دلگرم
امروز: جمعه, ۱۳ مهر ۱۴۰۳ برابر با ۳۰ ربيع الأول ۱۴۴۶ قمری و ۰۴ اکتبر ۲۰۲۴ میلادی
هر آنچه که در مورد جفت گیری قناری باید بدانید!
84
زمان مطالعه: 17 دقیقه
خیلی از دارندگان قناری دوست دارند از قناری خود جوجه بگیرند. ولی هر بار اقدام می کنند و قناری ها را با هم جفت می کنند به مشکلی بر میخورند، و فکر می کنند نر و یا ماده مشکل دارند یا به قول دوستان به دستمون نمیاد. در این مقاله برای شما به صورت خیلی ساده...

جفت های مناسب برای جوجه کشیدن قناری

دونکته اساسی راکه مورد قبول و تصدیق همه است یادآور می شویم :

  1. دوقناری که دارای عیب مشترک هستند، نباید باهم جفت گردند . مثلا هر دو دارای سر بد قواره و زشت باشند .
  2. دو تا قناری زرد پر رنگ یا دو زرد کم رنگ یا دو ابلق یا دو قناری همرنگ که از هرلحاظ رنگهای آنها مشابه هم می باشد نباید باهم جفت شوند .

دو قناری زرد رنگ به نظر می آید که باید جوجه های خوشرنگ و خوبی بدهند ولی تجربه نشان داده است که اگر در نسل اول بعضی از جوجه های آنها دارای رنگ قابل ملاحظه ای باشند در عوض از لحاظ شرایط دیگر دارای مزایای خوبی نخواهند بود .

اگر کسی بخواهد جوجه قناری زرد خوش رنگ و با شرایط خوب بدست آورد باید یک قناری زرد کم رنگ را با یک قناری زرد پر رنگ جفت نماید .اگر چه لانه پر از جوجه های زرد پر رنگ نخواهد شد ولی از نوع بهتر و دارای آواز و شرایط عالی و پر خوب خواهد بود .

برای اینکه نتیجه جفت گیری مطابق میل شما باشد از سابقه و شجره قناری باخبر باشید. مثلا اگر منظور شما از جفت کردن دو قناری زرد کم رنگ و زرد پر رنگ داشتن جوجه زرد یکدست باشد و شجره قناری نشان بدهد که درمیان پدران و مادران گذشته قناری ابلق یا سبز وجود داشته ممکن است به جای جوجه زرد در لانه جوجه ابلق یا سبز دیده شود .

یک جفت خوب عبارت است: از یک ماده قناری زرد کم رنگ با یک قناری نر ابلق یا زرد سیر . رنگ سبز تیره پدر اغلب در جوجه ها به رنگ قهوه ای تیره تبدیل می شود .از نقطه نظر علمی رنگ مسلط بیشتر رنگ زرد است نه رنگ سبز . علایم و لکه های رنگی طرف نر درجوجه ها در تشکیل رنگ تاثیری ندارند مگر این که اجداد طرف ماده درهمان علایم ولکه ها سهم مشترکی داشته باشند .

خلاصه اینکه جفت گیری صحیح عبارتست از جفت نمودن دو رنگ متباین و مخالف با یکدیگر .

ازنقطه نظر درشتی قناری هم باید هر دو یا اقلا یکی دارای جثه قابل ملاحظه باشد و هیچ وقت نباید از دو قناری کوچک انتظار جوجه درشتی را داشت و اگر هم چنین اتفاقی بیفتد در نسلهای بعد اندازه جوجه به اجداد خود برخواهد گشت .

سعی کنین که قناریهای روشن رو با هم جفت کنین. البته رنگهای تیره هم خواهان خاص خودشو داره. اما اونی که مهمه اینه که سعی کنین جوجه های تک رنگ به وجود بیارین. پس رنگهای تیره رو با رنگهای روشن قاطی نکنین. در حال حاضر رنگهای سرخ ،پرتقالی، طلایی و سفید طرفداران بیشتری داره . پس اگه کسی امکان انتخاب داره و هنوز قناری نخریده می تونه در مورد انتخاب رنگ دقت کنه و در صورتی که مایل باشه از این رنگها خریداری کنه.

زمان جفت گیری قناری

اما در مورد زمان جفت کردن قناریها باید عرض کنم که تا زمانی که کاملا قناریها آماده نشدن انها رو جفت نکنین. پیش می یاد که ماده آماده هست اما نر کاملا آماده نیست . در اون صورت احتمال نطفه نگرفتن تخمها زیاده . و ماده ممکنه از روی مستی تخم بذاره در حالیکه جفت گیری کامل صورت نگرفته.

