دلگرم
امروز: چهارشنبه, ۲۱ شهریور ۱۴۰۳ برابر با ۰۷ ربيع الأول ۱۴۴۶ قمری و ۱۱ سپتامبر ۲۰۲۴ میلادی
ادامه تحصیل در سنین بالا چه مزیت هایی دارد ؟
57
زمان مطالعه: 8 دقیقه
یکی از مهم ترین بخش های زندگی هر فرد آموزش می باشد. بسیاری از ما روزانه مطالعه آزاد و یادگیری را در برنامه خود داریم اما ممکن است افرادی در سنین بالا با اهداف مختلفی قصد ادامه تحصیل داشته باشند در این بخش از دلگرم به بررسی این موضوع می پردازیم.

ادامه تحصیل در سنین بالا چه فوایدی دارد؟

به گزارش دلگرم : بسیاری از افراد و مخصوصا جوانان با دیدن افراد میانسال یا سن بالاتری که در مسیر ادامه تحصیل گام برداشته اند تعجب می کنند و این سوال را می پرسند که ادامه تحصیل در چنین سنی به چه دردی می خورد؟! این درحالی است که بسیاری از افراد پس از گذراندن سی سالگی به فکر ایجاد تغییرات زیاد یا دنبال کردن اهدافی جدی می افتند.

امروزه افراد مختلفی از جوانان تا میانسال ها به دانشگاه می روند اگر شما نیز قصد چنین اقدامی را دارید اما درباره آن نگران هستید بگذارید همین الان خیالتان را راحت کنیم چرا که ادامه تحصیل در این دوره می تواند مزایای بسیاری نیز داشته باشد که به کمک شما می آید.

تحصیل در سنین بالا

دلایل ادامه تحصیل در سنین بالا

ممکن است افراد با دلایل مختلفی قصد داشته باشند به ادامه تحصیل بپردازند. مهم نیست که چقدر از زندگی اتان گذشته است شما می توانید در هر زمانی از زندگی به یادگیری بپردازید. در ادامه برخی از انگیزه های افراد از ادامه تحصیل در سنین بالا را بررسی می کنیم

دنبال کردن علایق

دلایل بسیاری وجود دارد که ممکن است افراد را از مسیر اصلی و مورد علاقه آنها جدا کند. مسائل خانوادگی، مشکلات اقتصادی و بسیاری دلایل دیگر وجود دارند که عده ای با توجه به آنها مجبور می شوند از تحصیل انصراف داده و قدمی موثر در جهت بهبود وضعیت خود داشته باشند. ممکن است افرادی برای دنبال کردن علایق به ادامه تحصیل بپردازند.

اگر شما نیز سال ها پیش با دلایل مختلفی از ادامه تحصیل منصرف شدید اما درحال حاضر فکر می کنید که زندگی تان دلنشین نیست می توانید با ادامه تحصیل به اهداف و رویاهای خود نزدیک تر شوید.

کارمندان نیازمند به مدارک تحصیلی

کارمندان از جمله افرادی هستند که ممکن است پس از گذشت سن و ورود به میانسالی نیاز داشته باشند که به ادامه تحصیل بپردازند تا بتوانند در کار خود ترفیع بگیرند یا به بخش های دیگری منتقل شوند.

همچنین عده ای از افراد هستند که جهت افزایش حقوق بازنشستگی اقدام به گرفتن مدارک بالاتر و ادامه تحصیل در سنین بالا می پردازند. کارمندانی که نیازمند مدارک بهتر هستند معمولا به ادامه تحصیل در سنین بالا می پردازند.

ادامه تحصیل برای تغییر شغل

در مواردی ممکن است افراد شغل خود را دوست نداشته باشند و در آخر به این نتیجه برسند که بهترین راه حل ادامه تحصیل در رشته مورد علاقه و دنبال کردن اهداف اصلی است. بدین ترتیب اگر شما نیز احساس می کنید باید شغل و حرفه خود را تغییر دهید اما دانش لازم برای شروع کاری جدید را ندارید بهتر است با برنامه ریزی اصولی مراحل را طی کنید تا به موفقیت برسید.

مزیت ادامه تحصیل در سنین بالا

موفقیت در سنین بالا

یکی از باورهای اشتباهی که افراد مسن تر یا با سن بیشتر، نسبت به داوطلبان کنکوری دارند این است که ” از ما گذشته و ما نمی تونیم ادامه تحصیل بدهیم”. ما در مشاوره ادامه تحصیل در سنین بالا در پاسخ به این جمله می گوییم ؛ موفقیت برای تمام افرادی که تلاش کنند دست یافتنی است. به همین دلیل هر گز نباید اینگونه تصور کنید که از شما گذشته و نمی توانید موفقیت لازم را به دست آورید.

