دلگرم
امروز: جمعه, ۱۰ فروردين ۱۴۰۳ برابر با ۱۸ رمضان ۱۴۴۵ قمری و ۲۹ مارس ۲۰۲۴ میلادی
 فن سازی مژه والیوم چیست؟
5
زمان مطالعه: 7 دقیقه
فن سازی مژه چیست و انواع آن کدامند؟ فن سازی یعنی چسباندن چند تار مژه به همدیگر که در بخش انتهایی به وسیله چسب مژه بسیار ظریف و ملایم به هم متصل می شوند و در سر مژه ها با فاصله ی معلوم باز میشوند.

همه چیز درباره فن سازی مژه

مفهوم فن یا فن سازی در اکستنشن مژه : کاشت مژه جزو مشکلات بسیاری از خانم های جوان برای زیبا شدن حالت چشم هاست. این کار باید توسط یک شخص متخصص صورت بگیرد مژه های مورد نظر را به اندازه ی لازم با پنس به آرامی بر می دارند و روی قسمت چسب دار زیر مژه می گذارند و با پنس به آهستگی انتهای مژه را فشار می دهیم تا کاملا از هم جدا شوند یعنی فن سازی شوند.

فن سازی مژه چیست؟

فن سازی یعنی چسباندن چند تار مژه به همدیگر که در بخش انتهایی به وسیله چسب مژه بسیار ظریف و ملایم به هم متصل می شوند و در سر مژه ها با فاصله ی معلوم باز میشوند. مدل فن سازی برای مژه بستگی به درخواست فرد دارد. فن سازی باید در چند ثانیه و به صورت درست انجام شود. در فن سازی باید به جنس، مدل و ضخامت و سایز مشتری توجه شود.

شیوه انجام فن سازی مژه

مژه های مورد نظر را به اندازه ی لازم با پنس به آهستگی بر می داریم و روی بخش چسب دار زیر مژه قرار می دهیم و با پنس به آهستگی انتهای مژه را فشار می دهیم تا کاملا از هم جدا شوند یعنی فن شوند و آنگاه مژه ها را به همان صورت باز با پنس بر میداریم و به آرامی داخل چسب میزنیم تا به هم بچسبند و روی یک مژه طبیعی می گذاریم.

separator line

انواع فن سازی مژه

فن سازی مژه کلاسیک

در روش کلاسیک تارهای مژه مصنوعی با ضخامت زیاد یعنی قطر ۰/۱۵ یا ۰/۲۰ روی یک تار مژه طبیعی فرد با چسب مخصوص قرار داده می شود.

فن سازی مژه والیوم

فن سازی مژه در اکستنشن مژه والیوم انجام می شود که در این مدل 2 یا 3 تار مژه به هم چسبیده که اطلاحا 2D ،3D گفته میشود استفاده می شود. در شیوه اکستنشن مژه والیوم از مژه هایی با ضخامت 0.7 و یا 0.9 استفاده می شود.

فن سازی مژه مگا والیوم

در فن سازی مژه مگا والیوم از 6 یا 7 تار مژه استفاده می شود که اصلاحا 6D ،7D گفته میشود. زمانی که از تارهایی 6 تایی و 7 تایی استفاده شود مژه ها پرتر و سیاه تر دیده میشوند. اندازه طول مژه ها بستگی به مدلی دارد که فرد انتخاب می کند یعنی مدل هایی مثل عروسکی، کیم کارداشیان سنجابی، گرد و غیره که هر کدام دارای طرح و مدل خاص خود هستند .

در این مدل ضخامت تارهای مژها های مصنوعی کمتر است اما تعداد بیشتری در فن سازی استفاده میشود. ضخامت مژه ها 0.03 , 0.4 , 0.5 درصد می شود و در هر فن بین 5 تا 15 تار مو قرار می گیرد و بیشتر در مدل های میکس یا ترکیب استفاده می شود.ترکیب و میکس اکستنشن والیوم و کلاسیک را Hybrid (میکس) می گویند. در میکس می توانید به جای استفاده از اکستنشن کلاسیک از فن بسته استفاده کرد یعنی ترکیبی از فن wide و فن hide .

چگونه فن سازی مژه والیوم انجام دهیم؟

فرق فن مژه WIDE و فن مژه HIDE چیست؟

در فن مژه hide ، چسباندن چند تار مژه به یکدیگر که در بخش انتهایی به هم وصل هستند و در سر مژه با فاصله ی معلوم باز می شوند. در مدل فن wide از بخشی که تار مژه به هم چسبانده می شود فاصله باز و پهن بین تارها وجود دارد.

تفاوت تکنیک والیوم و مگا والیوم با روش کلاسیک

تکنیک والیوم و مگا والیوم نسبت به روش کلاسیک در این است که مژه ها حجیم تر و مشکی تر نشان داده میشوند و همین طور سبک تر هستند و بعد از مدتی که مژه ها رشد میکنند و اکستنشن احتیاج به ترمیم دارند آن حس سوزنی که در مژه کلاسیک احساس میشود وجود ندارد و این امر به علت بافت نرم تر و مویی شکل مژه های والیوم و مگاوالیوم است‎.