نکته مهم: در صورتیکه نر آماده باشه اما ماده آماده نباشه در این صورت نری که کنار ماده باشه و ماده آماده نباشه خراب می شه و از مستی می یفته. اونوقته که در فصل جفت گیری از اون نر هیچ منفعتی به دست نمی یارید.

وقتی دیدین که نر محکم می خونه و مستی نشون می ده قفس ماده رو نزدیک قفس نر گذاشته و بذارین صدای همدیگه رو بشنون اما همدیگه رو نبینن.

بعد از مدتی که گذشت و این شدت مستی نر و ماده شدیدتر شد اونها رو روبروی هم بذارین که همدیگه رو ببینن.

این رو بدونین که قناری هم احساس داره. پس امکان اینکه نر و ماده از جفتی که شما براش انتخاب کردین خوشش نیاد . در این صورت با هم جفت نمی گیرند. پس بذارین مدتی کنار هم باشن و همدیگه رو ببینن. اگه باز مستی کردن و نسبت به هم واکنش نشون دادن اونوقته که می توانید آنها رو کنار هم بندازین.

معمولا در این زمان قناری ماده رو به قفس نر راهنمایی می کنن . اما به نظر می رسه که اگه نر رو وارد قفس ماده کنین بهتره . مدتی که طول می کشه تا اولین تخم گذاشته بشه بستگی به شدت آمادگی نر و ماده داره.

زمان چال یا لونه گذاشتن برای قناری

اونچه که مهمه اینه که از همون اول چال نذارین. این خیلی مهمه. چون اگه زود چال رو بذارین ماده میره می خوابه و اگه خیلی آماده باشه از روی مستی تخم می ذاره و اونوقت نطفه نمی گیره. علاوه بر اینکه از ابتدا که شروع به ساختن لونه می کنه تا زمان تخم گذاری چند بار چال رو می سازه و خراب می کنه .

اونوقت موقعی که تخم می ذاره مشاهده می کنید که میره تخمشو کنار چال می ذاره یا حتی میره جای دیگه از قفس خارج چال می ذاره. این بدین خاطره که قناری موقعی که زمان تخم گذاریش نزدیک می شه شروع به درست کردن لونه می کنه.

لانه تخم را بایستی۶- ۷ روز پس از کنار هم قرار دادن قناری در نیمه فوقانی قفس قرار داد. قناری ماده درست قبل از تخمگذاری لانه اش را می سازد. جهت پوشاندن داخل لانه می توان تکه های پنبه پشم و یا پارچه کهنه که به صورت رشته رشته در آمده اند استفاده کرد.

هر آنچه که باید در مورد جفت گیری قناری باید بدانید. و چه عواملی باعث میشود که قناری در زمان جفت گیری ، تخم گذاری، و جوجه داری به کشکل بر بخورد

نشانه های تخم در قناری ماده

قبل از شروع تخم گذاری در زیر دم و نزدیک مخرج قناری ماده یک برآمدگی بوجود می آید و پرنده ژولیده و پف آلود به نظر می رسد و به سختی نفس می کشد. او هر روز یا یک روز در میان تخم گذاشته تا در نهایت بین ۲ الئ ۶ تخم به رنگ آبی روشن با لکه های کوچک قهوه ای جمع شود. ۱۳ یا ۱۴ روز پس از خوابیدن قناری ماده بر روی تخم ها جوجه ها سر از تخم بیرون می آورند.

پس باید بدونین که قناری کی جفت رفته تا زمان تخمینی تخم گذاشتنش رو حدس بزنین. سه روز قبل از اینکه تخم بذاره چال رو براش بذارین تا بره و لونه خودش رو بسازه. ماده زمانی که می خواد تخم بذاره پشتش ورم می کنه و حالت اون عوض می شه سنگین حرکت می کنه و فضله اون آبکی می شه. در این زمان دادن مقداری برگ کاهو برای راحت گذاشتن تخم مفیده.

