10 هزار یک بطری از آن فروخته شد و یک میلیون دلار برنده شده ماسک چندی پیش در توییتر محصول جدیدی را معرفی کرد و قصد خود را برای فروش آن از طریق شرکت حفاری تونل خود، The Boring Company اعلام کرد. ادکلنی به نام موهای سوخته و اگرچه در ابتدا خیلی ها فکر می کردند که این یک شوخی است، اما اکنون این محصول از طریق صفحه ای ویژه در وب سایت این شرکت قابل خرید است.

این ادکلن که با عنوان “Essence of Abominable Desire” تبلیغ می شود، 100 دلار قیمت دارد و ماسک در توییت دیگری اعلام شد که تاکنون 10000 بطری فروخته است. یعنی ماسک از فروش این ادکلن یک میلیون دلار درآمد داشته است!البته این اولین باری نیست که ایلان ماسک کالاهای عجیب و غریب و متنوعی را از طریق شرکت هایش به فروش می رساند. شرکت او Boring که آخرین ارزش آن 5.7 میلیارد دلار بود، در اوایل سال 2018 به ارزش 500 دلار شعله افکن فروخت و 10 میلیون دلار جمع آوری کرد. او همچنین 50000 کلاه به شرکت بورینگ فروخت.

جاهطلبیهای ماسک در چند سال گذشته از استعمار مریخ تا ایجاد یک اقتصاد انرژی پایدار جدید متغیر بوده است و در این فرآیند او تسلا، اسپیسایکس و چندین شرکت کوچکتر را تأسیس کرد.این میلیاردر همچنین هفته گذشته تغییر بزرگ خود را در موقعیت خود اعلام کرد و توییتر را در معامله ای به ارزش 44 میلیارد دلار خریداری کرد.













کاشت تره در گلدان؛ راهنمای ساده کاشت تره تازه در خانه و روی بالکن
راهنمای ست کردن ساعت و دستبند طلا؛ قانون تعادل و استایل شیک
ساخت جامدادی با بطری پلاستیکی؛ یک کاردستی خلاقانه و کاربردی برای کودکان و بزرگسالان
فواید فوتبال برای کودکان؛ رشد جسمانی و اجتماعی
راهنمای کامل نگهداری از سینگونیوم صورتی
خرید عطر مردانه؛ راهنمای انتخاب بهترین ادکلن برای هر سلیقه و هر فصل
ضرب المثل های خرگوش در فرهنگ فارسی و سایر زبان ها
راهنمای جامع انتخاب بهترین گاز کولر خودرو + معرفی ۵ برند برتر
تعمیر کاشی و سرامیک لق شده با چسب بدون کندن و تخریب
دیدگاه ها