دلگرم
امروز: جمعه, ۱۰ فروردين ۱۴۰۳ برابر با ۱۸ رمضان ۱۴۴۵ قمری و ۲۹ مارس ۲۰۲۴ میلادی
شستشو لکه جوهر از روی پوست کودکان بدون آسیب به پوست
1
زمان مطالعه: 7 دقیقه
برای پوست نوزادان حتماً از شوینده‌های استاندارد استفاده کنید یا اجازه دهید لایه‌های اپیدرم پوست کودکان، لایه‌برداری شوند. با این حال، در ادامه راهکارهایی را برای پاک کردن جوهر از پوست کودکان، معرفی خواهیم کرد.

پاک کردن جوهر بر پایه آب از پوست کودکان

در واقع پاک کردن این نوع لکه جوهر از پوست کودکان بسیار آسان است. اگر لوازم نقاشی فرزند شما بر پایه آب باشد، پاک کردن آن از روی پوست با آب گرم و صابون ملایم مخصوص کودک بسیار ساده و راحت است. همچنین آسیبی هم به پوست کودک شما نمی‌رسد. برای اطمینان از سلامت پوست فرزندانتان، پیشنهاد می‌کنیم از این نوع وسایل برایشان تهیه کنید.

پاک کردن جوهر بر پایه الکل از روی پوست کودکان

تمیز کردن لکه جوهر بر پایه الکل به نسبت بسیار دشوارتر است. پاک کردن لکه‌های بر پایه الکل به نسبت لکه‌های بر پایه آب، بسیار دشوارتر است. به صورت معمول پیشنهاد می‌شود که از شوینده‌ای برای پوست کودکان استفاده نکنید و اجازه دهید با شستن به مرور پاک شود. اما اگر به پاک شدن سریع آن اهمیت می‌دهید، از شوینده‌های استاندارد استفاده کنید.

برای پاک کردن جوهر از پوست کودکان، ابتدا باید اجازه دهید جوهر کاملاً خشک شود. سپس برای تمیز کردن این لک‌ها، از ساده‌ترین و کم‌خطرترین راه شروع کنید.

روش‌های هوشمندانه پاک کردن جوهر از پوست کودکان

۱. صابون و آب داغ

جهت پاک کردن جوهر، ماده شوینده شما می‌تواند مایع یا جامد باشد و در این موضوع تفاوتی وجود ندارد. چیزی که در اینجا مهم است، ضد حساسیت و همچنین مناسب بودن ماده شوینده برای پوست کودک شما است. در ابتدا، لازم است مایع شوینده را مستقیماً به لکه‌ها بمالید. پس از آن، با یک لیف نرم، پوست را تمیز کنید. اگر لکه‌های روی پوست کودکتان با شستشوی اولیه نرفت، اجازه دهید حداقل نیم‌ساعت بگذرد، سپس دوباره بشویید.

۲. کرم دست

یکی دیگر از راه‌های کم‌خطر پاک کردن جوهر از پوست کودکان، کرم چرب دست است. دقت کنید که این کرم نباید به هیچ عنوان مرطوب‌کننده باشد. کرم را به قسمت جوهری‌شده بمالید و بگذارید ۵ تا ۱۰ دقیقه روی پوستتان بماند. پس از آن با دستمال یا اسفنج نم‌دار، کرم را از روی پوست پاک کنید.

اگر پاک نشد، این عمل را تکرار کنید. نتیجه این کار زمانی بیش‌تر مشخص می‌شود که قبل از زدن کرم روی پوست، ابتدا آن قسمت را کامل بشویید تا چربی پوست از بین برود. سپس کرم را روی پوست جوهری‌شده، بمالید. پس از شستشوی کامل، پوست کودک خود را با مرطوب‌کننده چرب کنید تا از هرگونه حساسیتی جلوگیری شود.

۳. شیرپاک‌کن یا پا‌ک‌کننده آرایش

استفاده از شیرپاک‌کن یک نمونه دیگر از راه‌های پاک کردن جوهر از پوست کودکان است. اگر فرزندتان صورتش را جوهری کرده باشد، این بهترین راه‌حل است. برای این کار، یک پد پنبه‌ای را به پاک‌کننده آرایش آغشته کنید و سپس به آرامی روی صورت کودکتان بکشید.

پس از آن صورت کودکتان را با یک پارچه نخی تمیز کنید و اجازه دهید حدود نیم‌ساعت بگذرد و بعد از آن صورت آن‌ها را بشویید. این کار باعث می‌شود اگر چیزی روی صورت آن‌ها باقی مانده‌است، از بین برود.

همه این روش‌ها روی پاک کردن انواع جوهر الکلی بر روی پوست کودکان موثر هستند. علاوه‌بر این، هیچ مشکل و حساسیتی را برای پوست کودکان ایجاد نمی‌کنند.

پاک کردن جوهر بر پایه آب از پوست کودکان

اگر پاک کردن جوهر از پوست کودکان با روش‌های قبلی میسر نبود، چه‌کار کنیم؟

روش‌هایی که در ادامه عنوان می‌شوند را در صورتی استفاده کنید که روش‌های قبلی جواب نداده‌اند.