نکته خیلی خیلی مهم در مورد تخم گذاری قناری حتما بخوانید:: وقتی اولین تخم رو گذاشت اون رو بردارین و جاش چیزی مثه تخم بذارین. (این کار رو به آرامی و بدون ایجاد وحشت انجام دهید) و همین طور تا آخرین تخم همین کار رو بکنین .وقتی تخم آخر رو گذاشت همه تخمها رو یه جا بذارین زیر پای قناری تا اینکه جوجه ها با هم در بیان.
جوجه قناری در روزهای اول خیلی سریع رشد می کنه واسه همین هم جوجه هایی که با فاصله دو یا سه روز از تخم در می یاد امکان داره زیر پای جوجه های قبلی له شن و از تغذیه شدن کمتری هم برخودارن. چون جوجه های بزرگتر اجازه نمی دن ماده به جوجه های کوچکتر غذا بده .پس در اومدن با هم خیلی مهمه.
به ندرت تخمهای چهارم به بعد نطفه داره. پس اگه قناری شما بیشتر از 4 تخم می ذاره احتمال در اومدن بیش از 4 جوجه بعیده. اگه بتونین این ریسک رو بپذیرین واسه اینکه ماده بتونه خوب تخمها رو نگه داره و بگردونه بیشتر از 4 تخم زیر پاش نذارین . یعنی تخمهای چهارم به بعد رو کنار بذارین.
درمان تخم خوری در قناری: وقتی ماده رو تخم خوابیده و نر در قفس ماده هست امکان داره به تخم خوری عادت کنن. پس هرز گاهی مقدار کمی غذای تخم مرغی برای اونها بذارین که تخمهای خودشون رو نخورن.

معمولا ماده های جوان در نگه داری جوجه ناشی هستن. پس اگه می خوان تا حدودی از ماده خودتون خیالتون راحت باشه ماده ای بخرین که یه فصل جوجه کشی رو طی کرده باشه .

اما برعکس اون نر باید جوان باشه. چون نر باید دارای نطفه باشه. معمولا قناریهای دارای سن بالا نطفه ضعیف دارن. مخصوصا که تغذیه خوبی هم نداشته باشه.

تشخیص ماده خوب برای جفت گیری

پس نر جوان و ماده با تجربه خریداری کنین. ماده جوان رو می تونین از ماده کارکرده به خوبی تشخیص بدین. ماده ای که قبلا تخم گذاشته از پشت اون کاملا معلومه. و بر آمده است اما ماده ای که تا به حال تخم نذاشته پس اون خشکه . یعنی حالت برآمدگی چندانی نداره.

اما نکته ای رو قبلا گفته بودم که اگه کسی صبر کنه و جوجه هاشو بعد عید بگیره خیلی بهتره. من بر نظر خودم پافشاری می کنم. اما این بدین معنا نیست که اگه قناریهاتون آماده هستن اونها رو جفت نکنین . چون در این صورت از مستی می یفتن. و می رن تو پرریزی. اما اگه بتونین طوری قناریهاتون رو نگه داری کنین که نزدیکای عید آماده جفت شن این خیلی بهتره.

اینطور که نرها رو در یه قفس و ماده ها رو هم در یه قفس دیگه نگه دارین. و نذارین که چراغ توی اتاق تا دیروقت روشن باشه. اگه قناریهای با رنگ روشن دارین سعی کنین در جایی که نور شدید نداره نگه داری کنین.و از دادن دانه هایی که باعث مستی می شه پرهیز کنین.

بیشتر بخوانید::

