دلگرم
امروز: شنبه, ۱۸ آذر ۱۴۰۲ برابر با ۲۴ جمادى الأول ۱۴۴۵ قمری و ۰۹ دسامبر ۲۰۲۳ میلادی
۶ علت صدای لگن ماشین لباسشویی و نحوه رفع آن
0
زمان مطالعه: 6 دقیقه
در ادامه به علت صدای لگن ماشین لباسشویی و نحوه رفع آن اشاره خواهیم داشت.

صدای لگن ماشین لباسشویی نشان دهنده خرابی یکی از قطعات داخلی دستگاه بوده و نیاز به عیب یابی و تعمیر تخصصی دارد. دلایل متعددی از قبیل خرابی شفت، کاسه نمک و بلبرینگ همگی می توانند باعث بروز این مشکل شوند و بلافاصله باید با تعمیر برطرف شود. در غیر این صورت آسیب های جدی به دستگاه وارد میشود. در ادامه به علت صدای لگن ماشین لباسشویی و نحوه رفع آن اشاره خواهیم داشت.

صدای لقی دیگ ماشین لباسشویی

تمام ماشین های لباسشویی دارای دیگ یا لگن با ظرفیت خاصی است که لباس ها درون آن قرار میگیرند. دیگ یا لگن با فنر به درون دستگاه متصل است و قطعات متعددی از قبیل شفت و بلبرینگ در چرخش آبکش نقش دارند. صدای لگن می تواند به دلیل خرابی هر یک از این قطعات باشد. به علت اهمیت بسیار زیاد این صدا، بهتر است به محض شنیدن آن دستگاه را خاموش کنید و با مراکز تعمیر ماشین لباسشویی تهران تماس بگیرید.

از مهم ترین دلایل صدای زیاد لگن ماشین لباسشویی در مرحله شستشو، آبکشی و خشک کن و تخلیه می توان به موارد زیر اشاره کرد:

1- خرابی کمک فنر دلیل صدای لگن ماشین لباسشویی

کمک فنرهایی که مسئول اتصال دیگ و لگن به محفظه داخلی ماشین لباسشویی هستند، می توانند باعث ایجاد صدای زیاد آن شوند. اگر کمک فنرها خراب شوند، لگن در حین حرکت و چرخش تکان زیادی میخورد و نوسان در حرکت زیاد است. اگر صدایی شبیه به لق زدن لگن از داخل ماشین لباسشویی شنیده میشود، باید کمک فنرها را بررسی و در صورت نیاز آنها را تعویض کنید. با تعویض کمک فنرها از برخورد لگن به بدنه و دیواره های لباسشویی جلوگیری خواهید کرد و به همین دلیل صدا از بین میرود.

2- خرابی تسمه لباسشویی

یکی دیگر از دلایلی که باعث میشود صدای لگن ماشین لباسشویی زیاد شود، خرابی تسمه است. تسمه نقش بسیار مهمی در حرکت کردن و چرخش دیگ یا لگن دارد. اگر این قطعه پلاستیکی دچار پوسیدگی یا پارگی شود، لگن در حین حرکت تکان شدید میخورد و تاب برمیدارد. برای رفع این صدا باید تسمه که زیر لگن قرار دارد را بررسی و در صورت نیاز آن را تعویض کنید.

3- خرابی شفت ماشین لباسشویی

از دیگر قطعات بسیار مهم که نقش کلیدی در چرخش آبکش و لگن برعهده دارد، شفت است. شفت بر روی بدنه لگن قرار گرفته و با پیچ کاملا محکم شده است. در نهایت بر روی این قطعه کاسه نمد و بلبرینگ و فولی قرار میگیرد. اگر شفت دچار اشکال و خرابی شود، سایر قطعات بدرستی نمی توانند عمل کنند و لگن در حین چرخش به اطراف برخورد می کند. به عبارت دیگر، خرابی شفت باعث زیاد شدن حرکت طولی و عرضی لگن شده و به همین دلیل صدای زیادی در حین چرخش از آن ایجاد میشود.

تعویض و بررسی شفت نیاز به تخصص و مهارت بالایی دارد و بهتر است با نمایندگی تعمیر ماشین لباسشویی بوش و سایر برندها تماس بگیرید.

