دلگرم
امروز: جمعه, ۱۰ فروردين ۱۴۰۳ برابر با ۱۸ رمضان ۱۴۴۵ قمری و ۲۹ مارس ۲۰۲۴ میلادی
مزایای کار کردن در زمان سفر چیست؟
2
زمان مطالعه: 9 دقیقه
در این مقاله قصد داریم مزیت‌های کار کردن در سفر را بررسی و بهترین شغل‌هایی را معرفی کنیم که در حین سفر قابل‌انجام هستند. با ما همراه باشید.

کار در سفر؛ نکاتی درباره این روش رویایی برای کسب درآمد

به گزارش دلگرم به نقل از چطور : کار در سفر شغلی رؤیایی برای افرادی است که به گشت‌ و گذار علاقه دارند. بعضی از مشاغل مثل راهنمای تور طوری هستند که افراد برای کسب درآمد باید سفر کنند. دسته‌ای دیگر از مشاغل هم به‌خاطر اینکه نیاز به مکان خاصی ندارند،‌ آزادی لازم برای سفرکردن را در اختیار فرد شاغل قرار می‌دهند. مثلا برنامه‌نویسی دورکار یکی از این مشاغل است.

مزایای کار در سفر چیست؟

سفرکردن مزیت‌های بی‌شماری برای انسان‌ها دارد، اما امروزه مردم چنان درگیر کار و زندگی روزمره شده‌اند که زمانی برای مسافرت ندارند. بسیاری از ایرانی‌ها در بهترین حالت فقط سالی ۱ بار سفر می‌کنند و معمولا هم مقصدی همیشگی (اغلب استان‌های شمالی کشور) دارند. وقتی حرف از سفر می‌شود همه افراد به آن علاقه دارند، اما به محض اینکه نوبت به عمل می‌رسد، افراد از کمبود زمان و هزینه گلایه می‌کنند. کار در سفر یعنی شما زمان کافی برای سفر و درآمدی برای پرداخت هزینه‌ها دارید. در ادامه به مزیت‌های این شیوه کارکردن را بررسی کرده‌ایم.

معرفی مشاغل مناسب کار در سفر

تأمین هزینه‌های سفر: گاهی اوقات سازمانی که در آن کار می‌‌کنید هزینه سفرها را می‌پردازد. گاهی اوقات هم باید زمانی را به دورکاری اختصاص بدهید و در زمان آزاد به گشت و گذار بپردازید. در هر صورت، درآمد کافی برای پرداخت هزینه‌هایتان را خواهید داشت.
ایجاد شبکه ارتباطات: بعضی از افراد همراه همکارانشان سفر می‌کنند و مثل اعضای خانواده هم می‌شوند. همچنین کار در سفر باعث آشنایی با افرادی می‌شود که شبیه به خودتان هستند. ارتباط با چنین افرادی لذتبخش است.
پربارکردن رزومه: سفر پر از تجربه است و داشتن شغلی که به سفر نیاز داشته باشد نکته‌ای مثبت در رزومه شما محسوب می‌شود. در ضمن استخدام افرادی که امکان مسافرت‌های کاری را دارند، برای سازمان‌های بزرگ اولویت دارد.
کسب تجربه: سفر همیشه چالش‌ها و تجربه‌های جدیدی به همراه دارد. کمتر کسی هست که از مسافرت‌ها و تجربه‌هایی که کسب کرده است پشیمان باشد.

کار در سفر به‌معنی خارج‌شدن از محدوده امنمان است؛ به همین دلیل ممکن است در چند هفته اول با مشکلات بسیاری مواجه شویم. صبور باشید و به خودتان برای تطبیق با شرایط جدید زمان بدهید.

چطور کار در سفر را مدیریت کنیم؟

کارکردن در سفر برای بسیاری از افراد غیرممکن به نظر می‌رسد. آنها تصور می‌کنند باید مدت‌ها کار کنند تا پول لازم برای سفر را پس‌انداز کنند و در نهایت اگر مخارج زندگی اجازه بدهد، چند روز مرخصی بگیرند و به سفر بروند. حتی افرادی که امکان دورکاری دارند هم به این فکر می‌کنند که نمی‌توانند وقتی در سفر هستند کارشان را مدیریت کنند. آنها بر این باورند که یا باید کار کنند یا استراحت و تفریح!

