دلگرم
امروز: یکشنبه, ۰۷ اردیبهشت ۱۴۰۴ برابر با ۲۸ شوّال ۱۴۴۶ قمری و ۲۷ آوریل ۲۰۲۵ میلادی
درمان گیاهی پرولاکتین بالا
زمان مطالعه: 10 دقیقه
حل مشکلات مربوط به پرولاکتین و شیردهی در زنان با گیاهان دارویی:پرولاکتین هورمونی است که توسط غده هیپوفیز ایجاد و مسئول تحریک پستان برای توسعه شیر در مادران شیرده و همچنین توسعه طبیعی سینه در تمام زنان است.

حل مشکلات مربوط به پرولاکتین و شیردهی در زنان با گیاهان دارویی

 

پرولاکتین هورمونی است که توسط غده هیپوفیز ایجاد و مسئول تحریک پستان برای توسعه شیر در مادران شیرده و همچنین توسعه طبیعی سینه در تمام زنان است. در واقع، در یک مادر شیرده، مکیدن نوزاد پرولاکتین را آزاد و سبب پر کردن پستان با شیر می شود. حتی در دوران بارداری، سطح پرولاکتین افزایش می یابد که باعث بزرگ شدن سینه ها در آماده سازی برای شیردهی می شود.با این بخش از دلگرم همراه باشید تا با درمان پرولاکتین بالا آشنا شوید.

 

رژیم غذایی برای پرولاکتین بالا/ درمان پرولاکتین بالا در دوران بارداری چیست؟

 

 رژیم غذایی برای پرولاکتین بالا/ درمان پرولاکتین بالا در دوران بارداری چیست؟

تولید بیش از حد پرولاکتین می تواند در زنان و مردان رخ دهد و می تواند سبب قاعدگی نامنظم در زنان، ناباروری و ناتوانی جنسی در مردان شود.سطح بالای پرولاکتین نیز مسئول افزایش رضایت جنسی می باشد آنها می توانند چرخه طبیعی تخمدان را سرکوب نماید با این حال پرولاکتین بیش از حد با کم کاری تیروئید، استرس اختلال نعوظ در مردان همراه می باشد. لذا در این شرایط، راه های طبیعی برای کاهش پرولاکتین مورد استفاده قرار می گیرد. چندین منابع غذایی وجود دارد که برای کاهش پرولاکتین مفید می باشد.پزشکان اغلب زمانی که به یک تومور هیپوفیز مشکوک باشند و یا دیگر شرایط مربوط به سطح پرولاکتین بالا مانند ناباروری، قاعدگی نامنظم و یا تولید شیر از پستان ( بدون تولد فرزند ) تست پرولاکتین را سفارش می دهند.

تشخیص پرولاکتین بالا

عوامل متعددی از جمله شرایط فیزیولوزیک مختلف( حاملگی – استرس- تحریک نوک پستان) بعضی داروها( فنوتیازین ها- متیل دوپا- سایمتیدین- متوکلوپراماید ) و ضعیت های پاتولوزیک( کم کاری تیروئید نارسائی مزمن کلیه ضایعات قفسه سینه) ترشح پرولاکتین را تحت تاصیر قرار میدهند با اینحال سطوح پایه پرولاکتین بالای 200 ng/dl معمولا بر وجود پرولاکتین بالا دلالت میکند برای اثبات تشخیص باید MRI انجام داد.

 رژیم غذایی برای پرولاکتین بالا

پرولاکتین هورمونی است که توسط غده هیپوفیز ایجاد و مسئول تحریک پستان برای توسعه شیر در مادران شیرده و همچنین توسعه طبیعی سینه در تمام زنان است. در واقع، در یک مادر شیرده، مکیدن نوزاد پرولاکتین را آزاد و سبب پر کردن پستان با شیر می شود. حتی در دوران بارداری، سطح پرولاکتین افزایش می یابد که باعث بزرگ شدن سینه ها در آماده سازی برای شیردهی می شود.تولید بیش از حد پرولاکتین می تواند در زنان و مردان رخ دهد و می تواند سبب قاعدگی نامنظم در زنان، ناباروری و ناتوانی جنسی در مردان شود.