چگونه می توان کنه را از قناری جدا کرد؟

در مورد بیماری های پای قناری و درمان آنها چه می دانید؟

بزرگ شدن چینه دان قناری:: علائم پیشگیری و درمان فوری

مهمترین علت تولک رفتن قناری و سریع ترین راه درمان آن

برای جفتگیری و جوجه کشی مناسب از قناری به نکات ذیل توجه نمایید

  1. قناری نر و ماده باید کاملاً آماده باشند
  2. قناری نر به قفس قناری ماده هدایت شود.
  3. محیطی آرام و به دور از رفت و آمدهای غیر ضروری برای جفتها فراهم شود.
  4. دو ماه قبل از جفتگیری قناریها تحت رژیم غذایی مناسب قرار گیرند تا جوجه های سالم و قوی بدهند و و خودشان نیز در این دوران بیش از حد ضعیف نشوند.
  5. دو قناری که دارای عیب مشترک می باشند نباید با یکدیگر جفت شوند.
  6. از نظر جثه باید هر دو یا یکی از جفتها دارای اندامی قابل ملاحظه باشد.
  7. برای جفتگیری از دو قناری با رنگهای مخالف یا متباین استفاده شود.
  8. قناریها باید کاملاً سالم و قوی باشند و اثری از کسالت و بیماری در آنها نباشد.
  9. دمای محیط برای جفتگیری بین 21 تا25 درجه سانتیگراد باشد.
  10. بهترین موقع برای جفت کردن قناریها نیمه فروردین ماه است و حتی الامکان از اسفند ماه نباید زودتر جفتگیری انجام شود. اما اگر درجه حرارت اتاق قناریها ثابت باشد و آمادگی قناریها برای جفت گیری زیاد باشد باید هر چند روز هم از موعد جفت گیری زودتر باشد ، از این عمل جلوگیری ننمود چون باعث خراب شدن و تولک رفتن قناری می شود.
  11. پرنده هایی را برای جفت انداختن انتخاب کنند که در رده های مختلف سنی قرار دارند. یک نر جوان را با ماده ای که یکسال دارد در و یا بر عکس جفت کنید .
  12. در حد امکان یکی از جفتها تجربه یک دوره جفتگیری موفق را داشته باشد.در صورت امکان از قناری ماده ای که سابقه بزرگ کردن جوجه را دارد استفاده کنید .
  13. مصرف برگ کاهو در زمان جفتگیری فراموش نشود.
  14. لانه تخمگذاری را روز چهارم یا پنجم در قفس بگذارید چون ممکن است قناری ماده تا زمان تخمگذاری چند بار لانه را بسازد و خراب کند و در نهایت خسته شده و لانه مناسبی نسازد و یا اینکه تخم بدون نطفه بگذارد.
  15. هفته ای یک بار و به مقدار کم هفت تخم در ظرف شصتی در اختیار جفتها و جوجه هایشان قرار گیرد.
  16. وقتی قناری ماده تخم گذاشت هر چه زودتر و به آرامی آنرا با تخم مصنوعی یا تخم بدون نطفه یا فاسد شده عوض کنید واین کار را تا آخرین تخم تکرار کنید وقتی قناری آخرین تخم را گذاشت تخمهای اصلی را به زیر قناری ماده برگردانید تا جوجه ها در فاصله زمانی کوتاهی ازهم متولد شوند.
  17. هفته ای دو بار غذای تخم مرغی در اختیار جفتها قرار گیرد و به محض تولد جوجه ها هر روز از غذای تخم مرغی استفاده شود.
  18. از قناری خوش آواز جهت آموزش جوجه ها استفاده شود تا قناریهای خوش آوازی تکثیر شوند.
  19. از داروهای تقویتی این دوره به طور صحیح استفاده گردد.
  20. از قفسهای استاندارد(50.40.30)استفاده گردد.

عوارض ناشی از کمبود ویتامین ها و مواد معدنی بر روی قدرت جوجه آوری

عمده مواد غذایی که موجب اختلالات جوجه کشی درقناری ها می شوند عبارتند از مواد معدنی و ویتامین ها . بسته به نوع کمبود و انفرادی یا چند موردی بودن این کمبودها ممکن است عوارض متفاوت باشد .

