دلگرم
امروز: پنج شنبه, ۰۹ فروردين ۱۴۰۳ برابر با ۱۷ رمضان ۱۴۴۵ قمری و ۲۸ مارس ۲۰۲۴ میلادی
مقایسه دنا با تندر 90 پلاس
3
زمان مطالعه: 6 دقیقه
در این صفحه به مقایسه و برتری های هردو خودرو ال 90 پارس تندر و دنا می پردازیم، با ما در دلگرم همراه باشید .

معرفی تندر 90 و دنا

یکی از با کیفیت ترین ماشین های تولید شده در ایران رنو تندر 90 است . دو شرکت ایران خودرو و پارس خودرو رنو تندر 90 را تولید می نماید .

این خودرو اولین‌ بار در سال 1386 و به‌ عنوان یک محصول اقتصادی وارد خط تولید شرکت ایران خودرو و سایپا شد. در ابتدا تندر 90 با سه تیپ E0،E1 و E2 در اختیار خریداران ایرانی قرار گرفت که E0 به‌ عنوان تیپ پایه و E2 نمونه فول این خودرو به‌ حساب می‌آمد.

تندر 90

ماشین دنا مدل بهینه سازی شده و لوکس تر سمند می باشد که در قالبی با پرستیژ تر و مدرن تر وارد بازار شد و اکنون دنا پلاس نمونه تکامل یافته دنا می باشد .

دنا خودرویی است که به‌عنوان سومین محصول ملی ایران خودرو، کار خود را از سال 1393 آغاز کرد و برخلاف تندر 90 در حال‌ حاضر نیز بر روی خط تولید آبی‌پوشان جاده مخصوص قرار دارد.

دنا پلاس


مقایسه دنا با تندر 90 پلاس از لحاظ فنی

مدل خودرو

دنا

رنو تندر 90

پیشرانه

4 سیلندر تنفس طبیعی 16 سوپاپ

4 سیلندر تنفس طبیعی 16 سوپاپ

حجم موتور(لیتر)

1.7

1.6

حداکثر قدرت

115 اسب‌بخار در 6000 دور

105 اسب‌بخار در 5750 دور

حداکثر گشتاور

157 نیوتن‌متر در 4500 دور

140 نیوتن‌متر در 3750 دور

گیربکس

5 سرعته دستی

5 سرعته دستی

مصرف سوخت (ترکیبی)

7.74

6.9

شتاب صفر تا 100

13.5

10.2

حداکثر سرعت

190

175


مقایسه آپشن‌ها و امکانات رفاهی دنا با تندر 90

تجهیزات

دنا

تندر 90

چراغ

دارای چراغ‌های LED جلو و عقب – چراغ مه‌شکن جلو و عقب – چراغ نقشه خوان – چراغ‌های سقفی جلو و عقب – چراغ داخل داشبورد – تنظیم زاویه نور چراغ‏های جلو از داخل

مه‌شکن جلو و عقب، چراغ نقشه‌خوانی، قابلیت تنظیم زاویه نور چراغ‌های جلو از داخل کابین

سیستم‌های مولتی‌مدیا

دارای مانیتور مالتی مدیا تصویری لمسی با رهیاب (GPS) و بلوتوث موبایل – بلندگوهای جلو و عقب –تیوتر – (گیرنده تلویزیون: سفارش مدیران) – (دی وی دی پلیر با دسته گیم: سفارش مدیران)

سیستم صوتی با قابلیت پخش MP3، USB و AUX، بلندگو درهای جلو

صفحه نمایش

7 اینچی لمسی – (مانیتور عقب: سفارش مدیران)

سفارشی

رینگ‌ها

185/65R15

185/65R15

آینه

آینه‌های جانبی برقی، راهنمادار و تاشونده اتوماتیک – آینه چراغ‌دار روی آفتابگیر سمت شاگرد

آینه‌های جانبی با تنظیم برقی و گرمکن

تهویه مطبوع

کنترل اتوماتیک

دستی

صندلی

تنظیم 6 حالته برقی صندلی‏های راننده و سرنشین – امکان نصب صندلی کودک در صندلی عقب – دارای استاندارد Isofix – پشت سری صندلی‌های جلو با تنظیم ارتفاع و زاویه – زیر آرنجی جلو و عقب

صندلی جلو با تنظیم 6 حالته دستی، روکش پارچه‌ای – پشت سری جلو و عقب با قابلیت تنظیم ارتفاع

شیشه

شیشه بالابرهای جلو و عقب برقی – (شیشه سولار: سفارش مدیران)

