ممیز در سال ۱۳۴۴ از دانشگاه تهران، دانشکده هنرهای زیبا فارغالتحصیل شد و سه سال بعد گواهینامهٔ طراحی غرفه و ویترین و
معماری خود را از مدرسه عالی هنرهای تزیینی پاریس دریافت کرد. دوره اخذ لیسانس ممیز ۱۱ سال به طول انجامید و ممیز در این دوره به کارهای مختلفی چون کار در آتلیه گرافیکی و... مشغول بود.
در سال ۱۳۴۸ پیشنهاد ایجاد رشته گرافیک را به دانشکده هنرهای زیبا ارائه نمود. بنیانگذاری این رشته برای دانشجویان هنر باعث گردید تا سیستم ناقص گرافیک جان بگیرد و تلاشی را آغاز کند.
تا این سال ممیز بهغیر از طراحی گرافیک برای کتابها و پوسترها، تلاشی را تحت عنوان مدیر هنری در مجلاتی چون ایران آباد، کتاب هفته، کیهان هفته، فرهنگ، کاوش، نگین آغاز نمود.
مجلاتی که نحوه و سبک کاری ممیز را در جامعه تثبیت و معرفی نمودهاست.
ممیز در سالهای پایانی عمر خویش با بیماری سرطان دست و پنجه نرم میکرد و از ۲۳ آبانماه ۱۳۸۴ برای تازهترین دور شیمیدرمانی، در بیمارستان آبان تهران بستری شده بود که چند روز بعد حالش رو به وخامت نهاد و سرانجام در سن ۶۹ سالگی در 5 آذر 1384 درگذشت .












بوی بد خانه را با این ۵ روش طبیعی از بین ببرید؛ خانه ای خوشبو بدون مواد شیمیایی!
طرز تهیه املت ۵ دقیقه ای فقط با ۱ عدد گوجه
چگونه ادکلن اصل را از فیک تشخیص دهیم؟ راهنمای کامل با ۸ نشانه کلیدی
انواع شمعدانی؛ راهنمای کامل نگهداری، تکثیر و پرورش شمعدانی در خانه
طرز تهیه ۱ کیلو پنیر قالبی پرچرب و خوشمزه با تخم مرغ و ماست
حکم نماز خواندن با غسل جمعه، بررسی نظر مراجع تقلید
آموزش تمیز کردن سینک استیل + روش های خانگی جرم گیری و برق انداختن
سبزیجات پاییزی را در خانه بکارید؛ راهنمای انتخاب گلدان مناسب برای یک باغچه کوچک خانگی
طرز تهیه پفک چی توز موتوری خانگی فقط با یک عدد سیب زمینی
دیدگاه ها