سطح بالای پرولاکتین نیز مسئول افزایش رضایت جنسی می باشد آنها می توانند چرخه طبیعی تخمدان را سرکوب نماید با این حال پرولاکتین بیش از حد با کم کاری تیروئید، استرس اختلال نعوظ در مردان همراه می باشد. لذا در این شرایط، راه های طبیعی برای کاهش پرولاکتین مورد استفاده قرار می گیرد. چندین منابع غذایی وجود دارد که برای کاهش پرولاکتین مفید می باشد.پزشکان اغلب زمانی که به یک تومور هیپوفیز مشکوک باشند و یا دیگر شرایط مربوط به سطح پرولاکتین بالا مانند ناباروری، قاعدگی نامنظم و یا تولید شیر از پستان ( بدون تولد فرزند ) تست پرولاکتین را سفارش می دهند.

غذاهای با روی بالا

غذاهایی که دارای مقدار روی بالا هستند توصیه می شود. روی با ویتامین B6 برای مدیریت فرایند متابولیک بدن که سبب کاهش سطح پرولاکتین می شود. روی همچنین برای زنان برای مدیریت نشانه های مرتبط با سندرم پیش از قاعدگی مفید است. مرغ، گوشت قرمز، میگو، صدف، پنیر گودا، لوبیا چیتی، لوبیا سبز، سویا، بادام زمینی، سویا و دانه         های آفتابگردان منابع طبیعی روی می باشد.

مردان 19 سال و بالاتر 11 میلی گرم روی در روز و زنان نیاز به 8 میلی گرم روی در روز و زنان باردار و همچنین زنانی که در تغذیه با شیر مادر هستند 11 تا 13 میلی گرم در روز روی برای سلامت مطلوب نیاز دارند. روی نیز می تواند به عنوان یک مکمل در یک دوز از یک کپسول 50 میلی گرمی یک بار در روز برای کمک به کاهش سطح پرولاکتین مصرف شود.

غذاهای سرشار از ویتامین B6

ویتامین B6 با روی کار می کند برای حفظ سطح متعادل هورمون و برای کمک به کاهش سطح پرولاکتین به طور طبیعی مفید است. مردان نیاز به 1.3- 1.7 میلی گرم روزانه ویتامین B6، در حالی که زنان نیاز به 1.2- 1.5 میلی گرم ویتامین B6 هر روز دارند و زنان باردار 1.9 میلی گرم ویتامین B6 نیاز و مادران شیرده به 2 میلی گرم روزانه ویتامین B6 برای سلامت مطلوب نیاز دارند. منابع طبیعی غذایی سرشار از ویتامین B6 شامل آرد غلات کامل، جوانه گندم، جگر گوساله، دانه آفتابگردان، سبوس، هویج، برنج قهوه ای، سویا، اسفناج، پنیر، عدس، میگو، ماهی قزل آلا، ماهی تن، بوقلمون و مرغ می باشد.

گیاه Chasteberry

در یک مطالعه کارشناسی که در مجله پزشک خانواده آمریکایی منتشر شده است دکتر بئاتریکس Roemheld-هام از دانشگاه پزشکی و دندانپزشکی و رابرت وود جانسون از دانشکده پزشکی نیوجرسی ادعا می کنند که استفاده از chasteberry گاهی اوقات ثابت می کند که در کاهش سطح هورمون پرولاکتین موثر است. دوزهای پایین گیاه chasteberry منجر به افزایش پرولاکتین، در حالی که دوزهای بالاتر گاهی اوقات سطح پرولاکتین را در برخی از افراد کاهش دهد. این گیاه را می توان به عنوان یک چای مصرف کرد و یا شما می توانید 20 تا 40 میلی گرم از عصاره chasteberry را با آب مخلوط و هر روز مصرف کنید.

در حالی که هیچ شواهدی از تداخلات دارویی با chasteberry دیده نشده است ولی شاخ و برگ گیاهان می تواند اثرات دوپامینرژیک داشته باشد و باعث آزاد شدن دوپامین شده و احتمالا می تواند با داروهای مورد استفاده در درمان بیماری پارکینسون، مانند متوکلوپرامید و بروموکریپتین تداخل نماید استفاده از این گیاه در دوران بارداری و شیردهی زمان توصیه نمی شود زیرا مطالعات کافی برای حمایت از استفاده این گیاه وجود ندارد. قبل از مصرف این گیاه برای تعیین اینکه آیا آن برای نیازهای شما مناسب است با یک پزشک مشورت کنید.

