرجینیا در اوایل سال جاری به پرداخت آن دستور داده شد. انتظار می رود که پرداخت از طرف شرکت بیمه او انجام شود. 

جانی دپ/امبر هرد

دپ و همسر سابقش سرانجام پس از پنج سال درگیری حقوقی خشمگین، در ماه دسامبر ادعای افترا علیه یکدیگر را حل و فصل کردند.هرد که در اواخر این ماه با نمایش فیلم جدیدش در آتش در جشنواره فیلم ایتالیا به پرده بزرگ بازخواهد گشت، ادعا کرده بود که در طول ازدواج 15 ماهه خود با دپ قربانی خشونت خانگی شده است. 

جانی دپ/امبر هرد

در حالی که دادگاهی در لندن به نفع هرد بود، پرونده دوم در فیرفکس، ویرجینیا، سال گذشته به طرف دپ منتشر شد.پس از اینکه هرد به پرداخت 10 میلیون دلار به عنوان غرامت و 5 میلیون دلار (که بعداً به 365000 دلار کاهش یافت) به عنوان غرامت تنبیهی محکوم شد و به دپ گفته شد که 2 میلیون دلار غرامت افترا بدهد، تیم حقوقی زوج سابق در نهایت به توافق رسیدند.اکنون پس از گذشت شش ماه از یکی از تلخ ترین طلاق های هالیوود در دوران مدرن، TMZ گزارش می دهد که دپ بالاخره یک میلیون دلار خود را از شرکت بیمه هرد دریافت کرده است. 

جانی دپ/امبر هرد

این رسانه گزارش می دهد که پول به طور مساوی، هر کدام 200000 دلار، بین پنج موسسه غیرانتفاعی مورد علاقه دپ تقسیم خواهد شد.سازمان‌های خیریه شامل سازمان‌هایی هستند که به کودکان بیمار مبتلا به بیماری‌های تهدیدکننده کمک می‌کنند و مسکن برای جوامع محروم فراهم می‌کنند.

جانی دپ/امبر هرد

در حالی که دپ به مناسبت اولین نمایش فیلم جدیدش Jeanne du Barry روی فرش قرمز جشنواره فیلم کن در مرکز صحنه قرار گرفت، هرد ماه گذشته در حال پیاده روی با دخترش در مادرید اسپانیا به تصویر کشیده شد.

دیدگاه ها

اولین نفر برای ثبت دیدگاه باشید !



hits