دلگرم
امروز: دوشنبه, ۲۷ اسفند ۱۴۰۳ برابر با ۱۶ رمضان ۱۴۴۶ قمری و ۱۷ مارس ۲۰۲۵ میلادی
کشف «شهر مردگان» توسط باستان شناسان (+تصاویر)
یک قبرستان باستانی با بیش از 300 مقبره مومیایی در مصر کشف شد که دانشمندان از آن زمان به آن شهر مردگان نامیدند.

باستان شناسان پنج سال را صرف حفاری در محوطه ای کرده اند که زمانی بر روی تپه نزدیک مقبره مدرن آقاخان سوم قرار داشت. بنا بر گزارش ها، محوطه دفن 270000 پا و با مقبره هایی که تا 10 تراس بالا می روند، وسعت دارد.

اخیراً، تیمی از محققان بین‌المللی 36 مقبره جدید را در این مکان کشف کرده‌اند که تخمین می‌زنند حدود 900 سال بین قرن ششم قبل از میلاد تا قرن نهم پس از میلاد مورد استفاده قرار می‌گرفتند و هر مقبره حاوی بقایای 30 تا 40 نفر بود.

به گفته ایمن اشماوی، رئیس بخش باستانی مصر شورای عالی آثار باستانی، 30 تا 40 درصد از بقایای بقایای آن متعلق به نوزادان و نوجوانان است که بسیاری از آنها به دلیل بیماری های عفونی و سایر اختلالات تهدید کننده زندگی از جمله کم خونی، سل و بیماری جان خود را از دست داده اند.

پیاسنتینی در بیانیه ای به دیلی میل گفت: «این یک کشف واقعاً دیدنی بود، بسیار منحصر به فرد در مصر. [مردم اسوان] تپه را با قبرها پوشانده بودند. این به نوعی شهر مردگان است.»

کشف «شهر مردگان» توسط باستان شناسان (+تصاویر)

نمایی از داخل یک مقبره در "شهر مردگان" 4 محوطه دفن مساحتی بالغ بر 270000 فوت را در بر می گیرد و در برخی نقاط از 10 تراس بالا می رود.

شهری که اکنون با نام اسوان شناخته می شود ابتدا سوئنت نامیده شد و بعداً سوان نامیده شد - نامی که به "بازار" ترجمه می شود - زیرا این مرکز تجاری مسافران و مهاجران را از مناطق دوردست آفریقا و اروپا می دید.

پیاکنتینی گفت: «آسوان گذرگاه بوده است. «مردم از شرق به غرب می آمدند. مردم به اینجا آمدند زیرا این مرز بود، محصولات از جنوب به اسوان رسیدند و سپس در همه جا پراکنده شدند.

کشف «شهر مردگان» توسط باستان شناسان (+تصاویر)

یک مومیایی در داخل یک مقبره در "شهر مردگان" تخمین زده می شود که 30 تا 40 درصد از مومیایی های مدفون شده در شهر مردگان کودک بودند.

بر اساس سی تی اسکن، شهر مردگان برای اولین بار در سال 2019 و در جریان کشف یک مقبره حاوی مومیایی دو کودک و کمی بعد، مادر و پدر احتمالی آنها شناسایی شد. پس از آن هر حفاری ده‌ها مقبره دیگر را کشف کرده و سرنخ‌های بیشتری در مورد جامعه‌ای کشف‌نشده که بیش از 2000 سال پیش می‌زیسته است، ارائه کرده است.

حفاری‌های بیشتر همچنین نشان داد که اجساد بر اساس طبقه، با نخبگان، مانند بقایای سرلشکر اسوان، در مقبره‌هایی در بالای تپه دفن شده‌اند.

مقبره‌های مختلف اجتماعی اغلب حاوی هدایای تشریفاتی بود که به مردگان تقدیم می‌شد، از جمله سفال و کنده‌کاری روی چوب.

کشف «شهر مردگان» توسط باستان شناسان (+تصاویر)

بقایای که به خوبی حفظ شده اند برای نگهداری در موزه آماده می شوند و مومیایی های باقی مانده در مکان های اصلی خود باقی خواهند ماند.

دیدگاه ها

اولین نفر برای ثبت دیدگاه باشید !


hits