۱. ضدعفونی ‌کننده

در این روش، می‌بایست محلول ضد‌عفونی را مستقیماً به پوست کودک خود که جوهری شده، بمالید و پس از ۳۰ ثانیه، با یک پارچه تمیز یا دستمال نرم پاک کنید.

۲. نمک

این نیز یک گزینه برای پاک کردن پوست‌های جوهری ‌شده است و به هیچ‌عنوان مناسب پوست‌های ظریف نیست. برای مثال به هیچ عنوان مناسب پوست صورت نیست. برای انجام این روش پوست فرزند خود را بشویید یا بعد از این که فرزندتان را حمام کردید، این کار را انجام دهید.

زمان که پوست کودکتان هنوز خیس است، نمک ریز را روی پوست جوهری‌شده او، برای چند ثانیه مالش دهید. دقت کنید که این روش فقط تا ۳ بار قابل اجراست و بیش‌تر از این تعداد برای پوست فرزندتان ضرر دارد.

۳. الکل

برای پاک کردن جوهر از پوست کودکان، می‌توانید از الکل استفاده کنید. برای انجام این کار، یک پنبه آغشته به الکل را روی قسمت مربوطه بگذارید. دقت کنید که الکل را نباید روی پوست مالش دهید. پس از چند ثانیه، لک‌های جوهر از بین می‌رود یا حداقل، روشن‌تر خواهد شد.

دو روش دیگر هم برای پاک کردن لک‌های جوهر وجود دارد که معمولاً بزرگسالان استفاده می‌کنند. آن هم اسیدبوریک و پاک‌کننده لاک ناخن یا همان استون ست. از این دو روش، به هیچ عنوان برای پوست حساس کودکان استفاده نکنید.

روش‌های غیرمعمول برای پاک کردن جوهر از پوست کودکان

برخی روش‌هایی که برای پاک کردن لک جوهر استفاده می‌شود، غیر معمول ولی تاثیرگذار است. در ادامه به برخی از این راهکارها اشاره خواهیم کرد.

روش‌های غیرمعمول برای پاک کردن جوهر از پوست کودکان

۱. پاک کردن جوهر از پوست کودکان با روغن نارگیل یا کره

کمی روغن نارگیل یا کره را گرم کنید و آن را روی پوست جوهری ‌شده بمالید. مقداری این روغن را روی پوست فرزندتان ماساژ دهید و پس از حدوداً ۳ دقیقه آن را با دستمال تمیز پاک کنید. باقی‌مانده را با مایع بشویید تا هم لکه‌های جوهر و هم چربی پوست پاک شود.

۲. پاک کردن جوهر از پوست کودکان با استفاده از حشره‌کش

حشره‌کش، پاک‌کننده دیگری است که برای جوهر به کار می‌رود. این محلول را روی سطح پوست اسپری کنید و با پنبه به مدت ۱۰ ثانیه روی پوست بمالید. بعد با آب و صابون بشویید و نگذارید روی پوست باقی بماند.

۳. پاک کردن جوهر با خمیردندان

برای پاک کردن جوهر از پوست کودکان می‌توانید از خمیردندانی که ذغالی نباشد، استفاده کنید. قبل از زدن خمیردندان روی پوست کودکتان، آن قسمت را با آب گرم بشویید و سپس آن را بمالید. بعد از ۳ دقیقه، ابتدا با دستمال آن را روی پوست مالش دهید و سپس آن را با آب بشویید.

پاک کردن جوهر از پوست کودکان با روغن نارگیل یا کره

۴. دستمال مرطوب

دستمال‌های مرطوب، روش مناسبی برای پاک کردن لکه جوهر است. اما دقت کنید که این دستمال را نباید برای مدت طولانی روی پوست بمالید. بعد از استفاده از دستمال مرطوب، حتماً پوست کودک خود را بشویید.

حتماً بخوانید:
نحوه تمیز کردن عروسک و شستن اسباب‌ بازی کودک

نحوه تمیز کردن عروسک و شستن اسباب‌ بازی کودک

فرزند شما چقدر در طول روز با اسباب‌بازی‌های خود وقت می‌گذراند؟ شستن اسباب‌بازی کودک نه تنها برای سلامتی وی، بلکه برای عملکرد بهتر اسباب‌بازی ضرورت…

نتیجه‌گیری

با وجود این‌که این روش‌های پاک کردن جوهر از پوست کودکان، به‌ندرت سبب آسیب و حساسیت پوست فرزندان شما می‌شود اما با این حال تلاش کنید از راه‌های ابتدای مقاله که بی‌خطر هستند استفاده کنید و اگر علائمی از حساسیت یا اگزمای پوستی دیدید، سریعاً به پزشک مراجعه کنید.



این مطلب چقدر مفید بود ؟
5.0 از 5 (1 رای)  
توجه: مطالب پزشکی و سلامت مجله دلگرم ، از منابع معتبر داخلی و خارجی تهیه شده اند و صرفا جنبه اطلاع رسانی دارند ، لذا توصیه پزشکی یا درمانی تلقی نمی شوند ، چنانچه مشکل پزشکی دارید حتما برای تشخیص و درمان به پزشک یا متخصص مراجعه کنید.

دیدگاه ها

اولین نفر برای ثبت دیدگاه باشید !


hits