4- صدای لگن ماشین لباسشویی به علت خرابی بلبرینگ

بلبرینگ یا یاتاقان از دیگر قطعات مهم در ماشین لباسشویی است که بر روی شفت قرار گرفته و محدوده و مدار چرخش لگن را تعیین می کند. اگر این قطعه دچار اشکال و خرابی شود، لگن حرکات طولی و عرضی پیدا نموده و با بدنه دستگاه برخورد می کند. روشن بودن لباسشویی و چرخش بیش از اندازه لگن و قطعات مرتبط با آن به مرور به این قطعه آسیب وارد می کند. دقت داشته باشید که بلبرینگ در صورت خرابی باید تعویض شود و می توانید با نمایندگی تعمیرات ماشین لباسشویی شمال تهران و سایر شعب نزدیک به محل تماس بگیرید.

صدای لگن ماشین لباسشویی به علت خرابی بلبرینگ

5- خوابی پولی ماشین لباسشویی

پولی یا فولی از دیگر قطعات مهمی هستند که در چرخش و حرکت لگن ماشین لباسشویی نقش مهمی ایفا می کند. بر روی این قطعه فلزی دایره ای، تسمه پلاستیکی قرار میگیرد و در نهایت باعث چرخش لگن میشود. با خرابی پولی حرکت تسمه نیز با اختلال مواجه شده و لگن صدای زیادی می دهد. در صورت اشکال در فولی باید با قطعه سالم و فابریک تعویض شود.

6- خرابی کاسه نمد

کاسه نمد یکی از قطعات بسیار مهم است که از خروج آب از ماشین لباسشویی جلوگیری می کند. این قطعه اگر در حین چرخش لگن خم شود، باعث افزایش صدای لگن ماشین لباسشویی خواهد شد. عیب یابی و بررسی و تعویض کاسه نمد نیاز به تخصص زیادی دارد و قطعات زیادی باید باز شوند تا به آن دسترسی پیدا کنید. به همین دلیل بهتر است تعمیر و تعویض آن را به افراد متخصص این حوزه بسپارید.

راه های جلوگیری از صدای لگن ماشین لباسشویی

همان طور که در طول متن اشاره شد، صدای زیاد لگن ماشین لباسشویی در حین چرخش نشان دهنده قطعات داخلی است. در نتیجه باید این قطعات تعویض شوند و دستگاه توسط تعمیرکار باتجربه تعمیر شود که هزینه زیادی را به همراه دارد. با توجه به اینکه پیشگیری همیشه بهتر از درمان است، بهتر است از بروز این مشکلات تا حد امکان جلوگیری شود. با رعایت موارد زیر می توان از ایجاد صدای لگن در زمان آبکشی و شستشو جلوگیری کرد:

  • ماشین لباسشویی را در زمان نصب کاملا تراز کنید. تراز نبودن ماشین لباسشویی باعث حرکت و تکان خوردن زیاد دستگاه شده و در نهایت به قطعات داخلی مختلف از جمله بلبرینگ آسیب وارد می کند.
  • سنگین شدن بیش از اندازه دیگ و لگن لباسشویی به قطعاتی از قبیل کمک فنر، شفت، بلبرینگ آسیب وارد می کند. به همین دلیل نباید بیش از اندازه ظرفیت دستگاه لباس درون آن قرار دهید.
  • چرخش مداوم و طولانی مدت لگن در حین شستشو به مرور به قطعات آن آسیب وارد می کند. یکی از راه های ایده آل برای افزایش طول عمر دستگاه و جلوگیری از صدای لگن در ماشین لباسشویی، روشن نبودن زیاد آن است. سعی کنید چندین مرتبه مداوم لباس درون دستگاه برای شستشو قر ار ندهید تا به قطعات داخلی فشار وارد نشود.

جلوگیری از صدای لگن ماشین لباسشویی

جمع بندی

زیاد بودن صدای لگن ماشین لباسشویی در هر یک از مراحل شستشو، آبکشی و خشک کن نشان دهنده خرابی یکی از قطعات داخلی از جمله کاسه نمد، کمک فنر، بلبرینگ، پولی، تسمه و شفت است. این قطعات باید توسط تعمیرکار بررسی و در صورت نیاز تعویض شوند. در غیر این صورت به سایر قطعات داخلی دستگاه آسیب وارد شده و عملکرد لباسشویی کاملا با اختلال مواجه خواهد شد.



این مطلب چقدر مفید بود ؟
 

دیدگاه ها

اولین نفر برای ثبت دیدگاه باشید !


hits