رضا عقیلی کارگردان پیشکسوت سینمای ایران درگذشت
رضا عقیلی درگذشت
رضا عقیلی فیلمنامهنویس، دستیار کارگردان و کارگردان درگذشت. رضا عقیلی برادر مرتضی عقیلی بازیگر شناخته شده سینمای قبل از انقلاب بود. رضا عقیلی ، سه فرزند دارد. اشکان و آرش و الهام عقیلی .
رضا عقیلی در میانه دهه پنجاه یک فیلم با عنوان “خداحافظ کوچولو” را با بازی مرتضی عقیلی و فروزان کارگردانی کرده بود.
رضا عقیلی در دهه پنجاه به عنوان نویسنده در نگارش آثاری همچون “تنها مرد محله”، “مغربی”، “ناجورها”، “جوجه فکلی”، “آقا مهدی وارد میشود” و “به دادم برس رفیق” نقش داشت.
“تنها مرد محله”، “شورش”، “آقای جاهل” و “فراشبافی” فیلمهایی بودند که رضا عقیلی به عنوان دستیار کارگردان در آنها حضور داشت.
“جوجه فکلی” به کارگردانی رضا صفایی از جمله آثار مشهور نوشته رضا عقیلی بود که نزدیک به سه دهه بعد از تولید به سفارش پویافیلم توسط پیمان معادی با نام “کما” بازنویسی شد و یکی از پرفروشترین کمدیهای بعد از انقلاب شد.
علت درگذشت رضا عقیلی
علت درگذشت رضا عقیلی ذکر نشده اما وی در اکران فیلم سرخپوست حضور داشت و با اشکان عقیلی و الهام عقیلی در مراسم اکران فیلم سرخ پوست با بازی نوید محمدزاده شرکت کرده بودند.
او پس از انقلاب فعالیتی در سینما و کارگردانی و فیلم سازی نداشت، اما سایت سوره سینما نام او را به عنوان یکی از بازیگران فیلم «درخت گلابی» داریوش مهرجویی در سال ۷۶ ذکر کرده است.
مجله اینترنتی دلگرم، درگذشت جناب رضا عقیلی، بزرگ مرد سینمای ایران را به خانواده ایشان و همچنین جناب مرتضی عقیلی تسلیت عرض می نماید.
بیشتر بخوانید:
بیوگرافی و علت فوت رضا عقیلی برادر مرتضی عقیلی












لیست نمایندگی های تعمیرات سامسونگ در خرمشهر
مرکز اسقاط خودرو ساری | آدرس، تلفن و اطلاعات کامل
متن و پیام تشکر از مشتری کفش فروشی؛ از پیامک تا واتساپ و اینستاگرام
خواص چای سبز برای پوست | ۱۰ فایده، روش استفاده و نکات مهم
معنای ضرب المثل پیش از چوب غش و ریسه می رود
علائم بارداری از روی چهره / آیا می توان بارداری را از صورت تشخیص داد؟
اصطلاح W / L یعنی چه؟ معنی کوتاه و کاربرد آن
داستان پندآموز «پسری که یاد گرفت کمک خواستن خجالت ندارد»
چگونه از زرد شدن و تغییر رنگ دندان ها جلوگیری کنیم؟
دیدگاه ها