
قیمت روز انواع آبسردکن در بازار
لیست قیمت آبسردکن در طول روز بروز رسانی می شود , شما می توانید قیمت انواع مختلف آبسردکن مورد نظر خود را از لیست زیر مشاهده و با دیگر قیمت های آبسردکن مقایسه کنید. نرخ های درج شده در این لیست , شروع قیمت فروشندگان برای آبسردکن در بازار می باشد.
آخرین بروز رسانی قیمت آبسردکن در تاریخ جمعه, ۰۴ فروردين ۱۴۰۲ ساعت: ۰۴:۵۰ انجام شده است.
برند های آبسردکن موجود در این صفحه
انواع آبسردکن شامل: شیر ابسردکن صبا مدل S2 و آبسرد کن سام مدل WD-SF846W و آبسرد کن استیل ۴ شیر -8965 و آبسردکن وین استار 2000 و آب سرد کن ایستاده گوسونیک مدل GWD-525 و آبسردکن و تصفیه ایستاده کوکو مدل KN501SW و EastCool TM-CW409 Water Dispenser و شیر آبسردکن صبا مدل DN-A_S_S و فیلتر تصفیه ممبران فیلمتک Filmtec ظرفیت...
قبل از خرید آبسردکن بهتر است به نکات زیر توجه کنید:
آبسردکنها شاید در منازل چندان موردنیاز نباشند و تهیه آب سرد توسط یخچالها و آب جوش توسط کتری و سماور انجام شود ولی در شرکتها، مغازهها و فروشگاههای بزرگ جزو لوازم ضروری محسوب میشوند. ترکیب دستگاههای مختلف در یک دستگاه (آبسردکن، جوشآور و یخچال) ازنظر صرفه اقتصادی نیز میتواند مفید باشد.
هنگام انتخاب و خرید آبسردکن باید نیازها و انتظارات در نظر گرفته شوند چرا که اختلاف قیمت مدلهای مختلف بسیار زیاد خواهد بود، همچنین دستگاههایی با توان سرمایش و گرمایشی کمتر نیاز به زمان بیشتری برای تهیه آب با دمای موردنظر را دارند.
آب سرد مصرفی باید در گستره دمایی زیر باشد:
- در مناطق معتدل ۱۵–۱۰درجه سانتیگراد
- مناطق گرمسیر ۱۸–۱۳ درجه سانتیگراد
آب سرد کنها معمولاً به سه دسته اصلی تقسیم میشوند:
- آب سرد کنهای مخزن دار مجهز به شناور
- آب سرد کنهای بابلر (بطری دار با قابلیت تعویض بطری)
- آب سردکن آنی (بدون مخزن آب آشامیدنی)
آب سرد کنهای مخزن دار مجهز به شناور
این آبسردکنها به آب لولهکشی وصل میشوند و مخزن آنها توسط یک شیر مجهز به شناور همیشه پر میماند و هم چنین برای آب اضافی که ممکن است در حین خوردن آب سرد پیدا شود، مستقیماً به مجرای فاضلاب وصل هستند. بیشتر این نوع را در شرکتها و محلهای عمومی میتوان دید.
این نوع آبسرد کنها معمولاً از یک سیستم پمپ حرارتی (مانند یخچال) برای خنک کردن آب استفاده مینمایند. لولههای اواپراتور به شکل لوله مسی به دور یک مخزن فلزی جوش میخورد. آب وارد مخزن میشود و با مصرف برق توسط مدار خنککننده، خنک میشود. با مصرف آّب، شناور تعبیه شده در مخزن پایین میآید و شیر آب ورودی باز میشود تا مخزن پر شود.
برای رعایت اصول بهداشتی لولههای اواپراتور که حاوی گاز است نباید باآب مصرفی تماس پیدا کند. به عبارتی لولهها باید خارج مخزن باشند؛ که این خود اتلاف انرژی چشمگیری را در پی دارد. قدرت سیستم برودتی باید به اندازهای باشد که دیوارههای مخزن یخ نزند ولی آب به سرعت خنک شود!
ظرفیت سرمایش: بر اساس شرایط استاندارد آبسردکنها باید در یک ساعت نصف ظرفیت مخزن خود آب خنک تحویل دهند. مثلاً آب سردکنی با مخزنی به حجم ۱۵۰ لیتر اگر استاندارد باشد باید ۷۵ لیتر در ساعت آب خنک دهد. یا به عبارتی ظرفیت سرمایش آن ۷۵ لیتر بر ساعت است.
