دلگرم
امروز: چهارشنبه, ۱۸ مهر ۱۴۰۳ برابر با ۰۵ ربيع الآخر ۱۴۴۶ قمری و ۰۹ اکتبر ۲۰۲۴ میلادی
تفاوت بین ذوزنقه و متوازی الاضلاع چیست ؟
1
زمان مطالعه: 2 دقیقه
اوت ذوزنقه و متوازی الاضلاع در این است که متوازی الاضلاع 4 ضلع موازی دارد و زاویه هایی روبرو با هم برابرندولی ذوزنقه دو ضلع موازی و زاویه های مجاور با هم برابرند .

تفاوت ذوزنقه و متوازی الاضلاع

تفاوت ذوزنقه و متوازی الاضلاع در این است که متوازی الاضلاع 4 ضلع موازی دارد و زاویه هایی روبرو با هم برابرندولی ذوزنقه دو ضلع موازی و زاویه های مجاور با هم برابرند .

متوازی الاضلاع چیست ؟

«متوازی‌ الاضلاع» (Parallelogram)، همان‌گونه که از نامش نیز پیداست، یک چهارضلعی است که اضلاع روبه‌روی آن با هم موازی هستند.

اندازه اضلاع و زوایای روبه‌رو در متوازی‌الاضلاع با هم برابر است. شکل زیر یک متوازی الاضلاع را نشان می‌دهد که پیکان‌های روی اضلاع موازی بودن ضلع‌های مقابلِ هم را مشخص کرده‌اند.

تفاوت بین ذوزنقه و متوازی الاضلاع چیست ؟

ذوزنقه چیست؟

ذوزنقه یک شکل هندسی دوبعدی است. این شکل هندسی 4 ضلع دارد که فقط دو ضلع آن موازی هستند. پس به طور ساده می‌توان برای تعریف ذوزنقه، چنین چیزی بیان کرد: ذوزنقه‌ یک چهارضلعی است که فقط دو ضلع آن‌ با هم موازی هستند.

تفاوت بین ذوزنقه و متوازی الاضلاع چیست ؟

تفاوت ذوزنقه با متوازی الاضلاع

۱_درذوزنقه فقط دوضلع موازی هستند اما درمتوازی الاضلاع دوبه دو موازی اند

۲_درمتوازی الاضلاع اندازه ضلع ها دو به دو روبروی هم مساوی هستنداما در ذوزنقه به این شکل نیست

فرق متوازی الاضلاع با ذوزنقه

یک ذوزنقه دو ضلع موازی دارد.

اگر یک ذوزنقه مشابه را وارونه در کنار ذوزنقه خود قرار بدهیم، می بینیم که یک متوازی الاضلاع داریم که پایه ی آن b + a و ارتفاع آن hاست.

حالا ما دو ذوزنقه داریم، پس مساحت یک ذوزنقه نصف همه ی مساحت متوازی الاضلاع می باشد.

2 ذوزنقه = 1 متوازی الاضلاع

1 ذوزنقه = 2/1 متوازی الاضلاع

مساحت متوازی الاضلاع برابربا (a + b) • h است.

چون که مساحت ذوزنقه ی اولی نصف مساحت متوازی الاضلاع می باشد، ما باید مساحت متوازی الاضلاع را بر 2 تقسیم کنیم تا مساحت ذوزنقه را بدست بیاوریم.



این مطلب چقدر مفید بود ؟
5.0 از 5 (1 رای)  
توجه: مطالب پزشکی و سلامت مجله دلگرم ، از منابع معتبر داخلی و خارجی تهیه شده اند و صرفا جنبه اطلاع رسانی دارند ، لذا توصیه پزشکی یا درمانی تلقی نمی شوند ، چنانچه مشکل پزشکی دارید حتما برای تشخیص و درمان به پزشک یا متخصص مراجعه کنید.

دیدگاه ها

اولین نفر برای ثبت دیدگاه باشید !


hits