معایب ام وی ام x22
ام وی ام X22 در سگمنت کراس اوورهای شهری کوچک محبوب بازار ایرانه. این خودرو با قیمت مناسب و امکانات خوب، تونسته نظر بسیاری از خریداران را به خود جلب کنه. اما این خودرو نیز مانند هر خودروی دیگری معایبی دارد که بهتر است قبل از خرید آن، از آنها آگاه باشید.
این کراس اور ساب کامپکت را مدیران خودرو از سال ۹۵ تا ۱۴۰۰ در قالب چندین نسخه از جمله اتومات و دندنهای و هر کدام در تیپهای مختلف اسپرت و اکسلنت و لاکچری عرضه کرده. اتومات اسپرت، اتومات اکسلنت، اتومات لاکچری و هر کدام از این تیپها نسخهی دندهای هم دارن. تفاوت این تیپها در بدنه و یک سری امکانات رفاهی و ایمنیه.
۱۲مورد از معایب امویام X22
- کیفیت ضعیف بدنه
- هزینه زیاد قطعات بدنه
- موتور ضعیف
- شتاب ضعیف
- مصرف سوخت بالای درون شهری
- گیربکس اتومات ناهمخوان با پیشرانه
- سواری نسبتا خشک در کابین عقب
- دستکاری مدیران خودرو در امکانات و آپشنهای خودرو
- وضعیت ایمنی نامعلوم
- تکنولوژی ضعیف ABS
- نفوذ صدای موتور داخل کابین
- فضای محدود کابین ردیف عقب
کیفیت بدنه ام وی ام x22
از نظر کیفیت ساخت، این خودرو چندان عالی نیست. در برابر ضربات احتمالی، مقاومت چندانی نداره. همچنین، برخی از قطعات بدنه این خودرو، مانند سپر و گلگیرها، از پلاستیک خشک ساخته شده که ممکن است پس از مدتی، دچار ترک خوردگی شوند.
هزینه بالای جایگزینی قطعات بدنه، این خودرو مانند آینههای بغل، سپرها و سایر بخشهای بدنه ام وی ام x22 در مقایسه با خودروهای هم ردهی خود.
پیشرانه ام وی ام x22
توان ضعیف موتور این خودرو در سر بالاییها و گلایههای مصرف کنندگان این خودرو یکی دیگر از معایب این خودرو چینی ایرانی است. ام وی ام X22 به یک موتور 1.5 لیتری تنفس طبیعی مجهز است که قادر به تولید 105 اسب بخار قدرت و 135 نیوتن متر گشتاور است. این موتور برای یک کراس اوور شهری، توان چندان بالایی ندارد و ممکن است برای برخی از خریداران، رضایتبخش نباشد.
مصرف سوخت این خودرو نیز نسبتا بالا است و در شهر، حدود 9 لیتر در هر صد کیلومتر است.
شتاب ضعیف، در سربالاییها در نسخهی اتومات این خودرو بیشتر به چشم میآید.
گیربکس ام وی ام x22
گیربکس اتوماتیک آن، چندان روان و نرم نیست. ام وی ام X22 با دو نوع گیربکس دستی و اتوماتیک عرضه میشود که در نسخه اتومات عموما در تعویض دندهها، خودرو دچار لرزش میشه.
گیربکس اتومات چهار دنده نفس ماشین را میگیرد و به محض فشار بر پدال گاز دنده سنگین میشود.
سیستم تعلیق ام وی ام x22
سواری نسبتا خشک در ردیف عقب سیستم تعلیق ام وی ام X22 از نوع مک فرسون در جلو و محور پیچشی در عقب است. این سیستم تعلیق عملکرد مناسبی دارد، اما سواری این خودرو را چندان نرم نمیکند. به خصوص در ردیف عقب، کوبشهای زیادی از سیستم تعلیق به سرنشینان منتقل میشود.
فنربندی خشک در عقب بندی باعث شده که در مسافتهای طولانی و مسافرت با این خودرو یا هنگام عبور از مسیرهای پردستانداز، خیلی از سواری با این خودرو لذت نمیبرید.
امکانات رفاهی:
عدم برخی امکانات، تجهیزات و آپشن ها مانند سیستم تهویه مطبوع اتوماتیک، استارت دکمهای ، نویگیشن ماهواری، سیستم و تکنولوژی کنترل پایداری الکترونیکی و چند مورد دیگر در تمامی نسخهها دیده نمیشود .از سال ۹۷ مدیران خودرو صرفا روی تیپ لاکچری و اسپرت اکسلنت یک سری امکانات سوار کرد. حسگر فشار باد تایر (TPMS)، کنترل پایداری (ESP)، کنترل کشش (TCS)، کمکی حرکت در سربالایی (HAC) و ترمز کمکی (EBA) را روی تیپهای «لاکچری» و «اسپرت اکسلنت» قرار داد.
ایمنی ام وی ام x22
وضعیت ایمنی نامعلوم این خودرو مانند برخی دیگر خودروهای چینی که در هیج تست ایمنی و استاندارد جهانی شرکت نکردند.
تکنولوژی ABS ضعیف این خودرو باعث شده که سیستم تمرز به درستی عمل نکند و باعث شود که چرخهای خودرو قفل شوند. این امر باعث میشود که خودرو در مسیر خود منحرف شود و کنترل آن از دست برود.
به همین دلیل: از لاستیکهای با کیفیت و مناسب استفاده کنید. از ترمزگیریهای ناگهانی و شدید خودداری کنید. در هنگام ترمزگیری، فشار پا را به طور یکنواخت روی پدال ترمز وارد کنید.
کابین ام وی ام x22
نفوذ صدای موتور داخل کابین یکی دیگر از نقاط ضعف این خودرو است.
آب بندی ضعیف این خودرو به طوری که صدای پیشرانه در دور موتور بالاتر از 2000 به وضوح در داخل خودرو شنیده میشود.
ردیف دوم جای زیادی ندارد و از نظر فضای پا و زانوها و سر، محدودیتهای نسبتا زیادی را برای سرنشینان بهویژه افراد بلندقد دارد.
نتیجهگیری:
ام وی ام X22 یک کراس اوور جمعوجور با قیمت مناسب و امکانات خوبی است. اما این خودرو نیز مانند هر خودروی دیگری، معایبی دارد که بهتر است قبل از خرید آن، از آنها آگاه باشید. از جمله معایب این خودرو میتوان به توان فنی معمولی، سواری خشک و مصرف سوخت بالا اشاره کرد و همچنین در لیست معایب از گران بودن قطعات یدکی این خودرو اسمی نبردیم چون تمامی خودروهای چینی با گرانی و هزینههای بالای قطعات یدکی و بازار خرید و فروش دست دوم ضعیفی در بازار خودرو ایران روبرو هستند.
منبع : ویکی شاپ
دیدگاه ها