دلگرم
امروز: چهارشنبه, ۰۶ فروردین ۱۴۰۴ برابر با ۲۵ رمضان ۱۴۴۶ قمری و ۲۶ مارس ۲۰۲۵ میلادی
بیوگرافی پروفسور کمال سرابندی نابغه ترین فرد دنیا با 18 دکترا !!
زمان مطالعه: 6 دقیقه
در مورد کمال سرابندی نابغه ترین فرد جهان در این صفحه از دلگرم بخوانید.

کمال سرابندی کیست ؟

پروفسور کمال سرابندی یک دانشمند ایرانی است که در زمینه‌های سنجش از دور، آنتن، بی‌سیم و الکترومغناطیس فعالیت می‌کند.

زندگینامه کمال سرابندی

کمال سرابندی در ۱۴ آبان ۱۳۳۵ شمسی (۵ نوامبر ۱۹۵۶ میلادی) در شهر زابل به دنیا آمد . او از طایفه بزرگ سرابندی می باشد و خانواده پدری او در حال حاضر ساکن شهرستان کرج هستند.

بیوگرافی پروفسور کمال سرابندی نابغه ترین فرد دنیا با 18 دکترا !!

تحصیلات

در سال ۱۳۵۹، او مدرک فوق لیسانس خود را در رشته مهندسی برق از دانشگاه صنعتی شریف تهران گرفت و از همان سال تا ۱۳۶۳ در مرکز تحقیقات مخابرات ایران به عنوان مهندس ماکروویو فعالیت کرد.

مهاجرت به امریکا

برای ادامه تحصیل، به آمریکا رفت و ابتدا در شهر میشیگان ساکن شد. او در دانشگاه ایالتی میشیگان در شهر آن آربور، رشته ریاضیات کاربردی را انتخاب کرد و در سال ۱۳۶۵ موفق به دریافت مدرک کارشناسی ارشد خود در این رشته شد.
سپس دوباره به دانشگاه میشیگان برگشت و این بار در رشته مهندسی برق ادامه تحصیل داد و در سال ۱۳۶۸ دکترای خود را در این رشته از دانشگاه دریافت کرد.

بیوگرافی پروفسور کمال سرابندی نابغه ترین فرد دنیا با 18 دکترا !!

18 مدرک دکترای افتخاری

پروفسور سرابندی  به تحصیل در زمینه‌های مختلف ادامه داد و تا کنون موفق به کسب ۱۸ مدرک دکترای افتخاری شده است. رشته‌های علم ریاضیات، علم رادار و علم الکترونیک از مهم‌ترین زمینه‌های تحصیلی او به شمار می‌روند.

تخصص ها

کمال سرابندی دارای تخصص های گوناگون در رشته های مختلف هستند که در سه رشته آن به عنوان برترین آن رشته ها شناخته می شوند ( ۱- علم ریاضی ۲- علم رادار ۳-علم الکترونیک)

عنوان نابغه ترین فرد جهان

پروفسور «کمال سرابندی» با اخذ چندین مدرک دکترا افتخاری در حوزه های مختلف یکی از شاخص ترین چهره های برتر جهان در زمینه علمی به شمار می رود که به تازگی از سوی چند موسسه علمی به عنوان نابغه ترین فرد جهان شناحته شده است.

بیوگرافی پروفسور کمال سرابندی نابغه ترین فرد دنیا با 18 دکترا !!

سوابق کاری و مشاغل پروفسور سرابندی

مدیر آزمایشگاه پرتو افشانی میشیگان

در سال ۲۰۰۰، سرابندی به عنوان مدیر آزمایشگاه پرتو افشانی میشیگان در گروه مهندسی برق و علوم کامپیوتر دانشگاه میشیگان منصوب شد و تا سال ۲۰۲۱ در این سمت فعالیت کرد. این آزمایشگاه بیش از شش دهه نقش مهمی در توسعه و پیشرفت حوزه الکترومغناطیسی کاربردی داشته است.

عضویت در شورای مشورتی ناسا

در سال ۲۰۰۶، او توسط مدیر ناسا به عنوان عضو شورای مشورتی ناسا انتخاب شد و برای دو دوره متوالی تا سال ۲۰۱۰ در این شورا فعالیت کرد.

استاد دانشگاه

کمال سرابندی استاد ممتاز دانشگاه فواز تی اولابی در رشته EECS و استاد مهندسی روفوس تیزدیل در گروه مهندسی برق و علوم کامپیوتر دانشگاه میشیگان است. او تاکنون ۶۲ دانشجوی دکترا را تحت نظر خود فارغ‌التحصیل کرده و سرپرستی بسیاری از دانشجویان کارشناسی ارشد و فوق دکتری را بر عهده داشته است.

هرگاه فردی بخواهد در سه رشته علوم ریاضیات، علوم رادار و علوم الکترونیک تحصیل کند، باید تأیید پروفسور کمال سرابندی را دریافت کند تا بتواند مدرک مورد نظر خود را کسب نماید.

بیوگرافی پروفسور کمال سرابندی نابغه ترین فرد دنیا با 18 دکترا !!

مشاغل دیگر

او در سال‌های ۲۰۱۵ و ۲۰۱۶ به عنوان رئیس انجمن جغرافیا و سنجش از دور IEEE (GRSS) فعالیت کرده است.

بین سال‌های ۲۰۱۸ تا ۲۰۲۱، ریاست کمیسیون F USNC/URSI را بر عهده داشت و پروژه‌های متعدد ناسا را رهبری کرده و به عنوان یکی از اعضای تیم علمی مأموریت SMAP ناسا مشغول به کار بود.