شیشه بالابر برقی جلو و عقب

سایر امکانات

سیستم عیب‌یابی هوشمند (مالتی پلکس) – تریم مشکی یا تریم بژ و مشکی – دسترسی به صندوق – (کفپوش صندوق و کابین: سفارش مدیران) – سیستم روشنایی موقت در محیط‌های تاریک، نمایشگر دمای محیط، آنتن اکتیو به همراه سیستم پشتیبانی از رهیاب، بازکن قفل در صندوق عقب از داخل

نمایشگر اطلاعات سفر(مسافت و مصرف سوخت)، ریموت کنترل سوییچ، جای لیوانی صندلی جلو، بلندگوی طاقچه عقب، جای نقشه برای صندلی جلو ، آفتاب‌گیر سمت شاگرد با آینه


مقایسه دنا با تندر 90 از لحاظ ایمنی

تجهیزات

دنا

تندر 90

تجهیزات ایمنی و حفاظتی

سیستم ضد سرقت (ایموبیلایزر) – سیستم هشداردهنده هوشمند مرکزی ورود غیر مجاز – هشدار دهنده موانع عقب با نمایش گرافیکی – سیستم عیب‌یابی هوشمند (مالتی پلکس) – قفل مرکزی با ریموت کنترل رادیویی – کمربندهای ایمنی جلو سه نقطه‌ای با قابلیت تنظیم ارتفاع – سیستم کنترل بخار بنزین

ایموبیلایزر, قفل مرکزی با ریموت رادیویی, کمربندهای ایمنی جلو با قابلیت تنظیم ارتفاع, کمربندهای ایمنی عقب سه نقطه‌ای و بوق هشدار روشن ماندن چراغ‌های جلو

کیسه هوا

2 عدد (کیسه هوا راننده و سرنشین جلو)

2 عدد (کیسه هوا راننده و سرنشین جلو)

سیستم ترمز

ترمز ضد قفل ABS و EBD – ترمز جلو دیسکی خنک شونده – ترمز عقب دیسکی ( در کد و کلاس‌های 70101-70112 )-ترمز عقب کاسه‌ای (در کد و کلاس‌های 70115-70118)

سیستم ترمز ضد قفل (ABS) و سیستم توزیع متعادل نیروی ترمز 4 کاناله (EBD) ترمز جلو دیسکی و ترمز عقب کاسه‌ای


مقایسه تندر 90 و دنا از نظر طراحی

طراحی بیرونی تندر 90 بسیار ساده‌تر از خودروهای مدرن امروزی به‌نظر می‌رسد و به‌عنوان یک خودرو اقتصادی، کمپانی رنو تمرکز چندانی بر طراحی و زیبایی این خودرو نداشته است. شاید طراحی تندر 90 به‌عنوان یک سدان ارزان‌ قیمت اروپایی در سایر کشورهای جهان قابل قبول و حتی جذاب به‌نظر برسد، اما با توجه به برچسب قیمتی غیرمنطقی این خودرو در بازار کشور، سبک طراحی این خودرو یک ضعف بزرگ برای آن محسوب می‌شود.

دنا نیز نسبت به خودروی پایه (سمند)، تغییرات مثبتی را در نمای جلو و عقب تجربه کرده است و طراحان شرکت ایران خودرو تلاش فراوانی داشته‌اند تا بتوانند نمای ظاهری متفاوتی را برای این سدان ایرانیزه خلق کنند. اما با وجود تمامی به‌روزرسانی‌های انجام‌ شده، چهره دنا چندان هم بی‌عیب‌ و نقص به‌نظر نمی‌رسد. از جمله نواقص طراحی دنا می‌توان به عدم هماهنگی نمای پشتی خودرو با طرح کلی بدنه، مکان قرارگیری ستون A و همین‌طور فضای خالی میان کاپوت و جلوپنجره اشاره کرد.


جمع‌بندی مقایسه تندر 90 و دنا

در انتهای مقاله مقایسه تندر 90 و دنا به‌طور کلی می‌توان گفت که اگر جزو کسانی هستید که در این رنج قیمتی قصد خرید یک سدان جمع‌وجور، امن و کم استهلاک را دارید و بهره‌مندی از آپشن‌های متعدد برای شما اهمیت فراوانی ندارد، بهتر است تندر 90 را انتخاب کنید.

در مقابل دنا برای افرادی مناسب خواهد بود که در این رده قیمتی به‌دنبال یک سدان خانوادگی با امکانات متنوع و طراحی به‌روز هستند. چنین ویژگی در کنار دسترسی به‌ مراتب آسان‌ تر به قطعات و خدمات، باعث می‌شود که بسیاری از افراد خرید دنا را نسبت به تندر 90 ترجیح دهند.

separator line



این مطلب چقدر مفید بود ؟
5.0 از 5 (3 رای)  

دیدگاه ها

اولین نفر برای ثبت دیدگاه باشید !


hits