دلگرم
امروز: جمعه, ۱۳ مهر ۱۴۰۳ برابر با ۳۰ ربيع الأول ۱۴۴۶ قمری و ۰۴ اکتبر ۲۰۲۴ میلادی
حکم رفتن به اماکن مقدس با لباس نجس !
2
زمان مطالعه: 2 دقیقه
رفتن به اماکن مقدس با لباس نجس، از نظر شرعی جایز نیست. رعایت طهارت در اماکن مقدس، نشان از ایمان و تقوای فرد است.

حکم رفتن به اماکن مقدس با لباس نجس

رفتن به اماکن مقدس با لباس نجس، درصورتی که موجب سرایت نجاست به جایی نشود اشکالی ندارد. جهت زیارت موارد مستحبی را رعایت نماید.

احترام به مکان مقدس: اماکن مقدس، محل عبادت و نزدیکی به خداوند هستند و نشان از پاکی و طهارت دارند. بنابراین، ورود به این مکان‌ها با لباس نجس، نوعی بی‌احترامی به این اماکن محسوب می‌شود.

طهارت شرط ورود به مسجد: یکی از شرایط ورود به مسجد، طهارت بدن و لباس است. از آنجایی که بسیاری از اماکن مقدس، حکم مسجد را دارند، این شرط برای ورود به آن‌ها نیز لازم است.

حکم رفتن به اماکن مقدس

اماکن مقدس شامل چه مکان‌هایی می‌شود؟

مساجد: تمامی مساجد، چه بزرگ و چه کوچک، از این حکم مستثنی نیستند.

حرم‌های معصومین (ع): حرم‌های ائمه معصومین (ع) از مقدس‌ترین مکان‌ها هستند و رعایت طهارت در آن‌ها از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.

اماکن مذهبی دیگر: سایر اماکن مذهبی که محل عبادت و نیایش هستند، مانند حسینیه‌ها و زیارتگاه‌ها نیز از این حکم پیروی می‌کنند.

چه باید کرد؟

قبل از ورود به مکان مقدس، لباس‌های خود را تطهیر کنید.

در صورت عدم امکان تطهیر، از ورود به مکان مقدس خودداری کنید.

اگر به دلیل بیماری یا عذر شرعی، نتوانستید لباس خود را تطهیر کنید، می‌توانید با رعایت برخی موارد، وارد مکان مقدس شوید. برای مثال، می‌توانید با انداختن زیراندازی، از نجس شدن مکان جلوگیری کنید.

توجه:

احکام مربوط به اماکن مقدس ممکن است در برخی موارد تفاوت‌هایی داشته باشد. برای کسب اطلاعات دقیق‌تر، بهتر است به مراجع ذی‌صلاح مراجعه کنید.



این مطلب چقدر مفید بود ؟
5.0 از 5 (2 رای)  

دیدگاه ها

اولین نفر برای ثبت دیدگاه باشید !


hits