سقف کاذب کشسان
امروزه یکی از جذاب ترین و مدرن ترین سقف های موجود در بازار جهانی، سقف کاذب کشسان میباشد. این سقف کاذب همانطور که در اسمش پیدا است قابلیت کشسانی دارد و از نوعی پارچه pvc با قابلیت کشسان بالا برخوردار است.
امروزه از این نوع سقف کاذب در بسیاری از منازل، مکان های اداری و تجاری استفاده میشود و زیبایی چشمگیر این سقف باعث شده تا در میان مردم از محبوبیت بسیار زیادی برخوردار شود.
جنس سقف کشسان چیست؟
همان طور که گفته شد جنس سقف کاذب کشسان از پی وی سی میباشد، اما باید توجه داشته باشید که استفاده از پی وی سی برای تمام تشکیلات سقف کاذب امکان پذیر نمیباشد و در آن از تشکیلات دیگری استفاده شده است.
سقف کاذب کشسان از پارچه ای ساخته شده است، که این پارچه از ۹۰% پی وی سی، ۵% پلاستی سایز و ۵۵ افزودنیهای مجاز ساخته شده است. استفاده از پلاستی سایز باعث شده تا این سقف کاذب از قابلیت کشسان بودن برخوردار شود.
بهتر است بدانید که جنس پارچه این سقف کشسان باعث میشود تا باکتریها و قارچهای موجود در سقف از بین بروند که همین امر یکی از مزایای این سقف کاذب محسوب میشود.
نصب سقف کاذب کشسان
برای نصب کردن سقف کاذب کشسان در ابتدا باید به پارچه مخصوص در هنگام نصب کردن گرمای لازم داده شود به طوری که گرما باعث سوختن سقف کاذب نشود و سپس پارچه مخصوص بر روی گیره ها و ریل ها توسط فرد دیگری کشیده شود تا به خوبی صاف بشود.
پس از کشیدن این سقف کاذب و صاف کردن آن برای زیبا سازی باید قسمتهای اضافی این سقف را جدا نمایید.
پارچه استفاده شده در سقف کشسان دارای فرمولاسیون بسیار خاصی میباشد و میتوان این سقف را در طرحها و رنگهای مختلف و متنوع یافت کرد، رنگ آمیزی این نوع سقف کاذب بسیار شفاف میباشد و در هنگام نصب کردن میتوان آن را به همان شفافیت به چاپ رساند.
مزایای اجرای سقف کشسان
استفاده و اجرا کردن سقف کاذب کشسان از مزایای بسیار زیادی برخوردار میباشد که در ادامه این مزایا را به طور کامل شرح دادهایم:
- عایق مناسب در برابر سر و صدا
- طول عمر بالا
- ضد آب و رطوبت بودن
- دارا بودن تنوع بسیار زیاد
- امکان چاپ طرح مورد نظر
- جابجایی و نصب بسیار آسان
- ضد گرد و غبار بودن
- مقاوم بودن در برابر آتش سوزی
- ضد باکتری و قارچ
- سبک بودن سقف کاذب کشسان
- پوشش دهی تاسیسات سقف
- شستشوی آسان سقف کشسان
معایب سقف کشسان
جدا از مزایای بسیار زیاد سقف کاذب کشسان این سقف دارای معایبی نیز میباشد، از معایب این سقف میتوان به مصرف بالای انرژی، افت پیدا کردن کیفیت سقف بر اثر تحریمات و قیمت بالای سقف کشسان اشاره کرد.
انواع سقف کشسان
سقف کاذب کشسان از انواع خاصی بهرمند میباشد که هر کدام ا آنها دارای زیبایی مختص به خود میباشند، در ادامه قصد داریم تا به انواع اسن سقف کشسان بپردازیم:
- سقف کشسان مات
در سقف های مات کشسان این امکان وجود دارد که نورپردازی با کمک ال ای دیها انجام شود و حتی با درخواست متقاضیان، این نورپردازی از روی سقف نیز انجام میشود.
با استفاده از این روش پشت سقف کاذب مشخص نمیباشد ولی سبک کلاسیک و جالبی را در مکان مد نظر شما ایجاد مینماید.
- سقف کشسان براق
سقف کشسان براق با نام های مختلفی شناخته میشود، سقف کاذب کهکشانی، آینهای، براق و لاگر از انواع اسم های این سقف کاذب میباشد.
حالت آینهای سقف کشسان براق باعث میشود تا سقف محل مورد نظر ما جلوه بسیار زیبایی به خود بگیرد، استفاده از نورپزدازی در این سقف کاذب بسیار رایج است و همین ویژگی آن باعث شده تا این سقف، از محبوبیت بسیار بالایی برخوردار شود.
- سقف کشسان ساتین
سقف کشسان ساتین دارای سطحی صاف میباشد و نور موجود را به خوبی پخش میکند و انعکاس ملایمی به آن میدهد، برای نورپردازی این سقف کاذب میتوان مانند سقف کشسان مات از ال ای دی استفاده کرد.
محل های مورد استفاده سقف کاذب کشسان
در محلهای بسیار زیادی از سقف کاذب کشسان استفاده میشود، استفاده از این سقف دارای محدودیتی نمیباشد و در حال حاضر یکی از پر استفاده ترین سقفهای کاذب موجود در بازار جهانی همین سقف میباشد.
سقف کششی چیست و نصب آن چگونه انجام می شود ؟
از سقف کاذب کشسان در مکانهایی همچون آشپزخانه، اتاق خواب، پذیرایی، استخرها، حمام و دستشوییها، مکانهای اداری، مراکز درمانی و … استفاده میشود.
کلام پایانی
یکی از بروز ترین و مدرن ترین سقفهای کاذب موجود در بازار، سقف کاذی کشسان میباشد که از این سقف کاذب در بسیاری از مکان ها همچون منازل، ادارات، مراکز تجاری و … استفاده میشود. سقف کشسان یک عایق مناسب در برابر آتش سوزی و سرو صدا میباشد که این ویژگی سقف کشسان باعث شده تا از محبوبیت بالایی برخوردار شود.
منبع : کناف رویا هوس
دیدگاه ها