 

پرولاکتین بالا

 

ویتامین B کمپلکس و ویتامین E

به طور منظم با توجه به نیاز روزانه با نسخه پزشک توصیه می شود.
مکمل های گیاهی مانند ریشه شیرین بیان، زنجبیل، فلفل برای کاهش سطح پرولاکتین در طول زمان در هر دو مردان و زنان موثر است.قبل از مصرف هر گونه مکمل های غذایی با پزشک خود مشورت نمایید.

پرولاکتین بالا ناشی ناشی از پرولاکتینوما

حتی در صورت وجود تومور ترشح کننده پرولاکتین در هیپوفیز ممکن است درمان خاصی لازم نباشد. در صورت لزوم قدم اول در درمان این تومور تجویز داروهایی است که تولید پرولاکتین را کاهش داده و تومور را کوچک می کنند. دارویی که اغلب استفاده می شود کابرگولین است. بروموکریپتین گزینه بعدی است. هر دوی این داروها در اکثر افراد به خوبی اثر می‌کنند.
پس از حدود دو سال درمان، در صورتی که تومور شما از بین رفته باشد و سطح هورمون پرولاکتین بالا نباشد، می‌توانید با صلاحدید پزشک خود میزان دارو را به تدریج کم و یا آن را قطع کنید.

به این علّت که تومور ممکن است مجدداً رشد کند، پس از قطع درمان نیز شما باید برای معاینه و بررسی های لازم به پزشک خود مراجعه کنید. فواصل این پی گیری ها را پزشک به شما خواهد گفت.
در بعضی از بیماران، مصرف دارو سطح هورمون را پایین نمی آورد و یا تومور را کوچک نمی کند. در این حالت ممکن است لازم باشد مقدار بیشتری دارو مصرف کنید. در صورتی که باز هم دارو مؤثر نبود و یا شما دچار عوارض جانبی استفاده از دارو شُدید، ممکن است لازم باشد برای برداشتن تومور عمل جراحی صورت بگیرد.

احتمال اینکه عمل جراحی و داروها مؤثر نباشند خیلی کم است. در این موارد پرتودرمانی می تواند گزینه ای مناسب برای کوچک کردن تومور باشد. پرتودرمانی همچنین در مواردی که پرولاکتینوما مهاجم (توموری که به سرعت در حال رشد و گسترش است) باشد و یا در موارد نادری که تومور بدخیم است، برای کوچک کردن تومور مورد استفاده قرار می‌گیرد.

پرولاکتین بالا ناشی از مصرف داروها

در صورتی که پزشک شما فکر کند دارویی که شما در حال مصرف آن هستید باعث افزایش پرولاکتین شده است، ممکن است به شما بگوید که دارو را حداقل به مدت سه روز قطع کنید.(داروهای خود را بدون این که پزشک به شما بگوید قطع نکنید).
پس از طی شدن دوره قطع دارو پزشک مجدداً دستور انجام آزمایش خون برای اندازه گیری سطح پرولاکتین را خواهد داد تا بررسی کند سطح هورمون به میزان طبیعی برگشته است یا خیر.

در صورتی که شما ناگزیر از مصرف دارو باشید پزشک برای شما داروی مشابهی را که اثری بر سطح پرولاکتین ندارد تجویز خواهد کرد. در صورتی که جایگزین مناسبی برای داروی شما در دسترس نباشد پزشک ممکن است برای شما داروی کابرگولین و یا بروموکریپتین تجویز کند تا تولید پرولاکتین را کاهش دهد. در صورتی که شما دچار نازایی، کاهش میل جنسی، و یا از دست دادن عملکرد جنسی شوید، لازم است با استروژن (در خانم‌ها) و یا تستوسترون (در آقایان) درمان شوید.

پرولاکتین بالا ناشی از هیپوتیروییدی

هنگامی که کم کاری تیرویید باعث بروز هیپرپرولاکتینمی شود، فرد باید تحت درمان با هورمون های تیروییدی مصنوعی تولید شده در آزمایشگاه قرار گیرد. معمولاً این درمان باید تا آخر عمر ادامه پیدا کند.