چرا آبسردکنها معمولاً آب گرم میدهند؟
اگر ناگهان نرخ مصرف آب بالا رود (مثلاً ساعات پس از ناهار) همانطور که گفته شد آب خنک شده از مخزن خارج میشود و از شیر شناور آب گرم جایگزین آن میشود؛ بنابراین نرخ مصرف آب سرد با کیفیت دمای آب نسبت عکس دارد.
یعنی هر زمان آب بیشتری مصرف کنیم به تدریج آب گرمتری نصیبمان میشود. مثلاً فرض کنید ساعت ۱۱ صبح آبسردکن را به برق وصل میکنیم. آب در عرض یک ساعت به دمای ۹ درجه سانتیگراد میرسد البته اگر کسی در عرض این یک ساعت آب ننوشد.
آب درون مخزن در بهترین شرایط ممکن در دمای ۹ درجه سانتیگراد قرار دارد. ساعت ۱۲ ظهر است نفر اولی که از آبسرد کن استفاده میکند، آب ۹ در جه مصرف میکند اما همان مقدار که او آب مصرف میکند آب گرم جایگزین آب رفته از مخزن میشود؛ بنابراین نفر بعد آب گرمتری میخورد و همینطور برای نفرات بعد در حالی که آبسردکن فرصت خنک کردن آب درون مخزن را ندارد به همین علت در ساعات پیک مصرف آب آشامیدنی همه آب گرم میخورند
آبسرد کنهای بابلر (با بطری)
منبع آب مصرفی در آنها به صورت بطریهای بزرگی است که بطور وارونه روی آب سرد کن قرار میگیرند و بعد از خالی شدن باید بطری خالی را با بطری جدیدی که پر از آب است جایگزین کرد. این آب سرد کنها نیز از پمپ حرارتی بهره میبرند اما اواپراتور به صورت صفحهای است که جدا از مخزن بوده و آب در حجم کم با قرار گرفتن بر روی صفحه خنک میشود این سیستم برای استفاده در مکانهایی با مصرف آب کم مناسب میباشد.
آبسردکن آنی (ANI)
این نوع آبسرد کن در سال ۲۰۰۷ میلادی اختراع و ثبت گردید. سیستم خنککننده مورد استفاده همان پمپ حرارتی یا سیکل یخچال است اما امکانات ذخیره انرژی در سیستم تعبیه گردیدهاست و منبع آب آشامیدنی که در مواردی منبع تجمع آلودگی هاست حذف گردیدهاست. در این نوع از آبسردکن آب به صورت لحظهای (آنی) خنک میگردد از همین روی با افزایش نرخ مصرف آب دمای آب افزایش نمییابد لذا در ساعات پیک مصرف آب سرد نیز دمای آب ثابت و بین ۱۳–۹ درجه سانتیگراد میباشد.
همچنین با این سیستم امکان لولهکشی آب خنک به نقاط مختلف میسر میباشد به عبارتی در اماکن بزرگ که احتیاج به ارائه آب خنک در چند نقطه احساس شود، مانند ساختمانهای چند طبقه، میتوان از این سیستم به عنوان پکیج آب سرد مرکزی بهره برد و با لولهکشی و طراحی چشمه آب را انتقال داد زیرا بر خلاف دو نوع یادشده فشار آب خروجی به فشار استاتیکی منبع وابسته نیست.
اطلاعات فنی مورد نیاز در خصوص آبسردکن ها
آب سرد- آب گرم
اکثر دستگاههای آبسردکن امروزی قابلیت گرم کردن آب تا دمای نزدیک به جوش را هم دارند. بهاینترتیب با تهیه یک دستگاه، هم آب سرد و هم نوشیدنی گرم مثل چای کیسهای یا قهوه فوری یا انواع دمنوشها بهسرعت آماده میشود.
نکات ایمنی
در مدلهای باکیفیت که به ایمنی هم توجه میشود علاوه بر سنگین کردن پایه دستگاه و طراحی ویژه از واژگون شدن آن در اثر ضربههای غیر عمد و احتمالی جلوگیری میشود.
