چگونه اقامت کره جنوبی را بگیریم ؟

۱,۵۴۷
۲
۰
سه شنبه, ۲۲ آبان ۱۳۹۷ ۱۳:۰۹

با مجله اینترنتی دلگرم همراه باشید تا با راه های اخذ اقامت کره جنوبی بیشتر آشنا شوید

کشور کره جنوبی با نرخ بیکاری4 درصد ، از شرایط مطلوبی جهت یافتن کار و اخذ اقامت کره جنوبی از طریق کار برخوردار است . با توجه به این شرایط مناسب ، تحقیق و بررسی در مورد شرایط کاری و اقتصادی ، مشاغل مورد نیاز این کشور ، موسسات کاریابی و فرایند یافتن کار جهت اخذ اقامت کره جنوبی ، موضوعاتی است که می تواند شما را در رسیدن به این هدف و اخذ اقامت کره جنوبی ، یاری کند .

برای اخذ اقامت کره جنوبی با توجه به شرایط و سوابق کاری خود میتوانید نسبت به یافتن کار و اخذ اقامت کره جنوبی اقدام کنید . با توجه به در نظر گرفتن مدرک تحصیلی ، سن ، سوابق کاری ، میزان تسلط به زبان انگلیسی و کره ای می توانید در خصوص اخذ اقامت کره جنوبی از طریق کار ، اقدام کنید .

divider

شرایط و راه های اخذ اقامت در کره جنوبی

در این قسمت به بررسی راه های اخذ تابعیت و اقامت در کره جنوبی می پردازیم:

موارد کسب تابعیت و اقامت در کره جنوبی

  • از طریق تولد فرزند در خاک کره
  • با تولد نوزاد یا بچه دار شدن خود کودک اقامت و تابعیت در کره جنوبی راکسب میکند.

  • تولد در قلمرو (خاک) کره جنوبی به صورت خودبخود باعث انتقال تابعیت و اقامت در کره جنوبی نمی‌گردد. مگر اینکه:

  • شخصی که در کره جنوبی از والدین نامعلوم متولد شده باشد.
  • طفل رهاشده‌ای که پدر و مادرش معلوم نباشد و در خاک کره جنوبی یافت شود.
  • از طریق اعمال اصل خون
  • شخصی که در هنگام تولدش پدر یا مادرش تبعه کره جنوبی باشد.
  • طفلی که پدرش تبعه کره باشد وی نیز به عنوان تبعه کره محسوب خواهد شد ولو اینکه در کشور دیگری متولد شده باشد و یا اینکه در هنگام تولد وی پدرش نیز فوت کرده باشد.
  • پذیرش به تابعیت و اقامت در کره جنوبی و اعطای تابعیت

اعطای تابعیت

قوانینی که مربوط به اعطای تابعیت هستند معمولاً زمانی اعمال می‌گردند که به نوعی رابطه مبتنی بر اصل خون و یا ازدواج برای تبعه کره‌ای وجود داشته باشد. شرایط مورد نیاز در صورتی‌که متقاضی تابعیت، طفل و یا زن خارجی (زنی خارجی که با مرد کره‌ای ازدواج کرده باشد) متفاوت است.

هیچ‌یک از متقاضیان (اطفال و زنان خارجی) نباید در طی 6 ماه قبل از تقاضا به تابعیت کشور دیگری درآیند و همچنین آن ها بایستی حداقل 3 سال در کره جنوبی اقامت داشته تا بتوانند تابعیت و اقامت در کره جنوبی را کسب نمایند.

در صورتی‌که متقاضی خردسال بوده و یکی از والدین وی تابعیت کره را داشته باشد کشوری که قبلاً آن طفل در تابعیت آن بوده است می‌بایستی اجازه ترک تابعیت قدیمی را صادر نماید تا آن خردسال بتواند به تابعیت کره درآید.

چنانچه شخص خارجی با تبعه کره ازدواج نموده و سه سال از ازدواج آن‌ها گذشته باشد و حداقل یک سال متوالی در کره جنوبی ساکن باشد می‌تواند تابعیت کره را کسب نماید.

شرایط اعطای تابعیت و اقامت در کره جنوبی از طریق تقاضا

  1. متقاضی باید 5 سال یا بیشتر در کره زندگی کرده باشد.
  2. متقاضی باید از قانون مدنی کره جنوبی پیروی نماید.
  3. متقاضی باید رفتار مناسبی داشته باشد.
  4. متقاضی باید قادر به تأمین مخارج خود باشد.
  5. متقاضی باید با زبان و آداب و رسوم کره‌ای آشنایی داشته باشد.
  6. متقاضی باید مجوز تابعیت کره را از وزارت دادگستری اخذ نموده باشد.

تابعیت مضاعف در کره جنوبی

در قانون تابعیت و اقامت در کره جنوبی، تابعیت مضاعف پیش‌بینی نشده است. شخصی که تابعیت و اقامت در کره جنوبی و کشور دیگری را داشته باشد می‌بایستی قبل از رسیدن به سن 22 سالگی یکی از تابعیت‌های خود را انتخاب نماید.

تهیه شده مجله اینترنتی دلگرم

مرضیه ملایری


چگونه اقامت کره جنوبی را بگیریم ؟
امتیاز : 5 تعداد رای : 2
2
0

پاسخ به سوالات پزشکی ، مامایی و جنسی شما (توسط پزشک و ماما مجله دلگرم)


دیدگاه ها

شما هم می توانید نظرات خود را ثبت کنید



کد امنیتی کد جدید

آخرین مطالب دلگرم

StatCounter