پرولاکتین بالا ناشی از هیپوتیروییدی ایدیوپاتیک (بی علّت)

گاهی پزشکان نمی‌توانند علّتی برای هیپرپرولاکتینمی پیدا کنند. به این حالت ایدیوپاتیک (Idiopathic) گفته می شود. در بعضی از بیماران با هیپرپرولاکتینمی ایدیوپاتیک سطح پرولاکتین با گذشت زمان خود به خود طبیعی می شود. در صورتی که این اتفاق در طی چند ماه رُخ ندهد بیماران علامت دار تحت درمان با داروهای کابرگولین و یا بروموکریپتین قرار خواهند گرفت.

درمان پرولاکتین بالا در دوران بارداری چیست؟

 

پرولاکتین بالا/

 

گاهی زنان مبتلا به پرولاکتینوما در طول درمان، باردار می شوند. این افراد ممکن است نیاز به درمان خاصی داشته باشند تا از سلامت کودکشان مطمئن شوند.
در درمان زنان باردار مبتلا به این تومور موارد زیر پیشنهاد می شود.

  •  بلافاصله پس از مطلع شدن از بارداری مصرف کابرگولین و یا بروموکریپتین را قطع کنید (دارو را بدون دستور پزشک فوق تخصص غدد قطع نکنید).
  •  در صورتی که شما دارای تومور بزرگی باشید که در بینایی شما اختلال ایجاد می کند (ویا خواهد کرد)، ممکن است پزشک از شما بخواهد که درمان خود را ادامه دهید. اگر شما ملزم به ادامه درمان باشید، بروموکریپتین داروی ترجیحی در دوران بارداری است.
  • در طول دوران بارداری نیازی به انجام آزمایش سطح پرولاکتین نیست. در این دوران به طور طبیعی میزان هورمون افزایش می یابد.
  •  شما نیازی به انجام MRI در طول دوران بارداری نخواهید داشت مگر اینکه تومور در حال رشد باشد و یا بینایی شما را دچار مشکل کند.
  • موارد فوق توصیه های کلی در اکثر زنان باردار است. با پزشک خود درباره این که چه چیزی بهترین برای شما و فرزندتان است صحبت کنید.
  •  در برخی موارد ممکن است برای بررسی وضعیت بعضی از تومورهای بزرگ بررسی مکرر میدان بینایی برای پایش وضعیت تومور در دوران بارداری انجام گیرد.
  • اکثر تومورهای پرولاکتین ساز در دوران بارداری مشکلی برای بیمار (حتی در صورت قطع درمان) ایجاد نمی کنند.
  • در صورت هایپرپرولاکتینمی اولیه درمان با آگونیست دوپامین و / یا جراحی
  • داروهای ایجاد کننده هایپرپرولاکتینمی(مثال)
  • داروهای سایکوتروپیک
  • داروهای ضد افسردگی
  • استروژن ها
  • متکلوپرامید
  • داروهای با منشاء تریاک
  • Cimetidine
  • Romitidine

خواهشمنديم اگر سوال يا نکته‌اي براي مطلب در مورد پرولاکتین

در ذهن شما باقي مانده است، آن‌را در قسمت نظرات با ما و ساير کاربران به اشتراک بگذاريد.

 

 ---------------------------------------------------------------------------------------------

مجله اینترنتی دلگرم

مرجان امینی

 

 

توجه: مطالب پزشکی و سلامت مجله دلگرم ، از منابع معتبر داخلی و خارجی تهیه شده اند و صرفا جنبه اطلاع رسانی دارند ، لذا توصیه پزشکی یا درمانی تلقی نمی شوند ، چنانچه مشکل پزشکی دارید حتما برای تشخیص و درمان به پزشک یا متخصص مراجعه کنید.
مسابقه ایرانی باش