در ادامه، نکاتی را می‌گوییم که به‌کمکشان می‌توانید در سفر کار کنید و با مدیریت زمان، برای تفریح هم وقت داشته باشید. با اجرای این نکات متوجه شوید که سفرکردن همیشه به زمان آزاد و پول زیاد نیاز ندارد.

نکاتی برای کار در سفر

قبل از سفر، برای محل اقامت برنامه‌ریزی کنید. اگر قرار است مدتی طولانی جایی بمانید، می‌توانید به فکر اقامتگاه اشتراکی هم باشید.
روتین روزانه داشته باشید و هرروز طبق همان روتین پیش بروید. در سفر معمولا کسی به کارهای شما نظارت نمی‌کند، پس خودتان موظف هستید زمانتان را مدیریت کنید و برنامه‌ریزی داشته باشید.
در دسترس مشتریان و همکارانتان باشید. بسیاری از افراد دورکار به‌خاطر اینکه ارتباط مجازی با همکاران یا مشتریان را فراموش می‌کنند، دچار مشکل می‌شوند. اینکه کسی در کنار شما ننشسته است، به این معنا نیست که همکاری ندارید و تنها هستید!
تجهیزات لازم برای کار در سفر را همراه داشته باشید. لپ‌تاپ، گوشی موبایل، موس و کیبورد، هدفون و پایه لپ‌تاپ، دوربین یا موبایل از جمله تجهیزات لازم برای دورکاری هستند.

کار در سفر

در مدتی که کار می‌کنید، عوامل حواس‌پرتی را به حداقل برسانید و روی کارتان متمرکز باشید تا عملکرد بهتری داشته باشید. هرگونه تفریح و گشت‌وگذار را به بعد از پایان ساعت کاری موکول کنید. نداشتن ساعت کاری مشخص و بی‌نظمی مهم‌ترین عیب دورکاری است.
اگر به کشورهای دیگر سفر می‌کنید، ساعت کاری خود را با ساعت محل کارتان تنظیم کنید.
هنگام دورکاری، نه تنبلی کنید و نه اضافه‌کاری. کارکردن در حد تعادل چیزی است که برای کار در سفر به آن نیاز دارید.
به سرعت اینترنت در مقصدتان توجه داشته باشید. اگر سرعت اینترنت پایین است، به همکارانتان اطلاع بدهید و حجم کارتان را کمتر کنید.
مطمئن شوید هزینه‌های سفر با درآمدتان تناسب داشته باشد.
مقصدهای پرچالشی مثل صحراهای آفریقا را برای زمانی که باید در حین سفر کار کنید انتخاب نکنید.

همه مشاغل برای کار در سفر مناسب نیستند. دنبال شغلی بگردید که شرایط لازم برای سفر را در اختیارتان قرار می‌دهد. شغلی تمام‌وقت که به روزانه ۸ ساعت حضور در محل کار نیاز دارد، برای کسب درآمد در حین سفر مناسب نیست.

بهترین مشاغل برای کسب درآمد حین سفر

دنیای امروز فرصت‌های بسیاری را در اختیار ما انسان‌ها قرار داده است، مثلا روش‌های زیادی برای کسب درآمد داریم و بیش از هر زمان دیگری امکان انتخاب سبک زندگی وجود دارد. در ادامه، مشاغلی را نام می‌بریم که امکان کار در سفر را برای شما فراهم می‌کنند.

فریلنسری (فرصت‌های شغلی مختلفی برای فریلنسری وجود دارند)؛
راهنمای گردشگری؛
مهماندار؛
آشپز؛
مشاغل مرتبط با ناوگان حمل‌ونقل زمینی، هوایی، ریلی و دریایی؛
بلاگر و اینفلوئنسر؛
کارمند دورکار؛
مترجم؛
مدرس آنلاین؛
ماساژدرمانگر؛
عکاس و فیلم‌بردار؛
مدیربرنامه؛
محقق حیات وحش؛
مشاور کسب‌وکار؛
کوچ و مشاور آنلاین.

نکاتی درباره این روش رویایی برای کسب درآمد

تورلیدری یکی از بهترین مشاغل برای کار در سفر

این فهرست فقط نمونه‌ای از مشاغلی است که امکان انجام آنها در حین سفر وجود دارد. به یاد داشته باشید هر شغلی که نیاز به حضور در محل کار نداشته باشد و بتوانید خودتان ساعت کارتان را تعیین کنید، انتخاب مناسبی برای کار در سفر است. تناسب شغل و شرایط زندگی با شرایط لازم برای کار کردن در سفر ضروری است. به یاد داشته باشید که این شیوه کارکردن هم سختی‌‌های بسیاری دارد.

