به گزارش دلگرم، رییس جمعیت هلال احمر با اشاره به ماموریت وزیر بهداشت به هلال احمر برای خرید واکسن کرونا، گفت: هلال احمر یک میلیون دوز واکسن را از چین خریداری خواهد کرد و مابقی واکسنها که حدود ۲۰ میلیون دوز خواهد بود از سوی وزارت بهداشت تامین خواهد شد.
دکتر کریم همتی در نشستی خبری آخرین جزئیات خرید واکسن از سوی این جمعیت را تشریح و کرد که نیاز کشور به ۱۹ تا ۲۹ میلیون دوز واکسن است.
وی در این باره گفت: در مورد واکسن تلاشهایی انجام شد و پس از دستور وزیر بهداشت نیز ما به جد تلاشهای خود را آغاز کردیم. ما از منابع معتبر و البته سورس شرقی برای واردات یک میلیون دوز واکسن اقدام خواهیم کرد چرا که شرایط نگهداری این واکسنها با شرایط ما هماهنگ تر است.
رئیس اتاق مشترک ایران و سوئیس نیز در اظهار نظری گفته ۱۶ میلیون دوز واکسن کرونا ی خریداری شده در خوشبینانهترین حالت فروردین یا اردیبهشت سال آینده به دست ما میرسد.
انتهای پیام/












ایده های خلاقانه برای تبدیل شلوار جین قدیمی به فرش های زیبا و بادوام
داستان پندآموز | سایه درخت بخشنده؛ مهربانی همیشه بی پاسخ نمی ماند
«آموزش پرورش ریحان از یک قلمه؛ ساده ترین روش برای داشتن ریحان همیشه تازه »
داستان پندآموز سکه ای که راه خوشبختی را نشان داد
آش ترخینه کرمانشاه؛ دستور پخت آش لعابدار، مقوی و خوش طعم به سبک اصیل
با بطری نوشابه دورریختنی، جای حبوبات شیک و کاربردی بسازید؛ ایده ای خلاقانه و کم هزینه برای نظم دادن به آشپزخانه
با چند ترفند ساده، دنده کباب رو به سبک حرفه ای ها بپز
آموزش پخت شیرینی شکلاتی نرم و پفکی با خامه؛ بدون نیاز به فر
شیرینی میکادو سفید؛ شیرینی مجلسی و لطیف برای مراسم و مهمانی ها
دیدگاه ها