۳۹ دیدگاه

شما هم می توانید نظرات خود را ثبت کنید

رویا حکم ابدی | ۱ ماه پیش
سلام من هم پرولاکتیم بالاست اما وقتی قرص کابر کولین مصرف میکنم مخاط بینی ام خشک میشه ودرست مثل افرادی که کرونا میگرفتن هیچ بویی رو احساس نمکنن من هم انطور میشوم
0
0
زهرا | ۱ سال پیش
با سلام مقدار پرولاکتین من خیلی بالاست ۱۹۸۱ .چکار کنم .آیا خطر جدی داره؟
لطفا کمکم کنید.
5
20
امير | ۱ سال پیش
ايا بعد از درمان پرولاكتين ،ميل جنسي برميگردد؟
2
9
افسانه نیک پور | ۳ سال پیش
دختر من ۱۴ سال و ۳ ماه داره با سردردهایی که داشت به پزشک مراجعه کردم و ایشون آزمایش کامل برای دخترم نوشتن ، تو آزمایش مشخص شد که پرولاکتین خون بالاست من شدیدا" نگران هستم الان میخوام دخترمو پیش یه متخصص غدد کودکان ببرم میشه لطفا" ممو راهنمایی کنید ممنون میشم از لطفتون
13
25
پاسخ ها:
مبینا | ۵ ماه پیش
با سلام دختر. ۲۱ ساله هستم آزمایش دادم پرولاکتین خونم ۵۵۸ مباشد کم کاری تیروئید ندارم آیا درمان با مواد طبیعی وجود دارد
1
2
فاطمه | ۳ سال پیش
سلام وقت بخیر،ببخشید من ۲۵ سالمه و مجرد هستم،پرولاکتینم رو طی دو سال اندازه گرفتم ۵۵ بود همیشه ثابت بود،ادم استرسی هم هستم،لازم هست اقدام به درمان خاصی بکنم؟نرمالش تو برگه ازمایش۲۵ بوده
12
35
زهرا | ۴ سال پیش
من 23 سالمه میخواستم بدونم بالا بودن پرولاکتین رابطه ی مستقیم داره با حس جنسی نداشتن؟ و یا استفاده از قرص ها باعث میشه قوای جنسی و حس جنسی پایین بیاد؟ و اگه اینطوره خب راه درمان و راه حل چی هست؟
5
20
علی | ۴ سال پیش
من ۲۱ سالمه از سینم ترشح میاد دکتر گفت پرولاکتینم بالاست باید برم پیش متخصص غدد ولی هنوز نرفتم چه داروهای گیاهی خوبه که ترشح قطع بشه و زود حامله بشم
8
38
پاسخ ها:
غاریقون | ۱ سال پیش
غاریقون پرولاکتین را تنظیم میکند غاریقون یه نوع قارچ
0
0
آ،زاده رمضانی | ۴ سال پیش
سلام وقت بخیر .من پرولاکتین خونم ۵۹ هستش .آیا خطرناک.صورتم جوش میزنه و یکم موی زائدهم دارم .این نشان دهنده تیروئید کم کاره یا کیست .لطفا راهنمایی کنید .و چه دارویی باید مصرف کنم تا خوب بشم .چون الان با وضعیت کرونا و شلوغی نمیشه رفت دکتر .ممنون میشم بگین چه کار باید کرد
11
38
معصومه | ۵ سال پیش
باسلام.من حدود 3ماهه پریود نشدم.ازدوماه پیش بخاطرریفلاکس امپرازول و دامپریدون به مدت 1ماه مصرف کردم.به نظرشما احتمال داردبخاطرداروبا
شه؟درضمن باردارهم نیستم وتاحالا پریودنامنظم نداشتم.چقدرطول میکشه به شرایط قبل برگردم؟ممنونم
3
11
پاسخ ها:
ایدا | ۴ سال پیش
تومور میکرو آدنوم دارم آیا میتوانم باردار. شوم 41 ساله
10
12
امير | ۱ سال پیش
دامپريدون پرولاكتين را بالا ميبره و باعث كاهش ميل جنسي ميشه و نوك سينه حساس ميشه
2
1
Sana | ۵ سال پیش
سلام من پرولاکتینم 3000هستش آزمایشگاه تا 555 نرمال زده.ام ار ای گرفتن اما فعلا دکتر ندیده.می‌خواستم بدونم برای درمان از داروهای گیاهی استفاده کنم بهتره یا داروهایی که پزشک تجویز میکنه؟
