
عفونت کلامیدیا
کلامیدیا یکی از رایج ترین بیماری های مقاربتی است و همچنین از مهم ترین علل ناباروری بشمار میرود. اگر کلامیدیا درمان نشود میتواند به بیماری التهابی لگن و حاملگی خارج رحمی منجر شود. بیماری کلامیدیا هم قابل درمان است و هم قابل پیشگیری. پیشنهاد میکنم حتما با ادامه این مقاله همراه مجله اینترنتی دلگرم باشید.
علائم بیماری کلامیدیا
اکثر مبتلایان به کلامیدیا هیچ علائمی ندارند اما معدود افرادی که ممکن است که علائمی خاصی بروز دهند، مواردی همچون ترشحات غیرطبیعی از آلت تناسلی و درد هنگام ادرار کردن را تجربه خواهند کرد. خانم ها نیز ممکن است درد شکمی، حالت تهوع، درد هنگام سکس یا خونریزی بعد از سکس یا خونریزی میان دوره های زمانی قاعدگی داشته باشند.
درمان کلامیدیا
کلامیدیا با استفاده از آنتی بیوتیک ها درمان میشود. برخی از آنتی بیوتیک ها در یک دوز میتواند بیماری را بهبود دهد و برخی نیز نیازمند یک دوره هفت روزه میباشند. اگر شما به کلامیدیا مبتلا و درحال گذراندن دوره درمانی میباشید، همسرتان نیز باید آزمایش دهد و در صورت ابتلا، او نیز روند درمانی خود را شروع کند. حتما بیاد داشته باشید که تا زمانی که هم شما و هم شریک جنسیتان درمان خود را بصورت کامل به اتمام نرسانده اید، نباید هیچگونه رابطه جنسی داشته باشید. این توصیه برای جلوگیری از انتشار بیشتر عفونت میباشد.
هشدارها:
کلامیدیا میتواند از طریق سکس دهانی، سکس مقعدی یا سکس واژنی منتقل شود و باعث عفونت در مقعد، دهان یا گلو میشود. بدیهی است که آلت تناسلی مردانه و واژن نیز دچار عفونت خواهند شد.
پیشگیری از بیماری کلامیدیا
در ارتباط با کلامیدیا هم مانند همه بیماری های مقاربتی، بهترین راه پیشگیری این است که از سلامت شریک جنسی خود اطمینان داشته باشید. (بهتر است که افراد بصورت دوره ای آزمایش های پزشکی را برای اطمینان از سلامت خود انجام بدهند.) استفاده از کاندوم های مقاوم و مرغوب نقش بسزایی در جلوگیری از انتقال بیماری های مقاربتی دارد.
تصاویر آلودگی به بیماری کلامیدیا
امیدوارم از این مطلب راضی بوده و با مشخصات بیماری کلامیدیا آشنا شده باشید. شما میتوانید نظرات و پیشنهادات خود را از طریق قسمت کامنت ها با ما در میان بگذارید. همراه مجله اینترنتی دلگرم باشید.