  1. کمبود ویتامین A (رتینول):
    موجب کوری - نقرس - تلفات جنینی در روزهای اول و دوم رشد جنین بخاطر نارسایی سیستم گردش خون و کاهش میزان خروج جوجه ها از تخم می شود . معمولا علت کمبود این ویتامین ناشی از عدم استفاده از سبزیجات و مصرف غذای کهنه می باشد .
  2. کمبود ویتامین D (کلسیفرول):
    موجب نرمی استخوان و کج شدن استخوان های بلند ( مثل ساق پا ) , کاهش ضخامت پوسته تخم و مرگ جنین در اواخر دوران جوجه کشی شود . معمولا به علت عدم دسترسی پرنده به نور آفتاب بروز می کند .
  3. کمبود ویتامین E (توکوفرول):
    موجب عدم باروری تخمها , ضعف جوجه خارج شده از تخم , مرگ در روزهای اولیه پس از خروج از تخم همراه با خیز زیر پوستی و آتروفی عضلانی می شود . در اثر مصرف دان ها یا مواد چرب اکسید شده بروز می کند .
  4. کمبود ویتامین B1 (تیامین):
    موجب بدنیا آمدن جوجه های ضعیف و دارای لرزش می شود که ظرف چند روز پس از خروج از تخم تلف می شوند .
  5. کمبود ویتامین B2 (ریبو فلاوین):
    موجب فلجی و جمع شدگی پنجه پا از مرحله دوم رشد جنینی به بعد می شود .
  6. کمبود نیاسین ( اسید نیکوتینیک ) :
    موجب کاهش میزان جوجه درآوری می شود. معمولا به علت استفاده از منابع پروتئینی نامرغوب و کمبود اسید آمینه تریپتو فان بروز میکند .
  7. کمبود ویتامین B6 (پیریدوکسین):
    به سبب نقش مهمش در رشد اولیه جنین , موجب افزایش مرگ و میر جنین می شود . جیره های غذذایی حاوی پروتئین زیاد بطور ثانویه موجب کمبود این ویتامین می شود . کمبود همزمان این ویتامین و ماده معدنی منگنز موجب بزرگ شدن مفصل خرگوشی ( مفصل بالای ساق پای پرنده ) شده و منجر به دررفتگی پا به یک طرف گردد .
  8. کمبود اسید فولیک ( فولاسین ) :
    موجب مرگ و میر جوجه در دوره اولیه رشد در اثر کم خونی و گاهی مرگ و میر در هنگام خروج جوجه از تخم می شود . معمولا براثر مصرف طولانی مدت آنتی بیوتیک بروز می کند . زیرا آنتی بیوتیک موجب از بین رفتن باکتری های روده ای که مسئول ساختن این ویتامین هستند , می شود .
  9. کمبود ویتامین B12 (کوبالامین):
    موجب کم خونی و مرگ در دوران اولیه و گاهی ادم و تحلیل رفتن رشد عضلانی در مرحله دوم رشد جنینی می شود .
  10. کمبود اسید پنتوتنیک :
    موجب بروز پرهای غیرعادی همراه با خونریزی زیر پوست در مرحله سوم رشد جنینی می گردد .
  11. کمبود بیوتین :
    موجب مرگ و میر در مرحله اول و سوم رشد جنینی همراه با تغییر شکل منقار به صورت منقار طوطی و کوتاه شدن طول استخوان ها می شود
  12. کلسیم(ca) و فسفر(p):
    میزان هر یک از این دوماده به تنهایی و نسبت بین آنها تاثیر زیادی برضخامت پوسته تخم و رشد استخوان بندی جنین دارد . کمبود آنها و یا عدم تعادل بین آن دو موجب کاهش قدرت جوجه در خروج از تخم می شود . جوجه های مبتلا دارای رانهای ضخیم و بال های کوتاه همراه با خیز زیر پوست گردن و نرمی استخوان می باشد .
  13. منیزیم (mg):
    این ماده معدنی در تنظیم رشد استخوانی نقش داشته و کمبود آن موجب بیماری پروزیس , کوتاه شدن طول بال خیز زیر پوستی و منقار طوطی شکل می شود .

بیشتر بخوانید::

چگونه میتوان تشخیص داد قناری نر یا ماده

آیا میدانید فلفل دلمه چقدر برای قناری مفید است؟

همه چیز در مورد تغذیه قناری

نکته : معمولا تخم آخر کمی پر رنگ تر است.
نکته : اگر تا یک هفته پس از آمیزش موفقیت آمیز پرنده هیچ گونه تخمی مشاهده نشد به پرنده ماده دیگری احتیاج دارید.
نکته : برخی از ماده ها به خصوص آنها که جوان هستند و برای اولین بار تخم می گذارند ناگهان تخم ها را ترک کرده و از ادامه خوابیدن بر روی آنها خودداری می کنند.
نکته : در صورتی که قناری نر ضمن خوابیدن قناری ماده بر روی تخم ها نزدش باشد او را با خوراک داخل چلیکدان خود تغذیه می کند.
نکته: با شروع زمان خوابیدن پرنده بر روی تخم ها از حمام کردن او صرف نظر کنید و غذای تقویتی دوران جفتگیری را قطع کنید.
نکته : ۱۲ روز بعد از شروع خوابیدن پرنده بر روی تخم ها مجددا ظرف حمام را در دسترس پرنده قرار دهید.

به دنیا آمدن جوجه ها

آنها در ابتدا بدون پر و کور بوده و تا ۱۶ روز کاملا به مادر خود وابسته اند. از روز دوم بعد از تولد می توان دادن غذای نرم را شروع کرد. از حدود روز ششم به بعد پرنده ماده از روی جوجه ها برخاسته و بر روی چوب استراحت می کند. از حدود سن ۱۸ الی ۲۱ روزگی پر و بال جوجه ها شروع بع در آمدن می کند. در این زمان جوجه ها لانه را ترک می کنند.