12
45
مریم | ۵ سال پیش
ممنون از متن خوبتون
پرولاکتین بالا آیا برای جنین مشکلی ایجاد میکند؟ میشه با وجود تومور و پرولاکتین بالا فرزند سالمی به دنیا آورد؟
0
16
پاسخ ها:
دریا | ۴ سال پیش
بله میشه من داشتم بچه ام هم خدا رو شکر هیچ مشکلی نداشت
2
8
اسماعیل | ۵ سال پیش
آیا مصرف متادون می‌تواند در زیادی پرولاگتین تأثیر داره من 50سالمه سینه هام بزرگ شدن و یکی فشار میدم درد داره از نظر جنسی هم تاثیر منفی گذاشته البته نر هستم ممنون
5
8
فاطمه | ۵ سال پیش
سلام پرولاکتین من 85 بود داشتم سکته میکردم رفتم دکتر مغزو اعصاب برام ام آر آی تجویز کرد جواب ام ار ای طبیعی بود.الان دارم قرص کاپرلین استفاده میکنم اما سینه ها درد میکنه دکتر که رفتم برام قرص ویتامین Eتجویز کرده ولی با قطع کردن قرص کاپرلین باز سینم درد میگیره چیکار کنم؟؟؟؟
6
15
فرشاد | ۵ سال پیش
با سلام , خانم من بعد از زایمان دچار اگزما و جوش پوستی شدید شده که تا امروز در مراحل درمان است .فکر میکنم تغییرات هورمونی و بالا رفتن پرولاکتین عامل باشد ولی راههای درمان انجام گرفته مفید نبوده ونیست چه کنیم جوشها از روی پوست صورت محو شود .
با تشکر
5
9
حکیمه | ۵ سال پیش
پرولاکتین من ازحد ازمایشگاه چهاردرجه بالاتر این درجه احتمال میده که تومور بدخیم دارم یانه؟
10
8
فاطی | ۶ سال پیش
سلام لطفا منم راهنمایی کنید پرو لاکتینم ۴۷ و رفتم دکتر دارو نداد گفت مثانت عفونت داره اول اونو باید رفع کنید ولی با خوندن مطالب راجب پرولاکتین واقعا استرس دارم بخاطر مورد ناباروری ...اصلا در چ حدی باعث ناباروری میشه؟؟؟ لطفاااا کمک کنید دکترمو عوض کنم برم جا دیگ ک درمان پرو لاکتینمو شروع کنه ؟میترسم بیشتر بشه
6
11
سمیه | ۶ سال پیش
سلام من ۳۳ سالمه مجردم دو ساله پرولاکتین بالا دارم اول ۴۸ بوده یک سال پیش ۶۱ و الان ۷۶ دارو مصرف کردم و جوابی ندیدم .تیروئیدمم بالاس .الان چند روزه روی سینه و شکمم جوش های خیلی ریزی زدم مخواستم بدونم دلیلش همینه یا نه ؟
4
11
Par | ۶ سال پیش
سلام،من ۳ماهه اقدام به بارداری کردم اما پرولاکتینم به علت ضایعاتی ناشی از جوشهای کیستیک در ناحیه وسط سینه زیاد شده چیکار کنم لطفا راهنماییم کنید میخوام بچه دار شم؟؟؟؟؟
1
7
مرضیه | ۶ سال پیش
سلام.من مشکل هورمون پرولاکتین دارم.قبلاسیپروه
پتادین ودگزا میخوردم.ولی الان نمیخورم زیادچاق شده بودم دکتربمن گفتن ب این دلیل پرولاکتین بالارفته.بنظرشم
ا من بادوره مصرف دوفاستون ک بمن تجویز کردن خوب میشم؟ایابامصرف قرص های سیپرو ودگزانازایی میاره؟
6
4
مریم | ۶ سال پیش
پرلاکتین چطور به وجود میاید
2
15
نعمتی | ۶ سال پیش
سلام خسته نباشید من قرص پرفنازین 2وفلووکسامین مصرف میکنم پرولاکتینم 68بودآیاممکنه تاثیراین قرصا باشه؟
0
4
ترنم | ۶ سال پیش
