علی مصفا تهیهکننده فیلمی شده که با سرمایهگذاری نیم میلیون یورویی آلمان و فرانسه در ایران جلوی دوربین رفته است.
کارگردان فیلم یک دو تابعیتی ساکن فرانسه است به نام عماد آلابراهیم دهکردی و حضور علی مصفا در حقیقت ویترین کار برای کسب مجوز و بهدست آوردن امکان فیلمبرداری در ایران بوده است.
این فیلم که با نام اولیه «شوالیه سیاه» پروانه ساخت گرفت و سپس به «حکایت شمرون» تغییر نام داد.
قبل از حوادث شهریور ماه ۱۴۰۱ فیلمبرداریاش را به پایان رساند و موضوع آن مثل «عنکبوت مقدس» درباره جامعه زنستیز و شدیدا منقبض ایران است.
«شوالیه سیاه» یا همان «حکایت شمرون» با قرار دادن علی مصفا در ویترین خودش توانست به شکل رسمی از وزارت فرهنگ ایران پروانه ساخت بگیرد و در همین کشور جلوی دوربین برود.
حین فیلمبرداری راشهای کار بر بستر اینترنت به فرانسه فرستاده میشد و سفارشدهندگانش تذکراتی را به کارگردان میدادند.
این فیلم حین ضبط پنج بار از جانب سرمایهگذار فرانسوی اصلاحیه خورد که بعضی از جزئیات آن در پروپوزال فیلم موجود است.
ملاحظاتی که سرمایهگذار فرانسوی به سازندگان این فیلم گوشزد میکرد، به شکل واضحی سیاسی بوده و جهت غایی و نهاییشان نمایش یک جامعه شکستخورده و منزوی و البته زنستیز از ایران است.
اظهارات خود کارگردان در پروپوزال فیلم برای رسیدن به یک قضاوت قطعی درباره سمت و سوی سیاسی این پروژه به نظر کافی میرسد.
این فیلم آبانماه امسال برنده ستاره طلایی فستیوال مراکش شد و احتمالا پس از این در رویدادهای سینمایی دیگری هم حضور خواهد داشت.
منبع: روزنامه فرهیختگان












داستان پندآموز: چراغ کوچک مهربانی
طرز تهیه کورتادو؛ قهوه سنتی اسپانیایی با ترکیب اسپرسو و شیر گرم
آموزش تهیه پیکل خیارشور فوری یخچالی ترد و خوشمزه
بهترین عطرهای زنانه خنک و شیرین برای تابستان ۱۴۰۵؛ رایحه هایی ماندگار، لطیف و دلنشین
آموزش کامل تهیه گراتن لوبیا سبز خوشمزه و مجلسی
طرز تهیه اسموتی سبز خوشمزه و مقوی برای صبحانه
۳ روش ساده و کم هزینه برای از بین بردن و جلوگیری از ورود سوسک، مورچه و موریانه به خانه؛ بدون سم پاشی!
وقتی جوراب های لنگه به لنگه، ترند داغ دنیای مد می شوند!
داستان پندآموز «پروانه و پیله» / کمکی که زندگی را نابود کرد؛ داستانی کوتاه با پایانی غافلگیرکننده!
دیدگاه ها