دلگرم
امروز: دوشنبه, ۰۱ اردیبهشت ۱۴۰۴ برابر با ۲۲ شوّال ۱۴۴۶ قمری و ۲۱ آوریل ۲۰۲۵ میلادی
کاربر تاریخ : دوشنبه, ۲۲ آبان ۱۴۰۲
بازدید: ۲۷۷
سلام وقتتون بخیر من ماه پیش تقریبا یک هفته مونده به زمان پریودیم یک رابطه سطحی داشتم ولی خب شک داشتم که آیا آب منی ریخته شده یا نه دخولیم صورت نگرفته بود ولی با استرس زیاد توی ۴۸ ساعت دوتا قرص ۷۵ خوردم با تاخیر سه روز لکه بینی و ۷ روز پریود شدم ولی این ماه پریودیم به تاخیر افتاده علتش چیه ممنون میشم راهنماییم کنید

سلام

یک هفته تا ده روز بعد از استفاده از قرص اورژانسی معمولا پریود خواهید شد و اختلال هورمونی تا سه ماه امکان دارد داشته باشید. قرص اورژانسی را سالی چهار بار به فاصله دوماه میتوانید استفاده کنید در غیر این صورت احتمال بارداری وجود دارد باید روش جلوگیری مطمئن داشته باشید. 

به علت مصرف اشتباه و بی رویه دارو دچار اختلال هورمونی شده اید و باید کنترل سونوگرافی و آزمایش هورمونی برای تشخیص اولیه انجام دهید تا علت مشخص شود سپس جهت درمان اقدام کنید. 


سوالات مرتبط