علاوه بر اینها برای جلوگیری از سوختگی احتمالی با آب داغ در مدلهایی که دارای آبگرمکن هستند دکمهای ایمنی در نظر گرفته میشود تا کاربر با آگاهی و دقت نسبت به پرکردن لیوان اقدام کند و از طرف کودکان کنجکاو خود را در معرض خطر قرار ندهند.
محل قرارگیری لیوان- چکه گیر
تقریباً همه انواع آبسردکن و جوش آورها در زیر خروجی یا شیر آب، لبهای دارند که میتوان لیوان را روی آن قرارداد. در برخی مدلها این تورفتگی یا بیرون آمدگی بهصورت مشبک بوده و چکه گیر نیز محسوب میشود. مخزن یا سینیهای چکه گیر باید قابلیت جدا شدن، تخلیه و شستشو داشته باشند.
دیوار-کابین-یخچال
در دستگاههای ایستاده بهتر است که فضای زیرین دستگاه مورد مصرف قرار گیرد و تنها یک دیواره برای زیبایی نباشد. وجود کابین برای نگهداری لیوانها یا ظروف کوچک کاربردی است و درصورتیکه این کابین امکان سرد کردن هم داشته باشد درواقع بهعنوان یک یخچال استفاده میشود. وجود یخچال در چنین دستگاههایی کاربرد بسیاری دارد تا جایی که ادارات کوچک و مغازهدارها را بینیاز از تهیه یخچال بزرگ میکند. استفاده از چنین دستگاهی در مکانهای موقتی مانند غرفههای نمایشگاهی نیز کاربرد زیادی دارد.
جا لیوانی
تقریباً هیچ مدلی از آبسردکنها همراه جا لیوانی فروخته نمیشوند ولی بهعنوان یک وسیله جانبی به کاربر پیشنهاد میشود. جا لیوانیها در مدلهای متنوعی عرضه میشوند. برخی از آنها دارای مگنت یا آهنربا هستند که به بدنه فلزی دستگاه میچسبند. در تهیه چنین جا لیوانیهایی باید از فروشنده سؤال شود که اگر بدنه آب سردکن فلزی است، آیا «بگیر» است یا «نگیر». این اصطلاح مربوط میشود به آلیاژ بهکاررفته در فلز دیواره دستگاه؛ در انواعی که فلز نگیر دارند، آهنربا به آنها نمیچسبد.
گروه دیگری از جالیوانی ها آنهایی هستند که به دیوار وصل میشوند و نیاز به پیچ کردن به دیوار دارند.
جالیوانی الزامی نیست و بسیاری افراد لیوانها را روی میز کنار دستگاهی حتی روی منبع آب قرار میدهند. ولی برای مرتب بودن و تمیز ماندن لیوانهای کاغذی وجود جالیوانی بهتر است.
پدال یا شیر
در مدلهای قدیمی آبسردکنها از شیر آب استفاده میشد ولی امروزه برای راحتی در استفاده از دستگاههای آبسردکن از پدالهای فشاری یا دکمه استفاده میشود. تا زمانی که پدال یا دکمه نگهداشته شود آب از دستگاه خارج میشود. برای آب داغ معمولاً نیاز به فشردن یک ضامن ایمنی هم هست.
در مدلهای پیشرفته امکان تعیین خروج میزان مشخصی آب وجود دارد و کاربر با قراردادن لیوان زیر خروجی و انتخاب آب سرد یا گرم مقدار مشخصی آب دریافت میکند.
فیلتر
در مدلهای منبعدار میتوان از منبعهای فیلتردار استفاده کرد و در مدلهای متصل به شیر، آب از فیلترهای نصبشده در مسیر ورودی تأمین میشود. نصب و استفاده از فیلتر در آبسردکنها در مکانهای عمومی یا شرکتها چندان بهصرفه نیست و هزینههای زیادی را تحمیل میکند ولی اگر آبسردکن در شرکتی کوچک یا منازل استفاده میشود باعث تمیزی و سلامت بیشتر آب نوشیدنی میشوند.
از دیگر امکانات احتمالی دستگاههای آبسردکن میتوان امکان تنظیم دمای آب گرم، خاموش و روشن کردن هر یک از خروجیها، محافظ شوک الکتریکی و نمایشگرهای LED اشاره کرد.