برخالاف تصور ، اتفاقا افرادی که در سنین بالاتر در کنکور سراسری ثبت نام می نمایند، بهتر از دیگران می توانند تحلیل کنند و قدرت آنالیز قوی تری نسبت به سایر رقبا و همچنین همکلاسی های خود در دانشگاه دارند. بنابراین شاید اگر بخواهید با دقت بیشتری به این مسئله نگاه کنید، متوجه خواهید شد که شما کاملا مسلط تر از سایر رقبا می توانید در زمان برگزاری کنکور حاضر شوید.

حتماً بخوانید:
۱۰ دلیل برای تحصیل کردن در خارج از کشور

۱۰ دلیل برای تحصیل کردن در خارج از کشور

تحصیل در خارج از کشور فواید زیادی برای دانشجویان دارد و آن قدری که فکر می کنید گران نیست. این کار باعث می شود دانشجویان تجربیاتی عالی به دست آورند که…

بهترین سن برای تحصیل در رشته پزشکی

قبولی در رشته پزشکی در هر سنی برای تمامی داوطلبان سخت می باشد. بسیاری از داوطلبان یکی از سوالاتی که ممکن است داشته باشند این است که چگونه در رشته پزشکی قبول شویم؟ این سوالات و سردرگمی ها تنها مربوط به موضوع سنین بالا و یا افراد با سنین کم نمی باشد. بهترین سن برای تحصیل در رشته پزشکی به فراخور زندگی و شرایط هر فرد متفاوت می باشد.

برای فرد کارمند و یا معلمی که در استخدام دولت می باشد و هیچ گونه محدودیتی برای اشتغال آینده خود ندارد، می تواند در صورت قبولی چند سال را به عنوان دانشجوی پزشکی بگذراند و به همین ترتیب در آینده حتی با صرف زمان زیاد این رشته ، نگرانی در رابطه با زمان صرف شده نداشته باشد. اما آن دسته از داوطلبانی که شاید در سن 30سالگی می باشند و هنوز موفق به پذیرش در این رشته نشده اند و شغلی ندارند… شاید ادامه این رشته کار عاقلانه ای نباشد.

نکته مهمی که نباید از خاطر فراموش شود ، مربوط به شرایط جسمانی داوطلبان برای ادامه تحصیل در این رشته می باشد. به همین دلیل ما در مشاوره ادامه تحصیل در سنین بالا به این موضوع و شرایط جسمانی افراد توجه می نماییم. زیرا همانطور که می دانید در صورت تخصص گرفتن و ادامه تحصیل در این رشته ، سلامتی شما برای کمک به بیماران بسیار با اهمیت می باشد.

هنوز هم برای پزشکی دیر نیست

هنوز هم برای پزشکی دیر نیست ! این جمله تنها یک شعار نیست بلکه یک حقیقت است. اگر از بهترین منابع کنکور تجربی آگاه باشید ، خواهید توانست در این آزمون موفقیت لازم را کسب نمایید. برنامه ریزی و نحوه مطالعه دروس مختلف و همچنین تکنیک های تست زنی از جمله مواردی است که در صورت اطلاع از آن خواهید توانست موفقیت لازم را جهت مشاوره ادامه تحصیل در سنین بالا به دست آورید.

ادامه تحصیل در سن بالا

برای تنظیم وقت یکی از فنونی که ما در مشاوره ادامه تحصیل در سنین بالا به کلیه داوطلبان ارائه می دهیم، این است که می توانید با استفاده از صرفه جویی در زمان خود ، نسبت به کسب اطلاعات اقدام نمایید. برای مثال مسیر رفت و برگشت شما از منزل به محل کار را می توانید با استفاده از صداهای ضبط شده خود و گوش دادن آن اطلاعات و تسلط خود را در درس مربوطه افزایش دهید.

بالاترین سن دانشجوی پزشکی

رشته پزشکی از جمله رشته هایی است که شرایط ویژه ای دارد و از حساسیت بالایی برخوردار می باشد. زیرا یک اشتباه حتی کوچک ، می تواند جان یک انسان را به خطر بیندازد. بنابراین علاوه بر کسب رتبه مورد نظر برای پذیرش در رشته پزشکی لازم است از سلامت جسمانی نیز برخوردار باشید. همچنین علاوه بر وضعیت سلامتی کنونی خود بهتر است به وضعیت جسمانی خود در سال های پس از فارغ التحصیلی دقت کافی را داشته باشید.