من آزمایش خون دادم گفتن پرولاکتین خونم بالاست.پریودم چند ماهه قطع شده.دکتر ام آر ای داده یک ماه بعد برام.تا الان دارو بهم ندادن.یعنی بعد ام آرای بهم دارو میدم و خوب میشم.کسی ام آر ای انجام داده و وضعیتش مثل منه جواب بده.
3
11
شهدیه | ۶ سال پیش
سلام آیا بالا رفتن پرولاکتین در اوایل بارداری منجر به سقط جنینمیشود؟
6
7
مرجان | ۶ سال پیش
سلام .منم پروولاکتینم یکم بالاس .
و من اصلا بر انگینخته نمیشم و حس جنسی ندارم .
از دیروز دارو مصرف میکنم .
فک میکنم این ها بهم ربط دارن .
پایین بودن غریزه جنسی و بالا بودن پرو لاکتین
3
15
مهسا | ۶ سال پیش
من پرولاکتینم بالاست،پریود هام هم نا منظومه اگر پایین بیاید پریودم مرتب میشه؟
1
8
پاسخ ها:
Maryam | ۶ سال پیش
سلام.اره منظم میشه منم هورمون پرولاکتینم خیلی بالا بود ک قرص داستینکس برام تجویز کرد دکتر هفته ای یکی سه ماه مصرف کردم خداراشکر پریودم الان منظم شده
2
8
anis | ۶ سال پیش
با سلام
من چن روزی هس آزمایش دادم بهم گفتن پرولاکتینت خییییلی بالاس ۱۲۴۵ هستش یعنی از نرمال خیلی بیشتره ،خیلی استرس دارم
داروی گیاهی چی میتونم بخورم ک بیاد پایین
یک ماه دیگه دوباره باید آزمایش بدم اگ پایین نیاد باید ام آر آی انجام بدم
3
10
پاسخ ها:
عنایتی | ۶ سال پیش
سلام، یک لیوان عرق رازیانه باعسل روزانه تا دو ماه + دو عدد قرص ویتاگنوس (که عصاره گیاه ۵ انگشت است) تا ۶ ماه... خوردن ارده با سه شیره صبحانه و پرهیز از سردیجات بخصوص ترشیجات عدس، چای و قهوه، گوشت گاو وگوساله، خیار، گوجه و میوهای ترش، فست فودها و اب زیاد...عنایتی مشاور در طب سنتی/مشهد بلوار سجاد گیاهان دارویی
13
6
ا | ۶ سال پیش
سلام. فک کنم عرق رازیانه که دوستم گفتند باعث افزایش پرولاکتین میشه.
1
31
Lida | ۵ سال پیش
رازیانه شیر رو زیاد می کنه شیر رو میبره بالا که
2
14
anis | ۶ سال پیش
با سلام
من ۲۷ سالمه الان آزمایش دادمه دکترم گفته پرولاکتینم خیییییلی بالاست ۱۲۴۵هستش
از نرمال خیلی بالاتره،خیلی خطرناکه؟؟از اون موقع همش استرس دارم
3
1
ایدا | ۶ سال پیش
سلام من سی سالمه امپول hcg دکتربرام تجویز کرده و پرولاکتین بالا هستم دارویی هم براش مصرف نمیکنم با این حال بارم مشکلی پیش نمیاد
3
4
فاطمه | ۶ سال پیش
سلام
من 31 سالمه و مجردم تیروییدمم ۱۰ سال پیش پرکار بوده اما الان کاملا نرمال هست،خیلی اتفاقی ترشح دیدم آزمایشم سطح پرولاکتین 57 هست دکتر برام ام ار ای نوشتن اما نرفتم گفتم بیخیالش بشم و تو فکر نرم خوب میشم، بنظر شما کار درستی کردم؟
3
4
دلگرم
وقتی پزشک برای شما MRI نوشته برای علت بالا رفتن پرولاکتین بوده و لازمه انجام بدید.
پاسخ ها:
نازی | ۶ سال پیش
سلام حتما ام ار ای و انجام بدید و با دارو کنترل میشه منم پرولاکتینم بالا هست ام ار ای دادم والان دارم دارم مصرف میکنم.خانم دکتر روحی خیایان پاسداران عالی هستند
3
7

hits