کار در سفر در ایران

در سال‌های اخیر مشاغل فریلنسری در ایران طرف‌داران بسیاری پیدا کرده است. البته اکثر افراد کارهای فریلنسری را کار در خانه می‌دانند و کمتر کسی به آنها به‌چشم مشاغل مناسب برای کارکردن در حین سفر نگاه می‌کند. کار در سفر در ایران متداول نیست و معمولا اکثر افرادی که این تجربه را دارند، افرادی هستند که به‌واسطه شغلشان مجبور به سفر بوده‌اند.

البته متداول‌نبودن این مسئله به این معنی نیست امکان که کار در سفر در ایران وجود ندارد. اگر فریلنسر هستید، می‌توانید هر زمان که دوست داشته باشید سفرهایتان را آغاز کنید.

حتماً بخوانید:
کسب درآمد اینترنتی؛ مدل واسطه گری

کسب درآمد اینترنتی؛ مدل واسطه گری

پنجره خلاقیت: در این مقاله «مدل واسطه گری» که اولین مدل کسب درآمد از اینترنت است را بررسی می کنیم. در مدل واسطه گری ابزار اینترنتی (وب سایت یا نرم…

چطور این مشاغل را پیدا کنیم؟

پیداکردن بعضی از مشاغلی که در سفر قابل‌انجام هستند ساده است. مثلا برنامه‌نویسی، مترجمی، دیجیتال مارکتینگ و انواع مشاغل فریلنسری مواردی هستند که امکان پیداکردن آنها در سایت‌های کاریابی وجود دارد. بعضی از مشاغل مثل خلبانی، آشپزی یا مشاوره کسب‌وکار مشاغلی هستند که آگهی استخدام ندارند. این مشاغل با توجه به ارتباطات افراد پیدا می‌شوند، مثلا مشاور کسب‌وکار باید بازاریابی کند و اعتبارش را به مردم نشان بدهد تا برای دریافت مشاوره به او اعتماد کنند. بعد از شناخته‌شدن در بازار، فرد مشتری‌های زیادی خواهد داشت و می‌تواند از این طریق درآمد کسب کند و شغلش را به کار در سفر در ایران و حتی سایر کشورهای جهان تبدیل کند.

راهنمای کار در سفر

سایت کار داوطلبانه در سفر

جالب است بدانید که در کشورهای خارجی سایت کار داوطلبانه در سفر وجود دارد. یعنی افراد با استفاده از تخصص‌هایشان به دیگران کمک می‌کنند و در ازای این کار می‌توانند از آنها خدمات بگیرند، مثلا دیجیتال مارکتر می‌تواند به مسافرخانه‌ای محلی برای دیده‌شدن در فضای مجازی کمک کند و در ازای این کار، چند شب اقامت رایگان از آنها بگیرد.

تعدادی از این سایت‌‌ها عبارت‌اند از:

wwoof
Turtle Teams
United Nations Volunteers
Help exchange
peacecorp

این سایت‌ها بین‌المللی هستند. بعضی از سایت‌ها هم همین شیوه فعالیت را دارند، اما به یک یا چند کشور خاص محدود می‌شوند. هنوز در ایران سایت کار داوطلبانه در سفر راه‌اندازی نشده است. اگر می‌خواهید به این شیوه در ایران کار کنید، باید مستقیم با کارفرماها در ارتباط باشید. اگر زمانی قصد داشتید سفرهای خود را به خارج از مرزها ادامه دهید، می‌توانید در این سایت‌ها عضو شوید و از خدمات کار داوطلبانه در سفر استفاده کنید و از این طریق خرج سفرهایتان را تأمین کنید.



این مطلب چقدر مفید بود ؟
5.0 از 5 (2 رای)  
توجه: مطالب پزشکی و سلامت مجله دلگرم ، از منابع معتبر داخلی و خارجی تهیه شده اند و صرفا جنبه اطلاع رسانی دارند ، لذا توصیه پزشکی یا درمانی تلقی نمی شوند ، چنانچه مشکل پزشکی دارید حتما برای تشخیص و درمان به پزشک یا متخصص مراجعه کنید.

دیدگاه ها

اولین نفر برای ثبت دیدگاه باشید !


hits