سلام وقتتون بخیر. اطلاعاتی که دادید بعضی جاهاش اشتباه بوده است مثل مهندس پل ورسک اقای والتر ایگنر بود که حتی در نزدیکی همان جا در ارامگاه دفع شده بودند که روی سنگ مزارشون هم نوشته که ایشون مهندس پل ورسک بوده اند و ایشون از اتریش هستند. بنده خودم چند وقت پیش از انجا دیدن کردم.
روستای اصلی ورسک بفاصله حدود۲ ساعت پیاده روی از زیر پل در قسمت جنوبی پل قرار دارد ونام پل ورسک از نام این روستا گرفته شد که ساکنان آن گرجی بودن وبعدها روستای عباس آباد بنام همین پل به ورسک تغییر یافت و روستای ورسک قدیم چندین سال متروکه شده بود ولی در چند سال اخیر مجدا بنام ورسک قدیم یا ورسک گرجی خیل مسکونی گردید
اطلاعاتی که دادید بعضی جاهاش اشتباه بوده است
مثل مهندس پل ورسک اقای والتر ایگنر بود که حتی در نزدیکی همان جا در ارامگاه دفع شده بودند که روی سنگ مزارشون هم نوشته که ایشون مهندس پل ورسک بوده اند و ایشون از اتریش هستند.
بنده خودم چند وقت پیش از انجا دیدن کردم.
سپاس از شما