دلگرم
امروز: جمعه, ۰۱ فروردین ۱۴۰۴ برابر با ۲۰ رمضان ۱۴۴۶ قمری و ۲۱ مارس ۲۰۲۵ میلادی
شانکروئید چگونه بوجود میاید؟ معرفی علائم و روش درمان شانکروئی
زمان مطالعه: 2 دقیقه
شانکروئید یک بیماری مقاربتی باکتریایی است که تنها از طریق ارتباط جنسی منتقل میشود.

بیماری شانکروئید

 

شانکروئید یک بیماری مقاربتی باکتریایی است که تنها از طریق ارتباط جنسی منتقل میشود. شانکروئید باعث ایجاد زخم و جوش های دردناک در نواحی تناسلی میشود. پیشنهاد میکنم حتما با ادامه این مقاله همراه مجله اینترنتی دلگرم باشید.

 

علائم شانکروئید

 

خانم هایی که دچار بیماری شانکروئید هستند معمولا علائمی ندارند. مردان معمولا دچار جوش های دردناک با لبه های پاره پاره بر روی آلت تناسلی میشوند. بافت های اطراف این جوش ها اگر درمان نشوند ممکن است از بین بروند (بمیرند) و باعث عفونت های جدی شوند.

 

درمان شانکروئید

 

شانکروئید با استفاده از آنتی بیوتیک ها درمان میشود. در مواقعی که بیماری شدید است، ممکن است نیاز باشد که جوش ها تخلیه شوند و یا پوست های مرده برداشته شود تا از عفونت های بیشتری جلوگیری شود.

 

ملاحظات

شانکروئید بین مردم خیلی شایع نیست و بیشتر در افرادی که شغلشان الزام به داشتن روابط جنسی متعدد مینماید، مشاهده میشود.

 

پیشگیری از شانکروئید

 

مانند همه بیماری های مقاربتی، بهترین راه پیشگیری این است که از سلامت شریک جنسی خود اطمینان داشته باشید. (بهتر است که افراد بصورت دوره ای آزمایش های پزشکی را برای اطمینان از سلامت خود انجام بدهند.)  استفاده از کاندوم های مقاوم و مرغوب در جلوگیری از انتقال بیماری های مقاربتی موثر است. در نظر داشته باشید که شانکروئید به دلیل اینکه از طریق تماس پوستی منتقل میشود، کاندوم ها نقش زیادی در جلوگیری از انتقال این بیماری باکتریایی ندارند.

divider

عکس های شانکروئید

 

شانکروئید در مردان
شانکروئید در آلت تناسلی مردانه
شانکروئید در زنان
شانکروئید در آلت تناسلی زنانه
عفونت شانکروئید
زخم شانکروئید

 


امیدوارم از این مطلب راضی بوده و با مشخصات بیماری شانکروئید آشنا شده باشید. شما میتوانید نظرات و پیشنهادات خود را از طریق قسمت کامنت ها با ما در میان بگذارید. همراه مجله اینترنتی دلگرم باشید.

توجه: مطالب پزشکی و سلامت مجله دلگرم ، از منابع معتبر داخلی و خارجی تهیه شده اند و صرفا جنبه اطلاع رسانی دارند ، لذا توصیه پزشکی یا درمانی تلقی نمی شوند ، چنانچه مشکل پزشکی دارید حتما برای تشخیص و درمان به پزشک یا متخصص مراجعه کنید.

دیدگاه ها

اولین نفر برای ثبت دیدگاه باشید !


hits