دلگرم
امروز: چهارشنبه, ۲۹ اسفند ۱۴۰۳ برابر با ۱۸ رمضان ۱۴۴۶ قمری و ۱۹ مارس ۲۰۲۵ میلادی
تنابنده در «فصل جدید پایتخت» حضور ندارد ؟
محمد تنابنده بازیگری که در قسمت های کوتاهی از پایتخت 6 فعالیت داشته است.

محمد تنابنده، کارگردان فیلم «آبستن» در برنامه رادیویی درباره این فیلم که در چهل و سومین جشنواره فیلم فجر به نمایش در می‌آید، گفت: «فیلم «آبستن» اولین تجربه کارگردانی من و برادرم مصطفی است و یک سکانس پلان است.

این فیلم درباره چند جوان است، که می‌خواهند به طور غیرقانونی و پنهانی از کشور خارج بشوند. هر کدام از آنها ماجرایی دارند و در یک کلبه‌ای در آستارا دورهم جمع شدند و می‌خواهند یک ساعت و نیم دیگر حرکت کنند. ما یک ساعت و نیم آینده آنان را طی یک پلان طولانی در فیلم می‌بینیم.»

تنابنده در «فصل جدید پایتخت» حضور ندارد ؟

او ادامه داد: «من بیشتر فیلمنامه کار کردم. کارهایی مانند «نون خ ۲»، «پایتخت»، «دودکش ۲»، «قرعه» و … نوشتم. البته در «قسم» هم نقش کوتاهی را بازی کردم. بنابراین، سریال «پایتخت» و فیلم «قسم» تنها همکاری من با برادرم محسن است. متاسفانه در سری آخر پایتخت حضور ندارم. چون درگیر همکاری با سریال «ماه عسل» منوچهر هادی بودم.

محمد تنابنده کیست ؟

محمد تنابنده متولد 14 مرداد 1369 در تهران فیلمنامه نویس ، نویسنده و بازیگر سینما ، تئاتر و تلویزیون ایران است. برادران هنرمندی چون محسن تنابنده بازیگر و کارگردان و همچنین مصطفی تنابنده که دستیار کارگردان است دارد.
یک خواهر دارد و در تیرماه 1396 پدرش را از دست داده است.
محمد نویسندگی را با نویسندگی سریال قرعه به کارگردانی برزو نیک نژاد در سال 1395 آغاز کرد او همچنین طراح و سرپرست نویسندگان سریال «خونه یکی» هم بوده است.
تنابنده در فصل ششم پایتخت به عنوان نویسنده حضور داشته است.

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

دیدگاه ها

اولین نفر برای ثبت دیدگاه باشید !


hits