او همچنین یکی از اعضای هیئت تحریریه مجله ProCEEDINGS IEEE و یکی از سردبیران مجله IEEE TRANSACTIONS ON ANTENNAS AND PROPAGATION و مجله سنسورهای IEEE بوده است.

علاوه بر این، او یکی از بنیانگذاران EMAG Technologies، یک شرکت فناوری پیشرفته در آن آربور میشیگان است.

بیوگرافی پروفسور کمال سرابندی نابغه ترین فرد دنیا با 18 دکترا !!

جوایز و افتخارات

پروفسور کمال سرابندی به خاطر دستاوردهای علمی و پژوهشی خود در زمینه مهندسی برق و علوم مرتبط، جوایز و افتخارات متعددی را دریافت کرده است. برخی از این جوایز و افتخارات شامل موارد زیر می‌باشد:

  •     کسب جایزه هنری راسل از رئیس داشنگاه میشیگان
  •     شناخته شده به عنوان برجسته ترین سخنران وزارت آموزش و پرورش و علوم دولت فدرال آلمان
  •     ناخته شده به عنوان برترین ارائه دهنده مقاله های علمی در کنفرانس علوم ارتش آمریکا
  •     عضویت در آکادمی ملی مخنرعین در سال ۲۰۱۹ میلادی (۱۳۹۸ شمسی)
  •     دکتر کمال سرابندی به واسطه گسترش و تحقیق در رشته الکترومغناطیسی کاربدری، آموزش مهندسی و رشد اقتصادی پایدار به عضویت انجمن پیشرفته علوم آمریکا در سال ۲۰۱۶ میلادی (۱۳۹۵ شمسی) در آمدند
  •     در سال ۲۰۱۵ میلادی (۱۳۹۴ شمسی) دکتر کمال سرابندی جایزه Stephen S. Attwood  را از کالج مهندسی کسب کردند. لازم به ذکر می باد که این جایزه به عنوان برترین جایزه اهدایی در دانشکده های مهندسی کل دنیا شناخته می شود
  •     کسب جایزه برجسته ترین فارغ التحصیلان از دانشگاه شریف به عنوان ۵۰ فارغ التحصیل برتر در سال ۲۰۱۶ میلادی (۱۳۹۵ شمسی)
  •     کسب جایزه IEEE Judith A. Resnik  در سال ۲۰۱۱ میلادی (۱۳۹۰ شمسی) به عنوان تحقیقات ب عمل آمده از سنجش از راه دور ماکروویو و موج میلی متری قطبش رادار از سطح زمین برای کاربرده های نظامی و غیر نظامی
  •     در سال ۲۰۱۰ میلادی (۱۳۸۹ شمسی) دکتر کمال سرابندی از دانشگاه میشیگان جایزه دستاورد های برجسته را دریافت کردند
  •     کسب جایزه Rch از بنیاد الکساندر فون هومبولت آلمان
  •     کسب جایزه تشخیص دانشکده دانشگاه میشیگان به عنوان یک معلم، دانشمند و عضو جامعه دانشگاه در سال ۲۰۰۵ میلادی (۱۳۸۴ شمسی)
  •     در سال ۲۰۰۵ میلادی (۱۳۸ شمسی)، کمال سرابندی به واسطه تحقیقات ارزشمند
  •     جهت پیشرفت در سنچش از دور رادار نظری و تجربی، جایزه موفقیت متمایز را از انجمن علوم سنجش از دور و علوم IEEE کسب نمود
  •     کسب جایزه برجسته سخنرانی  بنیاد شورای آلمانی و آمریکایی از وزارت فدرال آلمان برای آموزش، علوم و فناوری در سال ۱۹۹۹ میلادی (۱۳۷۸ شمسی)
  •     در سال ۱۹۹۷ میلادی (۱۳۷۶ شمسی) کمال سرابندی جایزه تجهیزات HP را به واسطه تشکیل آزمایشگاه آموزش مایکروویو را دریافت کرد
  •     کسب بالاترین جایزه از دانشگاه میشیگان به نام هنری راسل در سال ۱۹۹۷ میلادی (۱۳۷۶ شمسی)
  •     کسب  جایزه تعالی تدریس، گروه مهندسی برق و علوم کامپیوتر از دانشگاه میشیگان در سال ۱۹۹۶ میلادی (۱۳۷۵ شمسی)
  •     کسب جایزه تجهیزات HP در سال ۱۹۹۳ میلادی (۱۳۷۲ شمسی)
هرگاه شخصی اقدام به تحصیل در ۳ رشته پروفسوری علم ریاضیات، علوم رادار و علوم الکترونیک کند، پروفسور کمال سرابندی باید ایشان را تایید کند تا مدارک مورد نظر توسط شخص اخذ شود.

separator line

بیشتر بخوانید

آشنایی با «نیما ارکانى» جنتلمن ایرانی / یکی از صد نابغه زنده دنیا ...

۱ دیدگاه

شما هم می توانید نظرات خود را ثبت کنید

منتظرالمهدی | ۳ هفته پیش
خدا حفظشون کنه
اما میون تمام افتخارات وتحصیلاتشون،
آیا برای هم وطن هاشون هم کاری کردن
برای ایران ،خاک اجدادیشون دستاوردی داشتن
با این تفاسیر فکر نمی‌کنم ایشون در ایران زندگی کنن
امیدوارم، هر چه زود تر به خاکشان برگردند
وباقی عمرشونو برای تربیت وپرورش دانشمندانی ایرانی
صرف کنند و برای وطنشون هم قدمی بردارند،انشاالل
ه.
0
1

hits