دلگرم
امروز: یکشنبه, ۱۸ مرداد ۱۴۰۵ برابر با ۲۶ صفر ۱۴۴۸ قمری و ۰۹ اوت ۲۰۲۶ میلادی
قیمت خودرو آزاد می شود
قرار بر است برخی از خودروها که رقیب دارند را از قیمت گذاری دستوری خارج کنیم.

به گزارش دلگرم، رضا شیوا، رئیس شورای رقابت گفت: اکنون در حال بررسی موضوع  آزادسازی قیمت خودرو هستیم که آیا می توان برخی از خودروها را از قیمت گذاری دستوری خارج کرد یا خیر.

به گفته وی بنابر آخرین تصمیمات قرار بر است برخی از خودروها که رقیب دارند را از قیمت گذاری دستوری خارج کنیم.

به اعتقاد شیوا شاید خودروهای شرکت های بزرگ که خودروهایی مشابه خودروسازان دیگر تولید می کنند را از سیستم قیمت گذاری خارج کنیم البته این موضوع در دست بررسی است.

وی گفته تا زمانی که تولید به اندازه مصرف و تقاضا نباشد، قرعه کشی انجام می شود اما ممکن است تولید برخی خودروها با تقاضا یا قیمت ها یکی باشد، آن زمان قرعه کشی دیگر معنا ندارد. 

شیوا عنوان کرده اکنون که میزان تولید برخی از خودروها با تقاضا برابری ندارد قرعه کشی یکی از عادلانه ترین راه هاست.4

آزادسازی قیمت خودرو تا ۲ هفته دیگر

رئیس شورای رقابت از خروج احتمالی حداقل ۱۰خودرو از شمول قیمت‌گذاری شورای رقابت خبر داد.

به گفته او نتایج بررسی در این زمینه در جلسه ۲ هفته آینده ارائه و بعد از تبادل نظر، رأی نهایی شورا اعلام می‌شود.

این خودروها احتمالا شامل دناپلاس توربو شارژ، هایما، رانا، کوئیک، شاهین، ساینا، پژو ۲۰۷پانوراما، چانگان، آریا، کی ۱۳۲و برخی دیگر از خودروها باشد.

انتهای پیام/

دیدگاه ها

اولین نفر برای ثبت دیدگاه باشید !



hits