اکستنشن مژه چیست؟

یکی از بهترین شیوه ها و راه کارهای پر پشت کردن مژه محسوب می شود . مژه های طبیعی یا مصنوعی به صورت تار به تار ، روی مژه های طبیعی شما جای گرفته که این عمل با چسب های مخصوص و از نوع مرغوب انجام میگیرد بنابراین با انجام این عمل مژه ها پر پشت تر و زیباتر شده و نیاز شما به آرایش و ریمل را کاهش میدهد.

separator line

انواع اکستنشن مژه با عکس

اکستنشن مژه به شیوه کلاسیک

اکستنشن مژه به شیوه کلاسیک

نوع خاصی از اکستنشن که به منظور پر پشت کردن مژه ها به کار میرود. اگر به داشتن مژه با ظاهری طبیعی تمایل دارید بهترین انتخاب برای شما روش کلاسیک است. در این شیوه یک تار از مژه مصنوعی روی یک تار از مژه طبیعی شما قرار میگیرد و ظاهری طبیعی به چشمان شما می بخشد.

اگر در روش انتخاب اکستنشن مردد هستید و برای اولین بار است میخواهید آن را تجربه کنید به شما توصیه میکنیم روش کلاسیک را امتحان کنید. ظاهرپر پشتی که به مژه های شما می بخشد میتواند دو الی سه هفته به قوت خود باقی بماند و بعد از رشد و کج شدن مژه ها میتوانید برای ترمیم آن ها اقدام کنید.

separator line

اکستنشن مژه به شیوه والیوم

اکستنشن مژه به شیوه مژه والیوم

اگر از داشتن مژه های کم پشت رنج میبرید و در صدد استفاده از روش های اکستنش هستید میتوانید روش والیوم را امتحان کنید. در این روش از شیوه ای بنام فن سازی استفاده می شود. در روش فن سازی انتهای چند تار مژه به وسیله چسب به هم متصل می گردد و این محل اتصال یا همان فن ها روی یک تار مژه طبیعی شما قرار میگرد.

بنابراین انتظار این را داریم که حجم مژه های شما چند برابر و پرپشت تر به نظر برسد. در این روش به دلیل اینکه از تارهای نازکی استفاده میکنیم و سنگینی و باری روی مژه های اصلی وارد نکرده پس نگرانی درباره آسیب دیدگی مژه های طبیعی وجود ندارد.

separator line

اکستنشن مژه به شیوه اسپایکی

اکستنشن مژه به شیوه اسپایکی

اگر بخواهید به صورت ترکیبی از روش های اکستنشن استفاده کنید(کلاسیک، والیوم، مگا والیوم) اکستنشن اسپایکی بهترین پیشنهاد به شماست . در این روش از مژه های مصنوعی استفاده میشود که وزنی ندارند و بسیار سبک هستندو در صورت قرار گیری بر روی مژه های اصلی آنها را دچار آسیب نمی کنند.

در این شیوه نحوه انجام و انحنا و نحوه قرار گیری مژه ها به حالت چشمان شما بستگی دارد و حتی در بعضی از موارد میتواند عیوب احتمالی پلک را پوشش دهد .اگر بخواهید بعد از کاشت چشمانتان حالت طبیعی خود را حفظ کند باید اندازه مژه ها از حالت طبیعی آنها بیشتر نباشد .

separator line

اکستنشن مژه به شیوه مگا والیوم

اکستنشن مژه به شیوه مگا والیوم

روش انجام آن مشابه روش والیوم است ولی از نظر حجمی ، پرپشت تر از اکستنش والیوم می باشد . اگر مژه های کم پشتی دارید میتوانید اکستنش مگا والیوم را انتخاب کنید.

ارمغان این انتخاب میتواند مژه های پرپشت با ظاهری جذاب و فریبنده باشد در این شیوه میتوان از تعداد بیشتری از تارها بر روی مژه ها استفاده کرد، که این مقدار می تواند تا ۱۸ تار روی مژه هایتان باشد. از نظر حجمی سبک هستند و آسیبی به تارهای اصلی و طبیعی وارد نمی کنند و فقط ظاهر آنها را پرحجم تر نشان میدهند.

separator line

اکستنشن مژه به شیوه هیبریدی

 اکستنشن مژه به شیوه هیبریدی

اگر بخواهید مژه هایی طبیعی و سبکی را خلق کنید میتوانید اکستنشن هیبریدی را به کار ببرید . در واقع هیبریدی ما بین دو روش والیوم و کلاسیک است، در اصل قضیه این روش ، سبک تر از والیوم و سنگین تر از کلاسیک می باشد.

مهمترین خصیصه در این سبک استفاده از فن های بسیار کم ، وزن سبک و همچنین چسب کمی در این روش استفاده میگردد. روشی است بسیار ظریف و سبک که مناسب افراد مسن و همچنین کسانی که مژه های نازک و حساسی دارند میتوانند از این روش استفاده کنند.

همچنین بخوانید:

آشنایی با خطرات کاشت مژه



این مطلب چقدر مفید بود ؟
3.8 از 5 (5 رای)  

دیدگاه ها

اولین نفر برای ثبت دیدگاه باشید !


hits