دلگرم
امروز: چهارشنبه, ۱۴ آذر ۱۴۰۳ برابر با ۰۱ جمادى الآخر ۱۴۴۶ قمری و ۰۴ دسامبر ۲۰۲۴ میلادی
روز جهانی گفتگوی اوتیسمی‌ ها چه روزی است ؟
0
زمان مطالعه: 3 دقیقه
روز جهانی گفتگوی اوتیسمی‌ ها / روز جهانی گفتگوی اوتیسمی‌ ها در تقویم / تاریخ روز جهانی گفتگوی اوتیسمی‌ ها / روز گفتگوی اوتیسمی‌ ها / تاریخ روز گفتگوی اوتیسمی‌ ها

تاریخ روز جهانی گفتگوی اوتیسمی ها

ما همه به جهان به شیوه‌های منحصر به فرد خود نگاه می‌کنیم. با این حال، افراد مبتلا به اوتیسم جهان را به گونه‌ای متفاوت از اکثر ما تجربه می‌کنند. آن‌ها به جهان به شیوه‌های نوآورانه‌ای نزدیک می‌شوند.

شاید یکی از مهم‌ترین راه‌هایی که همه ما با آن به جهان متصل می‌شویم و آن را درک می‌کنیم، از طریق ارتباط است. روز سخنرانی اوتیستیک‌ها در اول نوامبر، افراد مبتلا به اوتیسم را تشویق می‌کند تا داستان‌های خود را با استفاده از هر وسیله‌ای که برایشان کار می‌کند، بیان کنند.

و از همه دیگران نیز خواسته می‌شود که به این داستان‌ها گوش دهند، بشنوند، بخوانند و از دیدگاه آن‌ها درک کنند.

تاریخ شمسی روز جهانی گفتگوی اوتیسمی ها در تقویم

تاریخ شمسی روز جهانی گفتگوی اوتیسمی ها ، مصادف است با 11 آبان.

تاریخ میلادی روز جهانی گفتگوی اوتیسمی ها در تقویم

تاریخ میلادی روز جهانی گفتگوی اوتیسمی ها ، مصادف است با 1 نوامبر.

تاریخ روز سخنرانی اوتیست‌ ها

شبکه خودمدیریتی اوتیست‌ها در سال ۲۰۱۰ روز سخنرانی اوتیست‌ها را به عنوان راهی برای بیان خود اوتیست‌ها تأسیس کرد - برای دفاع از خود، به اشتراک‌گذاری تجربیات و ارتباط باز درباره اوتیسم به شیوه‌ای معنادار.

یک پست از کورینا بکر در پاسخ به یک کمپین آگاهی از اوتیسم در ماه اکتبر ایده روز سخنرانی اوتیست‌ها را به وجود آورد.

هم این روز و هم این سازمان توسط افرادی با اوتیسم ایجاد شده‌اند که اهمیت خودمدیریتی را برای کسانی که هر روز با اوتیسم زندگی می‌کنند، نشان می‌دهد. این روز برای همه افرادی که اوتیسم دارند، چه تشخیص داده شده و چه تشخیص داده نشده، و همچنین دوستان و خانواده‌هایشان باز است.

چگونه روز سخنرانی اوتیسمی را جشن بگیریم؟

اگر اوتیسم دارید، به این حرکت بپیوندید. داستان‌های خود را برای دوستان و خانواده‌تان بگویید. از طریق اینترنت ارتباط برقرار کنید و با دیگرانی که در اول نوامبر صحبت می‌کنند، ارتباط برقرار کنید.

از این فرصت استفاده کنید تا افکار، احساسات، ترس‌ها و آرزوهای خود را بیان کنید. وقتی این کار را انجام می‌دهید، از هشتگ #AustisticsSpeakingDay استفاده کنید تا دیگران بتوانند داستان شما را پیدا کنند.



این مطلب چقدر مفید بود ؟
 

دیدگاه ها

اولین نفر برای ثبت دیدگاه باشید !


hits