نکته : هرگز در به دنیا آمدن جوجه ها از تخم به آنها کمک نکنید.
نکته : تا سن ۶ هفتگی باید غذای نرم در اختیار جوجه بگذارید.
نکته : ممکن است پرنده ماده جهت گذاشتن تخم های جدید شروع به ساختن لانه جدیدی بکند. اگر تصمیم دارید مجددا جوجه بگیرید جوجه ها را قبل از به دنیا آمدن جوجه های جدید از والدینشان جدا کنید.
نکته : به پرنده ماده اجازه دهید تا در طی هر فصل جفتگیری ۲ تا ۳ دوره تخم گذاری کرده و جوجه به دنیا آورد.

علل عدم موفقیت در جوجه کشی قناری ها

  1. عدم آماده سازی قناری های نر وماده برای جفت گیری و امتناع آنها از جفت گیری .
  2. جفت گیری موفق قناری های نر و ماده ولی عدم تشکیل نطفه در تخم ها .
  3. جفت گیری موفق قناریهای نر و ماده همراه با تشکیل نطفه در تخم ها ولی مرگ جنین در داخل تخم ویا ظرف چند روز پس از خروج از آن .

عوامل موثر در آماده سازی قناریها برای جفت گیری

  1. وجود بیماریهای مزمن در بین پرندههای نر وماده .
  2. عدم تغذیه صحیح در دوران تو لک وپس از آن .
  3. مصرف آنتی بیوتیکها و موادشیمیایی مضر .
  4. عدم رعایت محدودیت جوجه کشی در فصل جفت گیری یا به عبارتی جوجه کشیدن بیش از توان قناری ها در فصل قبل .
  5. وجود سموم قارچی ناشی از کپک زدگی در دان .
  6. رعایت نکردن برنامه صحیحی روشنایی با افزایش تدریجی مدت طول روشنایی در طی 24 ساعت .
  7. کهولت سن یا عدم بلوغ جنسی پرنده .

عمده علل مرگ جنین قناری در مرحله پایانی رشد

  1. نوسان حرارتی و یا بلند شدن مکرر قناری ماده از روی تخم ( نامناسب و غیر یکنواخت خوابیدن پرنده برروی تخم ها ) .
  2. رطوبت کم یا خیلی زیاد اتاق نگهداری پرنده ها .
  3. ضعف وفقر تغذیه والدین .
  4. بیماری های مختلف میکروبی .

عمده علل مرگ جنین قناری در مرحله خروج از تخم

در این مرحله جوجه قناری کامل شده وحتی پوسته تخم را نوک زده ولی توانایی خروج از آنرا نداشته وتلف شده است که می تواند به علل زیر باشد :

  1. عدم رطوبت کافی اتاق نگهداری قناری ها .
  2. عدم آبتنی پرنده ماده در روز آخر خوابیدن بر روی تخم ها .
  3. عفونت باکتریایی .
  4. ضخامت نامناسب پوسته تخم و کلفت بودن آن .



این مطلب چقدر مفید بود ؟
4.4 از 5 (84 رای)  

۳ دیدگاه

شما هم می توانید نظرات خود را ثبت کنید

سیا | ۸ ماه پیش
مصرف آمفتامین.ماده رو قبل از جفت انداختن باید آزمایشگاه برد.سو مصرف داشته پدرسوخته.
یا شاید هم ،ماده فهمیده جوجه ناخلف بدنیا آورده،زده شکمش رو پاره کرده.
0
2
حسن | ۲ سال پیش
باسلام وخسته نباشید من دوجفت قناری نروماده دارم که یک جفت ازآنها راجفت انداختم و۴تخم هم گذاشتن ولی اون یک جفت نرو ماده جداهستند ودرحال آماده شدن برای جفت زدن هستن میخاستم ببینم ساعت روشنایی شون چندساعت وچگونه باشد چون درمنزل نگهداری میکنم ،خیلی ممنون میشم اگر راهنماییم کنید؟
6
26
یاسر | ۳ سال پیش
سلام من قناری هام جفت شدن و ۳ تخم گذاشتن اما یکیش پوچ بود و دوتای دگ جوجه شدن اما نر برای جفتگیری دوباره اقدام میکرد و با ماده دعوا میکرد و ب همین دلیل جداشون کردم بعد از سه روز یکی از جوجه ها ک ضعیفتر بود بدون آسیب بدنی تلف شد و بعد ۷ روز ماده شکم جوجه دوم رو پاره کرده
به نظر شما مشگل کار من کجاست؟
روزی سه بار برای تعویض غذای تخم مرغی فقط ب قفس نزدیک میشدم و خونه کم رفت و آمده
9
40

hits