دلگرم
امروز: چهارشنبه, ۲۱ شهریور ۱۴۰۳ برابر با ۰۷ ربيع الأول ۱۴۴۶ قمری و ۱۱ سپتامبر ۲۰۲۴ میلادی
آشنایی با نحوه مراقبت از کودک مبتلا به کرونا
0
زمان مطالعه: 5 دقیقه
با شیوع کرونای انگلیسی، این بیماری در کودکان بسیار رایج است. از این رو لازم است تا والدین نحوه مراقبت از کودکان مبتلا به کرونا را بدانند. در ادامه شما را با مهم ترین نکات برای مراقبت از این کودکان آشنا خواهیم کرد.

مراقبت از نوزاد مبتلا به کرونا

کودکان و حتی نوزادان نیز مانند بزرگسالان به ویروس کرونا مبتلا می شوند. بیماری کووید 19 در کودکان علایم خفیف تری دارد اما شبیه به علایم بزرگسالان است. علایم شبیه به سرماخوردگی است مانند تب، آبریزش بینی، سرفه کردن.

مهم ترین نکته که باید در این روزها در مورد کودکان رعایت کرد پیشگیری و مراقبت از کودکان کرونایی می باشد. شما هم مثل دیگر خانواده ها تلاش خود را می کنید تا در زمان کرونا بتوانید از خود و خانواده تان مراقبت کنید.

اما این ویروس بسیار واگیردار است. حتی اگر شما تمام نکات بهداشتی را رعایت کنید باز هم ممکن است خودتان و فرزندانتان دچار این ویروس شوید و زمانی که تست میدهید جوابش مثبت شود.

اما اگر دچار این ویروس شدید نگران نباشید زیرا تحقیقات نشان میدهد که بچه های جوان و نوزادان اگر مبتلا به کرونا شوند در برابر افراد دیگر عملکرد بهتری دارند و بهبود پیدا میکنند. اما باید مراقب باشید تا اگر خودتان و خانواده تان به این ویروس مبتلا شدید این نکات را رعایت کنید.

با کودک مبتلا به کرونا چه کنیم ؟

اگر در کودک خود علایمی مانند بی حالی، تب، سرفه و علایمی مانند سرماخوردگی مشاهده کردید به پزشک مراجعه کنید. هرچند با دیدن این علایم نمی توان گفت که کودک صد در صد به کرونا مبتلا می باشد.

ولی با مراجعه به پزشک و انجام آزمایش های PCR و سی تی اسکن مطمئن خواهید شد کودک شما به کرونا مبتلا نیست و اگر هم مبتلا باشد در روند مراقبت از کودک کرونایی شما سرعت حاصل می شود.

توجه داشته باشید که اگر کودکتان علایم تنفسی و کمبود اکسیژن خون ندارد بهترین محل برای مراقبت از کودک کرونایی خانه است. زیرا بیمارستان به دلیل حضور بیماران آلوده محلی مناسبی است برای انتقال و سرایت بیماری های مختلف. برای مراقبت و تسریع بهبودی در کودک مبتلا به کرونا بهتر است نکات زیر را رعایت کنید:

1. خود و خانوادتان را قرنطینه کنید

بهتر است خانواده تان را در خانه نگه دارید تا ویروس به بقیه منتقل نشو، تاحد ممکن سمت بیمار نروید و نگذارید کسی برود سمتش تا سرایت نکند و همه‌ی اعضای خانواده دچارش نشوند.

مراقبت از کودک کرونایی

نحوه مراقبت از کودک کرونایی

2. اگر میبینید که علائم کرونا را دارید آن را درمان کنید

متاسفانه فعلا درمانی برای کووید ۱۹ وجود ندارد و افراد با پیدا شدن علائمی مانند تب، گلو درد و ..... متوجه می شوند ولی باز هم برای اینکه مطمئن شوید آزمایش کووید را انجام دهید. اگر هم کودکتان دچار تب شد آن را با داروهای تب کنترل کنید.

3. بدن کودک مبتلا به کرونا را مرطوب کنید

بیماری کووید مشخص نیست که آیا با شیر دادن مادر به فرزند انتقال پیدا میکند یا خیر. اگر کودکتان بالای 1 سال سن دارد تا می توانید به او مایعات بدهید و سعی کنید از مایعات گرم بیشتر استفاده کنید.

4. با عسل درمانی سرفه را درمان کنید

اگر کودکتان همچنان سرفه می کند آن را با عسل درمان کنید. در طول روز 1 قاشق چای خوری عسل به او بدهید زیرا برای سرفه بسیار مفید است. اما توجه داشته باشید که اگر کودکتان زیر 1 سال است از عسل استفاده نکنید.

5. در خانه از دستگاه بخور استفاده کنید

متاسفانه گرفتگی بینی و گلو می تواند کودک کرونایی را اذیت کند و او نتواند شب را راحت بخوابد. شما میتواند یک دستگاه بخور در اتاق فرزندتان قرار دهید. تا به گرفتی بینی و گلوی کودکتان کمک کنید. برای نوزادان هم بهتر است از مرطوب کننده های خنک استفاده کنید.

6. بی اشتهایی کودک را برطرف کنید

اگر که فرزندتان میل به غذا ندارد نگران نباشید. اما تا میتوانید به او مایعات بدهید تا به مرور زمان اشتهای او باز شود.

درمان کرونا در کودکان

برای کودک مبتلا به کرونا چه باید کرد ؟

چگونه از نوزادی که به کرونا مبتلا شده مراقبت کنیم ؟

برای مراقبت از کودک مبتلا به کرونا لازم است کارهای زیر را انجام دهید:

  • قبل از اینکه به فرزندتان شیر بدهید دستان خود را بشویید.
  • اگر آب و صابون در دسترس نبود از مواد ضدعفونی استفاده کنید.
  • اگر که مادر به خدمات شیردهی احتیاج داشت فردی که میخواهد شیر دهد باید بهداشت شخصی را رعایت کند.

مراقب باشید تا علائم شدید و وخیم نشود. اگر که کلافگی و بی حوصلگی کودکتان بیشتر از 3 ساعت طول کشید و دچار تنگی نفس شد با پزشک حتما تماس بگیرید. اگر کودکتان زیر ۳ ماه است و درجه تبش ۳۸ درجه و بالاتر بود حتما با پزشک تماس بگیرید.

زمانی که کودک به آنفولانزا دچار شود ممکن است درجه تبش ۳۸ درجه باشد. پس او بیمار شده است.

درمان کرونا در نوزادان

طرز مراقبت از نوزاد کرونایی

فرزندم با چه شرایطی میتواند از خانه خارج شود؟

  • بدون استفاده از داروی تب هیچ تبی نداشته باشد
  • علائمش بهتر شده و دیگر علائم بیماری را نداشته باشد
  • از علائمش 10 روز گذشته باشد

اگر که در ذهنتان سوالی داشتید با پزشک اطفال کودکتان درمیان بگذارید.

بیشتر بخوانید:

تشخیص، درمان و علائم کرونا در کودکان

11 راهکار برای مراقبت از کودکان در دوران شیوع کرونا



این مطلب چقدر مفید بود ؟
 
توجه: مطالب پزشکی و سلامت مجله دلگرم ، از منابع معتبر داخلی و خارجی تهیه شده اند و صرفا جنبه اطلاع رسانی دارند ، لذا توصیه پزشکی یا درمانی تلقی نمی شوند ، چنانچه مشکل پزشکی دارید حتما برای تشخیص و درمان به پزشک یا متخصص مراجعه کنید.

دیدگاه ها

اولین نفر برای ثبت دیدگاه باشید !


hits