حتماً بخوانید:
معرفی 10 دانشگاه برتر جهان به همراه هزینه های تحصیلی

معرفی 10 دانشگاه برتر جهان به همراه هزینه های تحصیلی

در این مقاله به بررسی 10 دانشگاه برتر جهان و شرایط تحصیل در آنهاخواهیم پرداخت که از این طریق نیز می توان اقامت آن کشورها را نیز اخذ کرد.

مزایا و چالش های تحصیل در سنین بالا

تحصیل در میان سالگی یا کهن سالی می تواند چالش های متفاوتی ایجاد کند اما بارها دانشجویان مختلفی حتی در سنین بالای شصت سال نیز دیده شده اند که با پشتکار و اراده ای قوی به تحصیل پرداخته اند. از جمله چالش های که برای تحصیل در سنین بالا وجود دارد می توان به کمبود وقت یا زیاد بودن دغدغه ها، ایجاد مسائل مالی و... اشاره کرد که بسیاری از آنها مسائل حادی نیستند.

همچنین توجه داشته باشید که برخی از پژوهشگران به این نتیجه رسیدند، روند تکاملی مغز می تواند تا سنین ۲۶ الی ۳۰ سالگی طول بکشد. این یعنی تا قبل از این زمان ما با ذهنی کنجکاوتر، بازیگوش و غیر مطمئن روبرو هستیم اما بالا رفتن سن باعث می شود بتوانیم درک بهتری از جهان و دید روشن تری از خودمان داشته باشیم که در بسیاری از تصمیم گیری ها، پشتکار و اهداف تاثیر گذار هستند.

نکته : برخی معتقدند یادگیری پس از سی سالگی بهتر و سریع تر است.

همچنین کامل شدن مغز باعث می شود درکی بهتر و عمیق از مطالب و موضوعات مختلف داشته باشیم؛ برای مثال اگر کتابی را در بیست سالگی بخوانید و پس از ده سال آن را بازخوانی کنید متوجه تفاوت زیادی که در درک آن موقع داشتید می شود و این یکی از زیباترین ویژگی های بشر است چرا که ما می توانیم هر روز نسبت به گذشته تغییر کرده و به ورژن کامل تری از خودمان تبدیل شویم.

بیشتر شدن تجربه هایی که از زندگی کسب شده اند در کنار کم شدن روحیه سرکشی و کنجکاوی و مشخص شدن اهداف باعث می شود میانسال و بزرگسالانی که به تحصیل می پردازند پشتکار بیشتری برای رسیدن به آرزوها و اهدافشان داشته باشند و در این مسیر سخت تلاش کنند.

به طور کلی : ادامه تحصیل در سن بالا می تواند با دلایل و انگیزه های مختلفی انجام شود اما شما باید دلایلی که باعث این انتخاب شده اند را بررسی کرده، دستاوردها و هزینه های آن را بسنجید و سپس با دیدی کامل تر تصمیم گیری کنید. اما در این مسیر از تغییر نترسید و این نکته را در نظر داشته باشید که بسیاری از افراد موفق پس از سی سالگی اقدام به ایجاد اثری ماندگار، تحصیل یا دنبال کردن هدف و علایق خود پرداخته اند.



این مطلب چقدر مفید بود ؟
4.3 از 5 (57 رای)  
توجه: مطالب پزشکی و سلامت مجله دلگرم ، از منابع معتبر داخلی و خارجی تهیه شده اند و صرفا جنبه اطلاع رسانی دارند ، لذا توصیه پزشکی یا درمانی تلقی نمی شوند ، چنانچه مشکل پزشکی دارید حتما برای تشخیص و درمان به پزشک یا متخصص مراجعه کنید.

۱ دیدگاه

شما هم می توانید نظرات خود را ثبت کنید

نگار | ۲ روز پیش
من در دوران مدرسه از بهترین دانش آموزان بودم وبرای خودم اهدافی داشتم ومطمن بودم آدم مهمی میشم. متاسفانه رتبه ی کنکورم بااینکه خوب بود تعیین رشته م بدشد وهیچی نیاوردم. همون موقعه برام خاستگارخوبی اومد وازدواج کردم الان با وجود دو فرزند احساس خوبی ندارم وفکرمیکنم از استعدادم استفاده نکردم وخیلی ناراحتم. الان توفکر ادامه تحصیلم واگر همسرم همکاری کنه حتما میرم دنبال رویاهام
0
0

hits